5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

birdahaki gezide kgs ler Kelleci den olur, kendini bu şekilde affettirir . :) :D

Super Moderator
yasin dönüşte de mi kaybettin arkadaşları :pr:
seni gezilere almıcaz artık demek:mrgreen:

Yıne güzel bır yuvacık gezısıydı .Alpere ve sevgılı admınımıze fotolar için teşekkür ederım .tüm güzel dostlarımızı bır arada görmek nasıp oldu .Ben gercekten keyıf aldım .
En garıp olan ise türk fılımlerını andıran komedı de şaşkınlık de ne dersenız deyın ama benı cok etkıledı ve şaşırttı.:)kortejin başında fosforlu yeleği ile sıyah motoruyla sevgılı alper ilerlıyoruz gayet güzel gıdıyoruz izmite gırdık dakıkalık bır mola verdık 5 arkadaş sonra yola devam ettık aha önümüzde durmuşlar eee bızde durduk meğer kaybolmuş yolu doğrultamıyormuşuz karşı yolda bır gurup aha hop bızımkıler :)sonra içimizden bıri ben buralıyım dıyor ve takıbe başlıyoruz önde mondi arkada ss ler ve bızler sonra köy içinde bız yıne mola verıyoruz bır iki manzara fotosu yakalayalım derken oyalanıyoruz ve içimizde dıyoruzkı bayağı gec kaldık bızımkıler yemeğe başlamışlardır bıle derken motor seslerı dedım herhalde başka larıda gelıyor :queen::queen:aha bı baktım sevgılı alper önde bizimkıler işte o durumda sankı zamanı gerı almış gıbı bı durum oldu şaşırdım ama herkese teşekkür ederım oldukça keyıflıydı

o mondi ben oluyorum:queen::queen::queen: çinli minli görenlerde demiştir başka motormu kalmadı o kadar ss in önünde bi çinli gidiyo:queen::queen::queen:

ülem keşke sizi tır parkında bırakaydım:queen:

usta sen şu tesise girişteki çakıllı pis rampayı inerken arkamdan gelen mavi R1 li kişimisin? sürekli korna çalıyordu bi R1 sanırım ben düşmek üzereyken oda bana arkadan çarpmak üzereydi :D

fotoğraflar, videolar hepsi çok güzel. gelmediğim halde hepsini tek tek inceledim. imrendim epey geziye arkadaşlar. motor tutkusunu böyle güzel yansıtan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. antalya tarafında da geziler oluyor mu?

Kocaeli İl Temsilcisi
bu yorumum yuvacık gezisinden ziyade sevgili modarötörler ve admin için yazıyorum,

buraya üye olalı çok zaman olmadı keşke daha önce neden üye olmadım sorusunu kendime çok sordum kısmet bu zamanaymış :)

buraya üye olduktan sonra öğrenmeye başladım (tecrübe) :)

ve edindiğim bu tecrübemi önce site yönetimi ve tüm mt dostlarıyla paylaşmak istedim ,

gözüme ilk başlarda takılıp dikkatimi çekmesede şahsen kendi adıma rahatsız olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum , rahatsızlık derken yanlış anlaşılmasın şöyleki...

burada bulunan üye arkadaşların nikleriyle alakalı , aslında niklerle değilde gerçek isimlerle profil ismimizi düzenlemiş olsak sizcede daha yerinde bir şey olmazmı ? :)
sevgili yöneticiler bu sorum önce sizlere , beni bu konuda aydınlatın lütfen :)

neden nic yada takma isim kullanıyoruz ???????

bunun sıkıntısını burada edindiğim arkadaşlardan çekmeye başladım :) gerçiii arkadaş listemde bulunan bir çok arkadaşımın gerçek isimlerini biliyorum ama yeni aklemiş olduğum yada ismini bildiğim halde bazen profil nic lerini, karıştırıp, ahmede mehmet dediğim anlar beni en çok rahatsız eden durumlardan birisi ,:)

hele bazen öyle isimler bulunmuşki :cherry: ingilizce türkçe alt tire noktalardan oluşan isimleri 6 ay üzerinde dursam ezberleyemiyorum :cherry:

pardon yaaa arkadaşım sen benim listemdesin fakat isim neydi diye zorlanarak sorduğumda , aşkolsun abi yaaaa o kadar söyledim ahmet ben dediğinde kafamı duvarlara vurmak geliyor içimden :cherry::pr:

mesela yuvacık gezisinde bir çok arkadaşla diyaloğa girdim fakat sorulan ilk şey abi senin nic neydi muhabbeti olması konunun özünü oluşturuyor ,

kardeşim herkez kendi ismini yazsın ( vayyy ahmedim, mehmedim ,hasanım hüseyinim) nasılsın demek daha güzel olmazmıydı ?

çoğu arkadaşımız kullandığı,motosikletin adını markasını başına x ,ler, tireler koyarak iyice içinden çıkılmaz bir hale getirmiş :cherry:

yavvv tamam arkadaşlar soyadınızı, tc kimliğinizi yazmayın bunu anlarım da hiç olmazsa ismimizi doğru olarak yazsak nasıl olur ?

valla havalar ısınmaya başladı , bende tek çekirdekli işlemci var ,remler yetersiz geliyor ve doğal olarak beyin mekanizmam yavaş çalışıyor ,
v kayışları bakım istiyor o yüzden hafıza kaybı problemi yaşıyorum unutkanlıktan yana sıkıntı oluyor bana :queen::cherry:

hadi mt profilinize zaman ayırıp artık gerçek isimlerimizi kullanmaya başlasak ,

eminim bundan sonraki gezilerde bir araya geldiğimizde anlatmaya çalıştığım sıkıtıyı yaşamayız diye düşünüyorum ..

sevgili yöneticiler sizlerinde bunun neden böyle olması gerektiği konusundaki açıklamayı da bana yapmanızı bekliyor hepinizi gıdığınızdan öpüyorum , mt yi seviyorum ..

esen kalın....

not: anlatmaya çalşıtığım olayı ilk ben yapacağım imdat yardım nereden ve nasıl profil isimimi değiştireceğim adminnnnnnnn:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------

24793096.jpg

Bendeniz

sevgili abim motorun yakıyor maşallah fakat ben başka bir şeye daha hasta oldum çok basit önemsiz gibi görünen ancak oldukça kullanışlı bir şey hatta kendi motoruma da fikir geldi böyle bir düzenek yapacağım :)

gidona takılı su koyma aparatı varya bittim valla :cherry: ne kadarda kullanışlı bunun uzun yol versiyonlusu yokmu ? şöyle 2 litrelik bir bidon filan :p:cherry: şaka ...

gerçekten güzel bir fikir benim cbf nin kafa korumalarının yan taraflarına düşünüyorum yapınca paylaşırım uzun yolculuklarda süper bir durum bence ,

senin küheylan yuvacıkta girişte hemen sağda duran değilmiydi ?

yakından bakma fırsatım oldu ama su şişesi işini farketmedim :cherry:

saygılar ...

Son düzenleme:
tüm yüklemeler videolar için teşekkürler
güzel dostluklar kuruldu yine sanırım bi kaç aksilik dışında herşey güzel geçti

kelleci arkadaşımızın sayesinde tem yoluna geri döndüğümüz için benim gibi kgs kullanan arkadaşlarımızı en uzun yol ücreti tarzında geçirmasyon güzel bir süpriz bekliyormuş kandıra çıkışı gişelerinde
bakalım kelleci kardeşim ne mazeret üretcek buna :p
ahahahahahah:mrgreen:

Neyse tek 9,40 bayilan ben degilmisim :)) rahatladım biraz
O kadar sınır oldum ki geziden beridir plaka kapalı geziyorum :)))

bu yorumum yuvacık gezisinden ziyade sevgili modarötörler ve admin için yazıyorum,

buraya üye olalı çok zaman olmadı keşke daha önce neden üye olmadım sorusunu kendime çok sordum kısmet bu zamanaymış :)

buraya üye olduktan sonra öğrenmeye başladım (tecrübe) :)

ve edindiğim bu tecrübemi önce site yönetimi ve tüm mt dostlarıyla paylaşmak istedim ,

gözüme ilk başlarda takılıp dikkatimi çekmesede şahsen kendi adıma rahatsız olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum , rahatsızlık derken yanlış anlaşılmasın şöyleki...

burada bulunan üye arkadaşların nikleriyle alakalı , aslında niklerle değilde gerçek isimlerle profil ismimizi düzenlemiş olsak sizcede daha yerinde bir şey olmazmı ? :)
sevgili yöneticiler bu sorum önce sizlere , beni bu konuda aydınlatın lütfen :)

neden nic yada takma isim kullanıyoruz ???????

bunun sıkıntısını burada edindiğim arkadaşlardan çekmeye başladım :) gerçiii arkadaş listemde bulunan bir çok arkadaşımın gerçek isimlerini biliyorum ama yeni aklemiş olduğum yada ismini bildiğim halde bazen profil nic lerini, karıştırıp, ahmede mehmet dediğim anlar beni en çok rahatsız eden durumlardan birisi ,:)

mesela yuvacık gezisinde bir çok arkadaşla diyaloğa girdim fakat sorulan ilk şey abi senin nic neydi muhabbeti olması konunun özünü oluşturuyor ,

kardeşim herkez kendi ismini yazsın ( vayyy ahmedim, mehmedim ,hasanım hüseyinim) nasılsın demek daha güzel olmazmıydı ?

çoğu arkadaşımız kullandığı,motosikletin adını markasını başına x ,ler, tireler koyarak iyice içinden çıkılmaz bir hale getirmiş :cherry:

eminim bundan sonraki gezilerde bir araya geldiğimizde anlatmaya çalıştığım sıkıtıyı yaşamayız diye düşünüyorum ..

esen kalın....

g

saygılar ...
aynı sıkıntıyı bende çektim . hatta senınle bıle tanısamadık . bakındım ama gormedım. eskıler yenılere ses etmeyınce ,yan masa olsun on arka masa olsun artık yanımdakı arkadasa soruyorum bu kım bu kım dıye. sonucta forumda konusup bilgi paylassakta ılk defa gıttıgımız bır ortam . insan biraz çekiniyor

sevgili abim motorun yakıyor maşallah fakat ben başka bir şeye daha hasta oldum çok basit önemsiz gibi görünen ancak oldukça kullanışlı bir şey hatta kendi motoruma da fikir geldi böyle bir düzenek yapacağım :)

gidona takılı su koyma aparatı varya bittim valla :cherry: ne kadarda kullanışlı bunun uzun yol versiyonlusu yokmu ? şöyle 2 litrelik bir bidon filan :p:cherry: şaka ...

gerçekten güzel bir fikir benim cbf nin kafa korumalarının yan taraflarına düşünüyorum yapınca paylaşırım uzun yolculuklarda süper bir durum bence ,

senin küheylan yuvacıkta girişte hemen sağda duran değilmiydi ?

yakından bakma fırsatım oldu ama su şişesi işini farketmedim :cherry:

saygılar ...

Evet o makina sorunun cevabına gelince hudson derinin fuardaki alanından almıştım

herseye ragmenn guzel bır geziydi bu geziyi hazırlayan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler bize katılan arkadaşlarada çok teşekkürler alper abi diğer gezi ne zaman bu sefer trakya tarafı yapalım ya kırklareli falan

Kocaeli İl Temsilcisi
aynı sıkıntıyı bende çektim . hatta senınle bıle tanısamadık . bakındım ama gormedım. eskıler yenılere ses etmeyınce ,yan masa olsun on arka masa olsun artık yanımdakı arkadasa soruyorum bu kım bu kım dıye. sonucta forumda konusup bilgi paylassakta ılk defa gıttıgımız bır ortam . insan biraz çekiniyor

aynen valla katılıyorum :cat: soldan 4. arkadaş benim ıslak 35 kg gelen zayıf çelimsiz bir adam ...tek teker ramço(ramazan,ın sağ yamacındaki,)

profil ismi (piyanist_irf asıl ismim irfan) :) tüm site için geçerlidir :p görüşmek üzere...

aslında çekinecek ne var ama iş orada olunca gerçekten bir çekimserlik oluyor insanda inşallah seneye ben ortamı ısıtmasını bilirim :)

siz rahat olun ....

Son düzenleme:
herseye ragmenn guzel bır geziydi bu geziyi hazırlayan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler bize katılan arkadaşlarada çok teşekkürler alper abi diğer gezi ne zaman bu sefer trakya tarafı yapalım ya kırklareli falan

resmen aklımdan geçenleri okudun.Geziyi hazırlayan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler:rendeer::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar