oncelıkle herkese slm lar bende 7 aydır 150 mc kullanıcsıyım ama foruma yenı uye olabıldım cok ıyı ve yararlı bılgıler paylasıyorsunuz benımde cok ısıme yaradı o yuzden herkese tesekkur edıyorum ve aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum
isak abim cok ıyı bı iş cıkartmıssın ne zamandır boyle bısey yaptırmak ıstedım ama bırturlu ıstedıgım gıbı yapan bulamadım banada yardım edebılırmısın gerekırse yanına gelebılırım yardımcı olursan cok sevınırım sımdıden tesekkurler abım ve allerıne saglıkgayet basarılı bı calısma olmus 
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------
abım yazdım onceden sana ama yanlıs yere yazdım sanırım
oncelıkle herkese slm olsun bende 7 aydır 150 mc kullanıcısıyım ve gayet memnunum motorumdan foruma yenı uye oldum cok begendım herkes bırbırınden yararlı bılgıler paylasıyo beımde cok sıme yaradı o yuzden herkese oncelıkle tesekkur edıyorum işak abım ne zamandır senın yaptıgın arka canta aparatından yaptırtmak ıstıyordum cok yere baktım ama ıcıme pek sınmedı senın yaptıgın calısmayı cok begendım banada yardımcı olabılırmısın ıstersen yanınada glebılırım musaıt bı zamanda yeterkı yardım et bulamıyorum ıstedıgım gıbı bırsey sımdıden cok tesekurler ve elıne saglık basarılı bı calısma olmus 
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------
abım yazdım onceden sana ama yanlıs yere yazdım sanırım
Son düzenleme: