sökecemde iz kalır korkusundayım.
sanmıyorum abi...servise götür onlar söksün...
sanmıyorum abi...servise götür onlar söksün...
1000km bakımında söktürtüyorum o zaman. sökerlerse ama. resimleri şettiririm. az kaldı zaten 800km olmuş. 2-3 gün işim var evde boya badana vs sonrasında yağmurdan fırsat bulursam 2 günlük yol. işe git gel 70km oluyor hahaha
OOoo 800 km fenaymış...sen oldun valla...piştin...
evde boya badana işleri de zordur bilirim...
sizin servisde bahşiş bırakma huylarınız yok mu...bi 5 lira roketleyin iş bitiminde...bu emeğin karşılığı...büyük işler olursa 10 veya 20 lira bırakın...sigara ısmarlayın kola ısmarlayın servise...bunlar önemlidir...ödediğiniz rakamlar bayi sahabına kalır...ustalar o küçük bahşişlerle daha bir motive olur...her zaman değil tabi arada bir...
bende 1700 lerdeyim 2000km gidicem şimdi bi tatlı getirmedin diyolar motor için ben de diyorum para kalamdı metehan abi öğrenci adamın bi de bahşiş verirsek benzine para kalmıyor zaten yine zam oldu:queen:
5 lira sana hizmet olarak döner kanka..:rendeer:Honda zaten yeteri kadar geçiriyor...sen ustayı arada gör sana küçük jestler yapsın...
İz kalırsa gazyağı yapışkan izini çıkartır. Hadi gece gece uğraştım bakın nasıl olmuş stickersız![]()
İz kalırsa gazyağı yapışkan izini çıkartır. Hadi gece gece uğraştım bakın nasıl olmuş stickersız
![]()
fatih kardeşim bende mat siyah folyo kaplamak istiyorum.ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.zamanın varsa detaylı anlatabilirmisin nasıl yaptığını.malzemeleri falan.:silent:
eyvallah abi eline sağlık ben de shopu kurdum ama kullanmasını bilmiyorummotor bu şekilde çok çıplak geldi bana. ama farklı bi sticker tasarlarsak belki daha iyi birşeyler çıkar ortaya. bu resmin üstünde yarın biraz uğraşayım. teşekkürler:rendeer:
sağolasın fatih kardeşim.birde folyoyo kaç metre ve kaç paraya aldın onu söylersen iyi olur kazık yemeyelim en azından.:cat:
sağolasın fatih kardeşim.birde folyoyo kaç metre ve kaç paraya aldın onu söylersen iyi olur kazık yemeyelim en azından.:cat:
Ellemeyin stickerleri filan arkadaşlar ya bu motorun orjinal hali bence yakışıyor hiç dokunmayın motor eski motor gibi duruyor yazık edersiniz cbf bu halde oldukça dikkat çekici bir motor zaten...