hacizli motoru almak?

Bir de gün boyu bu konuyu düşündüm.canım yandı biraz.empati kurup o insanın yerine kendimi koydum.düşün 15 bin tlye kredi ile hayalimdeki motoru aldım.güç bela ödüyorum.motoru yatırdım, 2 bin tl masraf çıktı.eşten dosttan toplayıp yaptırdım.sonra yakayı toplayamadım ve banka benim motora el koydu. (cepte para olmadığı için benzin alıp gezememişimdir kesin). 2. eli 8-10 bin tl olan motorum 4,500 tlye gitti.ne kadar canım yanmıştır bir düşün.alana söyleyeceğim tek şey "Motoruma ederini vermedin, aradaki farkı hastaneye verirsin inşallah" demek olurdu.

Bu yazdığım yanlış anlaşılmasın.ben sana hiçbirşey demiyorum ama bu durum benim başıma gelirse (Allah düşmanıma bile göstermesin) yukarrıdaki sözleri içtenlikle söylerim.Aklıma geldikçe hem ilenir (beddua eder) hem ağlarım.seçim senin kardeş.hayırlı işler

2. eli 8-10 bin tl olan motorum 4,500 tlye gitti.ne kadar canım yanmıştır bir düşün.alana söyleyeceğim tek şey "Motoruma ederini vermedin, aradaki farkı hastaneye verirsin inşallah" demek olurdu.

Bu yazdığım yanlış anlaşılmasın.ben sana hiçbirşey demiyorum ama bu durum benim başıma gelirse (Allah düşmanıma bile göstermesin) yukarrıdaki sözleri içtenlikle söylerim.Aklıma geldikçe hem ilenir (beddua eder) hem ağlarım.seçim senin kardeş.hayırlı işler

yazdıklarında haklısın... ne diyebilirim ki. ama benim dediğim ise şu:
oraya yeni düşen gıpgıcır ybrleri zaten en azından 1000 liraya koyuyorlar, benim dediğim ise 1 yıldan uzun süredir orada duran atıl durumdakileri alıp adam etmek... yani empati kurulduğu zaman haklısın ancak bunu söylemem gerekirdi, zaten satılmazsa m.k.e.ye gidiyormuş motorlar. şimdi sen olsan mke ye gitmesine mi razı olursun yoksa alıp adam edip 3-5 kuruş kazanıp dolarla ithal edilen bir malı tekrar ekonomiye mi kazandırırsın? lütfen ama lütfen objektif ol... Elhamdülillah ben de Müslüman evladıyım dediklerini anlayabiliyorum benim de vicdanım var. dediğin şekilde yapmak sıkışan birini becermekten başka bişey değil ama arkadaşımla benim yapacağım da aynı şey değil zaten.:rendeer:

F54

bazı arkadaşlar mafya işi artık yok falan demiş de hiç denemişler mi böyle yüksek modelli bi araba almayı veya bi gayrimenkul almayı bi deneyinde görün mafya varmı yokmu... bizim bi arkadaş var galeri kiralama işi yapıyor ihale yi almak hiç bahsedilen kadar kolay degil diyor inanmassan bir gün gel beraber gidelim diyor tabi ben yusuf yusuf moduna geçiyorum işim olmaz diyorum :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar