5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

Abi iki kişi yan yana giderken ortadan geçenlerde oldu. O arkadaş kendini biliyor zaten de yanlış hareketlerdi onlar. Ama kaza bela olmaması sevindiriciydi. Herkes evine sağ salim ulaştıysa pek sorun edilmemesi gerekir. Grup sürüşünde de biz Onur Y. ile gitmeye çalıştık. Bizim aramızda sorun olmadı bir kaç şey dışında.

tabiki kaza bela olmaması tek temennimiz.

Yıne güzel bır yuvacık gezısıydı .Alpere ve sevgılı admınımıze fotolar için teşekkür ederım .tüm güzel dostlarımızı bır arada görmek nasıp oldu .Ben gercekten keyıf aldım .
En garıp olan ise türk fılımlerını andıran komedı de şaşkınlık de ne dersenız deyın ama benı cok etkıledı ve şaşırttı.:)kortejin başında fosforlu yeleği ile sıyah motoruyla sevgılı alper ilerlıyoruz gayet güzel gıdıyoruz izmite gırdık dakıkalık bır mola verdık 5 arkadaş sonra yola devam ettık aha önümüzde durmuşlar eee bızde durduk meğer kaybolmuş yolu doğrultamıyormuşuz karşı yolda bır gurup aha hop bızımkıler :)sonra içimizden bıri ben buralıyım dıyor ve takıbe başlıyoruz önde mondi arkada ss ler ve bızler sonra köy içinde bız yıne mola verıyoruz bır iki manzara fotosu yakalayalım derken oyalanıyoruz ve içimizde dıyoruzkı bayağı gec kaldık bızımkıler yemeğe başlamışlardır bıle derken motor seslerı dedım herhalde başka larıda gelıyor :queen::queen:aha bı baktım sevgılı alper önde bizimkıler işte o durumda sankı zamanı gerı almış gıbı bı durum oldu şaşırdım ama herkese teşekkür ederım oldukça keyıflıydı

Super Moderator
tüm yüklemeler videolar için teşekkürler
güzel dostluklar kuruldu yine sanırım bi kaç aksilik dışında herşey güzel geçti

kelleci arkadaşımızın sayesinde tem yoluna geri döndüğümüz için benim gibi kgs kullanan arkadaşlarımızı en uzun yol ücreti tarzında geçirmasyon güzel bir süpriz bekliyormuş kandıra çıkışı gişelerinde
bakalım kelleci kardeşim ne mazeret üretcek buna :p
ahahahahahah:mrgreen:

Son düzenleme:
Yahu kazasiz belasiz gittiniz geldiniz ya helal olsun diyorum sizlere...
Hemde okadar insan okadar motor...

Biz bugün burada sadece 4 motor gezdik ama bazen beraber kalmayi beceremedik. :pr:

En iyisi yanliz gezmekmi acaba???? :silent:
Yada en fazla 2 yada 3 mator..

yeni aldığım motorun plakası yetişmediği için geziye katılamadım bir sonraki gezi ne zaman :)

kelleci arkadaşımızın sayesinde tem yoluna geri döndüğümüz için benim gibi kgs kullanan arkadaşlarımızı en uzun yol ücreti tarzında geçirmasyon güzel bir süpriz bekliyormuş kandıra çıkışı gişelerinde

kelleci de günah keçisi oldu çıktı bu arada :p
bende teşekkür ederim herkese iyi bir gezi oldu devamı ne zaman :cherry:

Biz bugün burada sadece 4 motor gezdik ama bazen beraber kalmayi beceremedik. :pr:

abi en fazla 4 kişi olacaksın. herkes yolda birbirinin sürüş tarzını iyi bilecek kafadar olacak iyi anlaşabilecek el işaretleri ile o zaman zevkli oluyor işte 2 2 az aralıklı gideceksin :cat:

:cherry::cherry::cherry:

yavv tünal abi resim yüklediğim site açılmıyor uyus oldum yavvvv resimleri yükleyeceğim olmuyo olmuyo :pr:

Sıkma canını oldururuz.....:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:05 ----------

24793096.jpg

Bendeniz

kim bu yakışıklı kardeşimmmmmmmmmmmmmmmm:queen::queen:

valla biz yuvacık dönüşü ben furkanmg ahmet93 camoka ve halepli birlikte döndük ama hayatımdaki en büyük sürüş keyfini aldım. hele otoyola çıktığımızda ayrı bir zevkli oldu.

valla biz yuvacık dönüşü ben furkanmg ahmet93 camoka ve halepli birlikte döndük ama hayatımdaki en büyük sürüş keyfini aldım. hele otoyola çıktığımızda ayrı bir zevkli oldu.

Yakışıklı bundan kelli otobana çıkar gazlarız artıkın....cbr keyfi başkadır....bugün 31 05 2011 6111 torba kanun başvuru son günü millet geç kalmayın.....:queen::queen:

Yakışıklı bundan kelli otobana çıkar gazlarız artıkın....cbr keyfi başkadır....bugün 31 05 2011 6111 torba kanun başvuru son günü millet geç kalmayın.....:queen::queen:

saygılar tünal abi eklemeyi unutma gidip sırada ziyan olmasınlar Posta ile iadeli taahütlü gönderin formları yoksa boşuna sıra beklersiniz :bounce: bu arada numaranı kaydettim mesaj attım umarım kaydetmişsindir.

Güzel gezi olmuş..

Skulhunter'in çektiği fotolar ''ayın fotosu yarışması'' na katılması
halinde, tüm dereceleri alacak kalite ve güzellikte..:cat:

saygılar tünal abi eklemeyi unutma gidip sırada ziyan olmasınlar Posta ile iadeli taahütlü gönderin formları yoksa boşuna sıra beklersiniz :bounce: bu arada numaranı kaydettim mesaj attım umarım kaydetmişsindir.

Biz aslında hepsini yaptık ama gayri faaller ve kaçaklar vardı onlarıda iadeli th.gönderdik ....uğraş dur milletle....:cat: numaranı aldım....

yuvack126.jpg

Cbr1100 xx abimizle ile Ben, iyi poz yakalamış siyah atmaca abimiz tşkler..:)

Son düzenleme:

Alper beni linç mi ettireceksin:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------

parçala tekerimi behçet :d :rendeer: grubu bırakıp yemek derdine düştün ya bişiy demiorm sana :D

Karnım acıktı napayım:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar