hacizli motoru almak?

merhaba. Yasin E. nickli arkadaşımızla vergi dairesinden pazarlık usulüyle satılan hacizli ybr alıp yürür hale getirip satmayı düşünüyoruz. bu işi bilen bize akıl verebilir mi? bize ne gibi masraflar çıkar ek olarak?

eğer bu iş olabilecek bir işse ailemin üzerinde oluşturduğum maddi sıkıntıdan kurtaracağım... düşün düşün bu geldi aklıma

boş laflara hazır olun:
Caiz değil, Hacizli mal yaramaz, hak, hukuk vs...

o işler öle olmuyor kardeş her isteğen giremiyor düne kadar haciz mafyaları vardı giremiyordun bile okadar kolay olsa herkez haciz malı alır moralini bozmak istemem ama gerçek böle

o işler öle olmuyor kardeş her isteğen giremiyor düne kadar haciz mafyaları vardı giremiyordun bile okadar kolay olsa herkez haciz malı alır moralini bozmak istemem ama gerçek böle

O işler eskidendi. Şimdi internetten teklif veriyorsun web sitesinin avukatı gidip alıyor. İcra dairesi mafyası internete yenildi....

O işler eskidendi. Şimdi internetten teklif veriyorsun web sitesinin avukatı gidip alıyor. İcra dairesi mafyası internete yenildi....

oooo süpermiş :queen: çok iyi yaa ,geçen icra sitesini açtım öyle tesadüfi oldu linke tıkladım baktım 95 milyarlık cipi 25 milyara 20 milyarlık fiat albeayı 4500 tl ye satmışlar hemde modellerde yüksek,babamla konuştum mafya var aldırmazlar sana demişti :cherry:

İlk ihale %60,giren olmazsa ikinci ihale %40 fiyattan başlar...İlk ihalede hemen teklif verme bak bakalım başkası yoksa sende bekle istersen...Böylece %40tan alırsın ikincide...Ancak vergi dairelerinde sanırım %75 ten başlıyor ayrıca borcu harcını ödüyorsun...Ben bir Honda Shadow için girmiştim ama hatırlayamıyorum ayrıntısını çok net...Artık öyle mafyası filan yok,hee avantacısı olabilir ama daha çok gayrimenkulde olur... Merak etme hiç bir sorun olmaz topuklarına filan sıkmazlar yani...:)

motosiklette mafya durumu olmaz mafya durumu neyde olur diyelim son model bi jeep bayagıda bi güzel parası bide taşınmaz mallara bakar mafya digerlerine karışmaz bende girmeyi düşünüyorum ihaleye ihaleden 600 lük makine düşse bana karla satarım 2 tane yeni 250 cc motosiklet alırım ikisininde aynı motor olmasına geren yok tekini kesin croos alcam:p

Şimdi baktım da bu icra siteleri ne iş yapıyo ne kar sağlıyo bi sürü site var, bu işi devlet eliyle yapamaz mıyız o sitelere nasıl güvenecez aklıma şöyle bi senaryo geldi ki daha önce böyle bi site vardı;
Herkes teklifi veriyor ve site üzerinden teklif verildiği için en son teklifi site sahibi veriyor böylece ihale site sahibine kalaıyor.
Resmi sitesi yok mu bu ihalelerin açıklandığı?

İlk ihale %60,giren olmazsa ikinci ihale %40 fiyattan başlar...İlk ihalede hemen teklif verme bak bakalım başkası yoksa sende bekle istersen...Böylece %40tan alırsın ikincide...Ancak vergi dairelerinde sanırım %75 ten başlıyor ayrıca borcu harcını ödüyorsun...Ben bir Honda Shadow için girmiştim ama hatırlayamıyorum ayrıntısını çok net...Artık öyle mafyası filan yok,hee avantacısı olabilir ama daha çok gayrimenkulde olur... Merak etme hiç bir sorun olmaz topuklarına filan sıkmazlar yani...:)

borcunu harcını ödemek derken?
yatırılmamış tüm mtvlerini, park yeri ve çekici parasını mı?

İcralık mallar ile uğraşan arkadaşlar; ağlayanın malı gülene hayır getirmez, bu yüzden bu tür işlerden uzak olmak en iyisi...

İcralık mallar ile uğraşan arkadaşlar; ağlayanın malı gülene hayır getirmez, bu yüzden bu tür işlerden uzak olmak en iyisi...

İşte beklenen yorum..... :)
Yarın sen alacağını alamazsın, borçluya haciz götürürsün, ondan sonra da beklersin ki o mal satılsın da senin paran ödensin..... O zaman da ağlayan sen olursun.

İşte beklenen yorum..... :)
Yarın sen alacağını alamazsın, borçluya haciz götürürsün, ondan sonra da beklersin ki o mal satılsın da senin paran ödensin..... O zaman da ağlayan sen olursun.

arkadaşa katılıyorum,ağlayanın malı gülene hayır getirmez lafı bence ağlayanların çıkardığı bir laf,borcunuzu ödeyin öyle durumlara düşmeyin bukadar basit,ayrıca bunlar hayatın içinde olan şeyler...

Ayrıca hocaylada konuştum,hacizli mal almak dinen uygundur yani caizdir...

2004 Model Mavi Renkli Muhtelif Yerleri Hasarlı 125 Tipi Ruhsatsız ve Anahtarsız Motosiklet.
10 AS 332 500,00 Pazarlık usulü satılacaktır Kurtdereli Vergi Dairesi Müdürlüğü BALIKESİR
diyor. şimdi ben 500 tl ücret haricinde bir de satış için notere mi para vericem yoksa mtvsi park parası cartı curtu olacak mı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:36 ----------

175 görüntülenme 15 cevap. 175/15=11,xx yani neredeyse 12 kişiden biri cevap atmış demekki kimsenin bilgisi yok ya da ilgisini çekmiyor ya da cevap atmak zor geliyor.

Ben trafik şubeden çıkma motorsikletler için yaptığı satışa gircektim istanbul il emniyet müdürlüğünde gerekli evrakları halletmek için beklerken 40-45 yaşlarında bir adam geldi sırtımı sıvazlayarak "sen böyle şeylere bulaşma kardeş başına iş alırsın" dedi ve gitti. Bende deplasmanda olmanın verdiği dezavantajdan dolayı bıraktım.

Ben trafik şubeden çıkma motorsikletler için yaptığı satışa gircektim istanbul il emniyet müdürlüğünde gerekli evrakları halletmek için beklerken 40-45 yaşlarında bir adam geldi sırtımı sıvazlayarak "sen böyle şeylere bulaşma kardeş başına iş alırsın" dedi ve gitti. Bende deplasmanda olmanın verdiği dezavantajdan dolayı bıraktım.

ciddimisin :cyclopsan

Artık kimse kendisi gitmiyor. İcralık sitelerinden alıyorlar. Sen de alacaksan onlardan al. Adamların yüzünü bile görmüyorsun.

kardeş Allah yardımcın olsun.yaptığın işe saygı duyuyorum ama ben yapamam.altını çiziyorum ben kelimesinin.ben babamdan öyle gördüm, çocuğuma da bu nasihati vereceğim " Ağlayanın malı ondurmaz" ederini verip alırsın, eyvallah.hem adamı bu dertten kurtarırsın hem de sen işini görürsün.ama 3te 1i fiyatına veya yarısı parasına bir malı almak ve bu malın sahibinin zorda olduğunu bile bile insafsızca bedelinden aşağı almak bana pek etik gelmiyor.umarım bedduası arkandan gelmez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 ----------

o zaman haczettirmeyecekti, madem aklı vardı motoru satar borcunu öderdi. Allah düşürmesin...

kardeş bilmediğin bir diğer nokta da şu: kredi ile taşıt veya gayrimenkul aldıysan kredin bitene kadar satamazsın.çünkü ipoteklidir.herşeyi hesaplar kredi çeker araba alırsın, küçük bir kazada toplayamaz ve herşeyini kaybedersin.belki satsa borcunu kapatacaktır ancak banka el koyar ve o satar, yok fiyatına.

Ne güzel dedin Allah düşürmesin diye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar