[İzmir - MT]

maşallah süper görüntüler yağmur falan dinlememm gelirdim aslında olmadı benim takayla gelirdim ama Alaşehirde olunca insan .... bu arada benim motor sokakata duruyor dün saolsun mahalle çocukları olduğu yerde hız denemesi yapmışlar sonuç motor olduğu yerde ya gaz teli takılmış yada boğulmuş sonuç çalışmıyor gene gözüktü tamir yolları

Bornovadan ayrı zamanlarda olmak kaydıyla 4 motorcu geldik.Mükemmel bir gece kaçırdın.Fotolar eklenir en kısa zamanda.Semaverde sucuk partisi yaptık :queen: Semaverde pişen sucuğun tadıda bir başka oluyormuş :p

arkadaşlar resimlerdende belli çok güzel geçmiş valla cnm şimdi sucukçekti sondakika aksiligimi diyelim artık evden çıkıcaktım telefon geldi ve bi arkadaşımın babası için kan vermek zorunda kaldım bu yüzden gelemedim ama haftaya muhakkak gelicem yagmur felan durduramaz beni :cat:

Hay maşaAllahhhhhh :) geliyom geliyom az kaldıııııı sabredinnnnn bensiz neler yimişiniz bak içim gitti yineee offff :-/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 ----------

Bornovadan ayrı zamanlarda olmak kaydıyla 4 motorcu geldik.Mükemmel bir gece kaçırdın.Fotolar eklenir en kısa zamanda.Semaverde sucuk partisi yaptık :queen: Semaverde pişen sucuğun tadıda bir başka oluyormuş :p

gelmeyenler değilde gelemeyenler ne yapsııınnnnn!!!! :)

Bugün çankayada yine müthiş yağmura yakalandım otobüs durağında 45 dk.ka mahsur kaldım :pale::pr::pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------

mehmet sen böyle yazınca aklıma dün akşam sen ben okanın konustukları geldı.:queen::queen:

Siz merak etmeyin hepsinin acısını çıkaracağım.Dün akşamkiyle 4 perşem be oldu yağmur yağıpta gelemediğim :pale: :salut: :cat:

Bugün çankayada yine müthiş yağmura yakalandım otobüs durağında 45 dk.ka mahsur kaldım :pale::pr::pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------

Siz merak etmeyin hepsinin acısını çıkaracağım.Dün akşamkiyle 4 perşem be oldu yağmur yağıpta gelemediğim :pale: :salut: :cat:

ihsan abi en kötüsü ıslanırsın 4 perşembedir gelmiyorsun ve biz hiç yağmur yemiyoruz :)) eğer sen gelince yağmur yağacaksa yağsın abi hepimiz ıslanalım :))

Ya gülüm o değilde ıslanıpta hasta olmak var işte o zaman biterim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------

Dikkat ettinizmi? hafta arası hafta sonu hava pırıl pırıl güneşli geçti hep ama ne varki ne zaman perşembe akşamı toplanmak istesek benim bulunduğum bölgede her perşembe sağanak yağmur yağdı.Ne yapabilirim ki elimizde değil nasip işte.:pale:

Beyler kimseden ses seda çıkmıyo bu gün :silent:
Pazar günü ada yapalım falan muhabbeti oldu, ne yapıyoz evde mi pinekliyecek bu pazar MT-İzmir :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Beyler kimseden ses seda çıkmıyo bu gün :silent:
Pazar günü ada yapalım falan muhabbeti oldu, ne yapıyoz evde mi pinekliyecek bu pazar MT-İzmir :pr:

Yarın pistte araba yarışı ve sülo ların antrenmanı var... Büyük bir ihtimal oraya gidicem.... :cat::cat::cat:

ben ve kabataşlı kesinlikle adaya gidiyoruz.karavan için yer bakacağız :rendeer:

takashi murat
deka
byokko

gelebileceklerini söylediler

kararınızı verin bana her yol uyar

not; şimdi atölyeye iniyorum motorumu yıkayıp zincirimi takacağım 17 00 ye kadar evin altındayım :cat:

ben ve kabataşlı kesinlikle adaya gidiyoruz.karavan için yer bakacağız :rendeer:

takashi murat
deka
byokko

gelebileceklerini söylediler

kararınızı verin bana her yol uyar

not; şimdi atölyeye iniyorum motorumu yıkayıp zincirimi takacağım 17 00 ye kadar evin altındayım :cat:

banada uyar abi saat kaçta nerede buluşuyoruz:queen::queen::queen:

Hadibeee yinemi kuşadasına gelemiyeceğim :pale::salut:
Bugün ve yarın sağanak yağmur bekliyoruz ayyyyy :pr::pr::pr:

Gidenlere tüm kalbimle hayırlı yolculuklar diliyorum, ALLAH sağ salim gidip dönmek nasip etsin.Hepinizi seviyorum küçüklerin gözlerinden,büyüklerimin ellerinden öpüyorum.

AMCA ÜÇ BEŞ böyle devam edersek bu yaz sayende kurak geçmeyecek çiftçi sana duacı....:mrgreen:

Son düzenleme:
AMCA ÜÇ BEŞ böyle devam edersek bu yaz sayende kurak geçmeyecek çiftçi sana duacı....:mrgreen:

Zaten içime doğuyor bu yaz çok kurak ve sıcak geçecek,valla şu yağmurlardan ALLAH razı olsun; çünki barajlar su doluyor çok ihtiyacımız olacak.Ne yapalım belki yağmurdan fazla bir araya gelemiyoruz ama bu anlar çabuk geçici havalar çok daha güzel olucak hepberaber acısını çıkarırız.Yeterki hepimizin sağlığı yerinde motorlarımız bakımlı ve sağlam olsun çok geziler yapıcaz daha. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar