AMCA anladığım kadarıyla bu yağmur meselesi SENDEN ÖTÜRÜ sen geldin geleli yağmur eksik olmadı ne bereketli adamsın :queen: daha biz ıslanmadık ama sen gelecek olursan SEL götürecek sanırım grubu :wiinkk:
Hayırdır?... Suyla ilgili bir anın falan mı var?....:silent::silent: Anlamadım sendeki bu su takıntısını.... :silent::silent::silent:
Şekerden mi yaptılar seni?... Yoksa sabundan mı?....

Korkma köpürmessin...
Ayrıca perşembe yağan her damla için kulağını çınlatıcam yol boyunca... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Hahahaa gördünüz mü bak gruba katıldım bereketimle geldim.Nasip işte ilk katıldığım semaver gecesinden sonraki perşembelerden bu yana 3 perşembe geçti üçündede sağanak vardı :queen:
Bakalım yarına ALLAH kerim naspse yağmur yağmazsa gelicem ve ne şekerden nede sabundan yapıldım, ben bal köpüğünden yapıldım bal gibi adamım :cherry::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------
bi dakka bu sadece perşembemi oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
ya arkadaşlar ben 3 haftadır sizleri değişik yerlerde görüyorum mesela bundan 3 hafta önce inciraltında bir çaycı var orda şimdi isimlerinizide bilmiyorum ama motorlardan anlatıcam metalik gri enduro bir motor ve bu yeni mavi ybr si olan arkadaşı gördüm ama onları göremedim kullananları görsem gidecektim olmadı birde geçtimiz hafta sonu alp tunay abimizi alsancakta balık tutarken gördüm onuda rahatsız edecektik ama eşim izin vermedi
Aha biri Alp_Tunay için kordonda balıkmı tutuyor dedi :cyclopsan
Vayy Cengiz abim doğruymuş valla ben görememişim :queen: Aha yine o gün güneşten kısa devre yaptık desene.
Semaver toplantımız her perşembe akşamı saat 19.00 dan sonra İnciraltı Helikopter pistinin yanındaki sahilde bulunan ağacın altındaki dev gibi mermer taşının orasıdır.:cat::cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------
Aha bu akşam Türk Chopper ciler saat 20.30 dan itibaren Cumhuriyet meydanında heykelde toplanıyorlar.Bari motoru alıp aralarına biraz karışsammı acık onlarada yağmur ve birazda kısa devre bulaştırayım mı :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Alper abi benim inan yağmurla bir sorunum yok işin aslı ben zaten su grubu bir burç olduğumdan yani YENGEÇ BURCU olduğumdan ben suyu kendime su beni kendine çekiyor.Ha zaten yengeç burcuyum ya çokta zorda kalırsam valla yengeç gibi yandan geçerek gidi gidi veriyorum :queen::queen::queen::queen: