bilgisayarda ne oyunları oynuyorsunuz?

Knight Online

Server : Diez
Job : Mage
lvl : 80 CZ.

6. Seneyide Bitiriyorum. Motorlar Saolsun Bu Gereksiz Şeyden Beni Kurtardı.

Kimse Başlamasın Yada Oynuyorsa Bıraksın. Başıma Şu Oyun Yüzünden Gelmedik Şey Kalmadı. Gerçektende Zaman Kaybından Başka Bişey Değil.

Ultima Online

14jan91.jpg

bu oyunu hayırlıyorum. nemesiste denirdi sanırım. bizim diablo furyasından sonra çıkan oyun bu. bunuda oynayan elemanlar vardı zamanında. cafeye girdiğinde oyundan bi tek çang çuıng sesleri gelirdi. neymiş demirciymiş eleman. görüntüde 2 boyutlu. olm derdim açın diablo oynayın :)

Kinght Online Oynar idim geçen seneye kadar, toplam 5 sene falan oynadım ,3 Çarımda hacklenip ,elde bişey kalmayınca ,5 senenin boşa gittiğini anladım.Allah bi daha bana ve kimseye Knight Yüzü göstermesin :cherry:

5 aylık bi ara verdim.Daha Sonra da PointBlank Sardı Cs tarzı bi oyun kaliteli 5 aydır'Da onda takılıyorum.

Kocaeli İl Temsilcisi
bilgisayara aşinalığım yaklaşık 5-6 yıl kadar önce far cray oyunuyla başladı içimden hem iyiki başladı diyorum diğer yandanda bu süre zarfı içinde sosyal hayattan bağımı kopartıp monütör karşısında günümü geçirmeye başladımki kimseye tavsiye etmiyorum :)

o günden bu güne çok farklı tarzlarda oyunlar oynadım futbol hariç :) takım bile tutmam :)

call of duty serileri craysis 1 ve 2 şu an yüklü ,

en acemi seviyeye alır yardıra yardıra 1-2 saat takılır oyunu bitirir sonra daha zor seviyeye çaker birdaha bitirir, olmadı en zor seviyede kastıra kastıra bitirir, pc ye format atmazsam 1 yıl sonra tekrar söylediklerimi tekrarlarım :queen: taki oyunun yeni sayısı çıkana kadar ve craysis 3 pusuya yatmış bekliyorum :)

oyunu yükledikten en geç 24 saat içinde bitiriyorum , sonra tekrar oynayarak suyunu sıka sıka tadını çıkara çıkara oynuyorum :)

eeeeeee her gün oyun çıkmıyor :) tabi bu arada bu tarz ilerlemeli,taktiksel ve sıtrateji içerikli yeni oyun tavsiyelerinizi bekliyorum , craysis 2 artık tat vermez oldu :)

saygılar hepinize...

crysis i çok tuttum. Öncelikle oyunda belli bir çizgide gitmek zorunda değilsin. Alan çok geniş ve birçok yerde sınırlar yok. Hele birde kıyafetin özelliklerini kullanmayı öğrendin mi tadından yenmiyor. 2-3 yıl önce ben oynuyordum, evdekiler savaş filmi izler gibi bakıyordu:)
Unutmadan en zorlandığım yerler ise oyun ortalarında karanlık mezarlık gibi bir yer var orda kıyafetleri bize benzeyen tipler çok uğraştırdı. Birde oyun sonuna doğru suyun/boruların içinde çok vakit harcadım.
Şimdi oynayamıyorum çocuk etkileniyor...

Beyler Ultima damarım şişecek koymayın şöyle resimler ya, zor bıraktım o oyunu. Ellerim soğuyordu oynarken stresten. Eldiven giyerdim. Şuanda Roller Coaster Tycoon 2 ve Red Alert 2 yi arıyorum. Elinde olan var mı acaba?

roller coaster tycoon 1 ve red alert 2 var ama arşivlik oyunlarım, hala oynuyorum ara ara. :)

hatta yuri's revenge bile var. :)

Moto gp 3 çok pis oynarım..kapışan varmı..:))counter strıke online sw
generals.

team fortress 2
cod mw2 black ops
pes 11
left 4 dead 2
battlefield
simdi de the witcher 2 indiriyorum bakam nasıl
bir ara world of warcraft oynuryodum arkadaslar rahat birakmadı :)
bunlardan sıkıldıgım zamanda miniclipe giriyorum su an yaptıgım gibi :D

Kinght Online Oynar idim geçen seneye kadar, toplam 5 sene falan oynadım ,3 Çarımda hacklenip ,elde bişey kalmayınca ,5 senenin boşa gittiğini anladım.Allah bi daha bana ve kimseye Knight Yüzü göstermesin :cherry:

5 aylık bi ara verdim.Daha Sonra da PointBlank Sardı Cs tarzı bi oyun kaliteli 5 aydır'Da onda takılıyorum.

vay knight cı kardeşim :) 3 yıl da ben oynadım 6-7 aydır oynamıyodum yakın zamnada gene dönüyorum manese.sen hangi serverde idin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar