Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar.
Az biraz aynayı kırdım. Sonra demir atölyesi olan bir arkadaşa gittim aluminyum kaynak var kaynak yaparız diye. Denedik kaynak tutmadı. Arkadaş akımı arttırıp deneyelim dedi. Denediğimizde kaynak tutmaya başladı ama sonrasında kafa grenajının dibinden kırılan ufak parça eridi su oldu :D denemelerden yılmadık ama elimizde parça yok.
Daha önceden kalma sağ ayna çubuğu olan var mı? karşı ödemeli kargolarsa valla çok makbule geçer:pale:
("aklıma 0.5 ucu olupda vermeyenin" geldi :queen::queen::queen:)

Aynayı sökmeden Nie üzerinde kaynak yaptinizki

Hayırlı olsun :rendeer:

Temiz kırmızı OLMAYAN varsa ona da ben talibim :mrgreen:

Hadi gözün aydın pek rengıne takılma güzel olsun hor kullanmamış olsunda ;)

Saolun arkadaşlar.Önceki motorumda rengi seçememiştim bu motorda renk istediğim olsun istiyorum ama dediğiniz gibi temiz olması 1.planda :)
İzmirdeki motor iyi gözüküyo ama çalıştığım için izin almam sıkıntı bide git gel masrafı var.baktırabileceğim birisi olsa :pr:

felon kardeşim sende al motorunuda şu takozlardan alalım senle yAa :) bu arada şimdiden hayırlı olsun, inş güzel bi motor alırsın..

merhaba arkadaşlar.
Az biraz aynayı kırdım. Sonra demir atölyesi olan bir arkadaşa gittim aluminyum kaynak var kaynak yaparız diye. Denedik kaynak tutmadı. Arkadaş akımı arttırıp deneyelim dedi. Denediğimizde kaynak tutmaya başladı ama sonrasında kafa grenajının dibinden kırılan ufak parça eridi su oldu :D denemelerden yılmadık ama elimizde parça yok.
Daha önceden kalma sağ ayna çubuğu olan var mı? karşı ödemeli kargolarsa valla çok makbule geçer:pale:
("aklıma 0.5 ucu olupda vermeyenin" geldi :queen::queen::queen:)

arkadaşım bende sol aynayı kırdım:) sağ aynam sağlam. ben zaten görüntü açısından cbr 600 f aynası taktım. başka diğer parçalarda elimde mevcut suzuki hayabusa almak için motorumu satılığa çıkardım... ancak kredi temininde zorlandığım için şimdi honda cbr 600 f e yöneldim. motorum satılıktır fazladan yedek parçalarımda var http://www.sahibinden.com/ilan/alis...or-hava-filtresi-yag-filtresi-50685491/detay/ isteyen arkadaşlara verebilrim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemiz-sezona-hazir-46872918/detay/ bu da motorum.

felon kardeşim sende al motorunuda şu takozlardan alalım senle yAa :) bu arada şimdiden hayırlı olsun, inş güzel bi motor alırsın..

saol hocam takozlar sonraki iş kafama göre bi motor bulayımda :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

arkadaşlar yarın bu motoru bakmaya gidicem tanıyan bilen varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sorunsuz-ve-enjeksiyonlu-46632776/detay/
Plaka No34BR9154 Marka KANUNI
Model2008 Sahiplik Belge Tarihi23/03/2009
Tescil BirimiESENLER Renk 1KIRMIZI
Renk 2 BILINMIYOR CinsiMOTOSIKLET
Çalinti mi?HAYIR Hak MahrumiyetiYOK

saol hocam takozlar sonraki iş kafama göre bi motor bulayımda :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

arkadaşlar yarın bu motoru bakmaya gidicem tanıyan bilen varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sorunsuz-ve-enjeksiyonlu-46632776/detay/
Plaka No34BR9154 Marka KANUNI
Model2008 Sahiplik Belge Tarihi23/03/2009
Tescil BirimiESENLER Renk 1KIRMIZI
Renk 2 BILINMIYOR CinsiMOTOSIKLET
Çalinti mi?HAYIR Hak MahrumiyetiYOK

GT 250R SAYFASINI NE ZAMAN GÖRSEM EN SON YAZAN HEP SENSIN ALDA KURTULALIM SENDEN NASIL BI ASK BU :queen:

Aynayı sökmeden Nie üzerinde kaynak yaptinizki

ayna kolunu kafadan söktük. Aynaının kendisini nasıl çıkaracağımı bilmiyordum ama zaten bi sıkıntı olmadı aynanın kendisi. Eriyen yer kafa grenajına tutturulan halka.

Harbi aynanın kendisi çubuktan nasıl çıkıyor ?

ayna kolunu kafadan söktük. Aynaının kendisini nasıl çıkaracağımı bilmiyordum ama zaten bi sıkıntı olmadı aynanın kendisi. Eriyen yer kafa grenajına tutturulan halka.

Harbi aynanın kendisi çubuktan nasıl çıkıyor ?

Sola doğru çevirerek vida gibi çıkarabilirsin. Takması sıkıntı olabilir. Yakınsan gel ben halledim sana.

ah bi alsam :queen: aslında herşey aldıktan sonra başlayacak bu daha bişe değil :queen::queen:
Yarın üskidardaki motoru bakmaya beraber gidebiliriz.
Kredin de hayırlı olur inşallah

Kafayı yemek üzereyim =) YBN zincirlere bakıyorum 120 lira yazmışlar :s daha geçen ay 55 liraya bulmuştum almadım :s şimdi ihtiyacım var ama bulamıyorum :S

YBN yi nereden alıcam? var mı bilen? benimde bir YBNem olsa, bana niye almıyorsun? bende niye yok? :queen:

arkadaşım bende sol aynayı kırdım:) sağ aynam sağlam. ben zaten görüntü açısından cbr 600 f aynası taktım. başka diğer parçalarda elimde mevcut suzuki hayabusa almak için motorumu satılığa çıkardım... ancak kredi temininde zorlandığım için şimdi honda cbr 600 f e yöneldim. motorum satılıktır fazladan yedek parçalarımda var http://www.sahibinden.com/ilan/alis...or-hava-filtresi-yag-filtresi-50685491/detay/ isteyen arkadaşlara verebilrim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemiz-sezona-hazir-46872918/detay/ bu da motorum.

sana bi özel msj attım bi bak :)

Kafayı yemek üzereyim =) YBN zincirlere bakıyorum 120 lira yazmışlar :s daha geçen ay 55 liraya bulmuştum almadım :s şimdi ihtiyacım var ama bulamıyorum :S

YBN yi nereden alıcam? var mı bilen? benimde bir YBNem olsa, bana niye almıyorsun? bende niye yok? :queen:

Forumlarda Gtrlar hepsinde farklı renk, şakalaşıyorlar. Onları izleyen gençler soruyor.bana niye Gtr almıyorsunuz?Benim neden bir motorum yok.:pale:

arkadaşlar benım motorun amortisörleri sert bi cukura geldıgımde hafıften vuruyordu özellikle iki kişi iken gecen hafta avcılardakı servıse gıttın ve her ıkı kolada yag tamamlandı direksıyondan ses gelıyordu oda düzeldı aynı sorunu yaşayan arkadaşların dıkkatıne genelde hysongların fabrıka cıkışı ön amartisörine az yağ konuyormuş 1 haftadır dınlıyorum tık yok 250 km yol yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar