bilgisayarda ne oyunları oynuyorsunuz?

Şu an Dragon Age 2 oynuyorum bittiğinde Fallout Las Vegas'a geçicem kısmetse...

SBK da iyiyimdir de online korsan oyunla nasil olucak?
AydoganX varsa bi party programi bildigin uzerinden oynayabilcegimiz yukleyip gapisalim.

Jubaa SBK X'te korsan koruması yok.
Önce www.Gamespy.com 'dan ücretsiz bir hesap alıyoruz.
Buradaki UserID ve şifremizi SBK'da giriş yaparkenki şu kısma yazıyoruz.

3127.jpg

Daha sonra oyunun içinde ana ekrandaki 3 lü menüden multiplayer moduna giriyoruz.
Direk odalar karşımıza geliyor :)
3155.jpg

3156.jpg

Son düzenleme:
eski oyuncuyumdur. volfiedden beri :) şimdi oyun saysam bitmez, en son singularity i bitrdim deadspace2yi oynuyordum ara verdim. multi oynadıklarım lead and gold ve rise of nations var akşamları biraz biraz. unutamadığım oyunlar heretic, blood, halflife serisi, quake1-2, daha yeni nesilden suffering, jericho, deadspace1, call of juarez, crysis, cod un 2.dünya savaşı konulu olanları.

bide efsane diablo2 var tabi. orjinal level82 paladin im vardı. en sonda onun çakması metin2 yi oynadım biraz. lvl50 küsür bi suram var onuda isteyene satabilirim :)

Ben suan sadece Call of Duty 6 Online oynuyorum o da arada bi akşamları 1-2saat belki

kelimeyun - kelimesayar - kelimekule oynuyorum.
sanırım bunları oynayan yok aranızda :)

Birde online snooker ve bilardo.

Ha bide 4 disket doom oynardım vede prince of percia tak çıkar tak çıkar dx2 466 bilgisayarımda ne günlerdi be amma korkardım oynarken ...:mrgreen:

kelimeyun - kelimesayar - kelimekule oynuyorum.
sanırım bunları oynayan yok aranızda :)

Birde online snooker ve bilardo.

Ha bide 4 disket doom oynardım vede prince of percia tak çıkar tak çıkar dx2 466 bilgisayarımda ne günlerdi be amma korkardım oynarken ...:mrgreen:

:) bendede dx4-100 amd vardı 96 yılında hava atardım 486nın kralı bu diye ama mp3 muhabbeti çıktığı zaman bi mp3 çalmaktan acizdi cpu kesik kesik çalardı uyuz olurdum onu verip cyrix233 almıştım

Ah be bilgisayar kaldırmıyo şu sbk yi
PS 2 takılıyorum ben daha çok pc de ise Microsoft Flight Simulator kullanırım sık sık.

yaz geldi oyun sezonu bitti. Ama en son cod , fallout 3 oynuyordum starcraft ı bitirdim.

SBK 2011 de hoş olmuş :) Onu oynuyorum bu aralar. Link mi o da ne ? Var mı aaa :p

10 sene falan Counter-Strike oynadim
6 senede Knight-Online oynadim , suan ikisinide aktif olarak oynamiyorum fakat arasira okulda son 2 saat tum sinif Counter ceviriyoruz zevkli oluyor . Dust , Aztec falan :)

10 sene falan Counter-Strike oynadim
6 senede Knight-Online oynadim , suan ikisinide aktif olarak oynamiyorum fakat arasira okulda son 2 saat tum sinif Counter ceviriyoruz zevkli oluyor . Dust , Aztec falan :)

aynı şekilde :) kantırı betalardan itibaren oynamaya başladım, 1.0 bile 2 sene sonra çıktı, şimdi olmayan jipaton diye bi bölüm vardı çok sarardı hiç unutmam (atla lan atla gidiyoruz:queen:) en büyük zevkimde militada kantırlar tünelden çıkmadan çatıya çıkıp g3le beklemekti :)

biraz screenshot paylaşsak nasıl olur?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

Ekran görüntüsü alamadım nedense, yapıştırdığımda simsiyah bir ekran çıkıyor. Neyse en iyi oyunun bi videosunu koyayım ben :p

SBK2011

Oyun çok gerçekçi yapılmış. Virajlarda gaza çok asıldığında kıç atıyo hakim olamazsan yerdesin :p yağışlı havalarda frenleme mesafesi çok artıyo, kayganlık da aynı derecede. Güzel bir oyun :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=Oh50E2TK2nk&feature=player_embedded#at=128

Ekran görüntüsü alamadım nedense, yapıştırdığımda simsiyah bir ekran çıkıyor.

Bazı oyunlarda PrintScreen işe yaramaz. Fraps programı ile sorunsuz screenshot alabilirsin.

Bu arada SBK2011'de multiplayer modu SBK X'teki kadar zahmetsiz mi?
Birde eğer daha önce SBK X oynamış isen bir soru sorayım, simülasyon modunda SBK X ile 2011 arasında kontrol zorluğu açısından fark var mı?

asus gamerosd programı ile istediğiniz an video(değişik formatlarda) yada screenshot alabilirsiniz.

Bazı oyunlarda PrintScreen işe yaramaz. Fraps programı ile sorunsuz screenshot alabilirsin.

Bu arada SBK2011'de multiplayer modu SBK X'teki kadar zahmetsiz mi?
Birde eğer daha önce SBK X oynamış isen bir soru sorayım, simülasyon modunda SBK X ile 2011 arasında kontrol zorluğu açısından fark var mı?

PrintScreen yaramadığı gibi başka bi kaç program daha yaramamıştı :mrgreen:
Sbk20112011-06-0201-27-33-04.jpg

Sbk20112011-06-0201-27-41-08.jpg

Daha önceden SBK oynamadım maalesef. Ama simülasyonda kontroller zorlu baya, dönüşlerde gaz-fren ayarı çok önemli. Yatışı sağlamak...
Ben medium simülasyonda oynuyorum şimdilik. Denemek için girdim ona :p
Multi oynamadım daha ama azönce denedim. Gamespy hesabıyla girip odaları buldum. Ama yarışa başlamıştı hepsi almadılar beni oyuna :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar