Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım :cherry:
ramazan abi eline sağlık gene büyük bir iş yapmıssın :D

As abi sen nasılsın ? Kafa işini ne yapdın burda yamaha bayısıne sıfır wolf gelmiş aynı senınkiyle :)

valla okan kardeş daha 1 ay öncesine kadar benim motordan yok gibiydi şimdi 4-5 tane var burada ve git gide artıyor tutlacak gibi birde buradaki satan kişiyle konuştum yedek parçalarıda gelecekmiş 2-3 güne orjinal siperliğini soracağım ucuzsa orjinalini takacam olmadı ilerde ybrninkini takacam bakalım

Vaay super :) Havalar ıyı olsaydı keşke.

valla okan kardeş daha 1 ay öncesine kadar benim motordan yok gibiydi şimdi 4-5 tane var burada ve git gide artıyor tutlacak gibi birde buradaki satan kişiyle konuştum yedek parçalarıda gelecekmiş 2-3 güne orjinal siperliğini soracağım ucuzsa orjinalini takacam olmadı ilerde ybrninkini takacam bakalım

Tamam o zaman.Sıperlıksız nasıl oluyomus haa anladınmı sımdı :mrgreen:

arkadaşlar birde benim motorun eksozundan ses geliyor tütmseklerden geçince sanki içinde birşey var gibi motorun seside değişti tok tok çıkıyor içinden petekler kırıldımı ne :queen:

resme biraz daha dikkat..okan seni sordular yuvacıkta.. dedim o tatlı su motorcusu.... yağmurdan korktu....:p:p:p:p:p

bu arada gezinin 18 km arka fren balatam bitti... yaklaşık 170 km kısmı fren balatasız sadece ön fren ile tamamladım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar