[İzmir - MT]

bakın bir daha görünce lap yanınızdayım sıkılmak falan yok sorularımla boğabilirim sizi şimdiden söliyim yeni başlıyoruz bu işlere bu arada grupta 301 fun kullanan bir arkadaş var onun bilgilerine ve alp tunay abi sana çok ihtiyaç var......bu arada akşama yağmur var......

bakın bir daha görünce lap yanınızdayım sıkılmak falan yok sorularımla boğabilirim sizi şimdiden söliyim yeni başlıyoruz bu işlere bu arada grupta 301 fun kullanan bir arkadaş var onun bilgilerine ve alp tunay abi sana çok ihtiyaç var......bu arada akşama yağmur var......

Neyyyy akşama biri yağmur mu var dedi :cyclopsan:salut:

Moderatör (forrap)
Herkese selam:cat:

Amca,MT yi iyi bilir zaten o grubun kurucusu,siteden atılmadan önce bizim üyemizdi,yanlış hatırlamıyorsam atan da bendim.Daha sonra bi site felan kurdular işte.

arkadaşlar herkese selamlar bu sefer ben ve arkadaşımı alıp sizlerle beraber olmak istiyoruz kısmetse aksama buluşmak dilegiyle bu arada bu hava yagmaz tahminlerime göre bilginize

Bende alalı 1 ay olacak neredeyse.Öyle çok uzun zaman geçmedi alalı ama bayağı bir tecrübe edindim.Hemen heryerini elden geçirdim inceden.Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :cat:

arkadaşlar herkese selamlar bu sefer ben ve arkadaşımı alıp sizlerle beraber olmak istiyoruz kısmetse aksama buluşmak dilegiyle bu arada bu hava yagmaz tahminlerime göre bilginize

Bencede yağmıcak :cat:

accuweather sitesinden baktım akşam yağışlı diyor
Thursday Night 5/26/2011
A couple of evening thunderstorms around; otherwise, partly cloudy
Low Temperature: 19°C
RealFeel: 19°C

Şuan mersinlide iş yerinin camından dışarıyı seyrediyorum ve müthiş sağanak yağıyor :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:pr::pr::pr::pale::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------

Hayy Maaşşallah şimdide dolu yağmaya başladı.

Tam giyindim motosikletin başına geldim.Oda neeee :cyclopsan Kask camına şılopppp diye bişey düştü kocaman.Akabinde yağmur başladı.Yağmur dinmesi için bekleme moduna girdim :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

AMCA yağmur yağmur diye sayıklayıp durdun.Sonunda yağdırdın yağmuru :pr:

Tam giyindim motosikletin başına geldim.Oda neeee :cyclopsan Kask camına şılopppp diye bişey düştü kocaman.Akabinde yağmur başladı.Yağmur dinmesi için bekleme moduna girdim :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

AMCA yağmur yağmur diye sayıklayıp durdun.Sonunda yağdırdın yağmuru :pr:

Hayy maaşşallah berekettir bereket daha çoookkkk semaver gecesi yapacağız.Çay ve şekerler benden bir dahakine :cat::rendeer::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------

Çallı kızmazlar kızmazlar aşkolsun ya ben kızılacak bir adammıyım :wiinkk::cherry:

Bak bereketimle geldim nede güzel yağıyor.Allah biliyorda yağdırıyor (motorda benzinde kalmamış) :queen:

bende çıkıcam birzdan yola arkadaşlar işşalah arkadaşlar gelir ben bornovadan gelicem :pale:

bende çıkıcam birzdan yola arkadaşlar işşalah arkadaşlar gelir ben bornovadan gelicem :pale:

Bornovadan ayrı zamanlarda olmak kaydıyla 4 motorcu geldik.Mükemmel bir gece kaçırdın.Fotolar eklenir en kısa zamanda.Semaverde sucuk partisi yaptık :queen: Semaverde pişen sucuğun tadıda bir başka oluyormuş :p

Bornovadan ayrı zamanlarda olmak kaydıyla 4 motorcu geldik.Mükemmel bir gece kaçırdın.Fotolar eklenir en kısa zamanda.Semaverde sucuk partisi yaptık :queen: Semaverde pişen sucuğun tadıda bir başka oluyormuş :p

kesinlikle sucuklar fenaydı :)) gelmeyenler çok şey kaçırdı...::dpac::::dpac::::dpac::

Afiyet bal şeker olsun.Dün akşam saat 19.30 gibi Yücel abi aradı semavere gidelimmi diye,oda Atatürk de oturuyor senin orası nasıl dedim burası fena kapalı dedim,sonra vaz geçtik zaten 45 dk sonra müthiş bir sağanak yağdı fırtına çıktı.Sory üzgünüm.:salut:

Afiyet bal şeker olsun.Dün akşam saat 19.30 gibi Yücel abi aradı semavere gidelimmi diye,oda Atatürk de oturuyor senin orası nasıl dedim burası fena kapalı dedim,sonra vaz geçtik zaten 45 dk sonra müthiş bir sağanak yağdı fırtına çıktı.Sory üzgünüm.:salut:

Ah be amca biz yine ıslanmadık.Yine görmedik yağmuru :p Göz var senin üstünde gözzz.Tepende kara bulutlar dolanıyor :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar