Ehliyet vb bütün herşeyim vardı. kendisi büyük klup önünde orta şeritten benim olduğum sağ şeride atladı ve hızla motoruma yandan çarptı düştüm kalktım ve kendisine yöneldim kapıyı hızlı açıp küfretmeye başladı bana tekme savurdu bende düşerken kendisine doğru elimi savurdum kaşına geldi. eldivenlerim vardı carbonfiber olandan kendisi itip kaktı beni sonra motorcular durdu ben o arada polisi aradım. kendisi elini beline atıp delik deşik edicem hepiniz aynı $>£# falan dedi. polis gelene kadar taksisiyle olay yerinden kaçtı.
şimdi "konuyu görüntüleyen" kısmında ismi yazanlar yarın akşam haberim yoktu diyecek.
Dürüm buluşması olsa kimse geri kalmazdı...
orda olucam merak etme
Haberleri bekliyoruz:cat:
Ehliyet vb bütün herşeyim vardı. kendisi büyük klup önünde orta şeritten benim olduğum sağ şeride atladı ve hızla motoruma yandan çarptı düştüm kalktım ve kendisine yöneldim kapıyı hızlı açıp küfretmeye başladı bana tekme savurdu bende düşerken kendisine doğru elimi savurdum kaşına geldi. eldivenlerim vardı carbonfiber olandan kendisi itip kaktı beni sonra motorcular durdu ben o arada polisi aradım. kendisi elini beline atıp delik deşik edicem hepiniz aynı $>£# falan dedi. polis gelene kadar taksisiyle olay yerinden kaçtı.
2 Arkadaş gidecek sanırım.Acil112 ile emre_tnl.Bende çok kişinin geleceğini düşünürdüm fakat diğer arkadaşların dediği gibide işi gücü olan bir çok arkadaş var müsait olacak herkes gelir bence.Benimde okulum var maalesef.Böyle bir olay karşısından gerçekten gelirdim ki hele hele en hassas olduğum şey trafikte suçlu olup kafa tutan adam bozmaları.Bütün ailem sorun yaşadı bu olaylar yüzünden.Çocuk birde annemle gideceğim diyor sadece.Kötü birşey olmayacak olsa bile gidilmeli bence en ufak söz bile insanın nasıl moralini bozar annesinin yanında.Bu olaya ilgi gösteren arkadaşımızı yanlız bırakmayacak 2 arkadaşa teşekkür ediyorum öncelikle.Umarım daha fazla arkadaşta destek olur.Yarın olup bitenleri buraya yazarsanız seviniriz
Merhaba arkadaşlar bana çarpıp kaçmaya çalışan bir taksiciden şikayetci olmuştum ve motosikletcilere karşı olan tutumu beni biraz rahatsız etmekte. Yarın saat 10:45 de hasanpaşa adliyesinde olmam gerekiyor ve taksicilerle bi tatsızlık yaşanırsa bi ben varım bide annem. Bu konuda benimle birlikte adliyede bulunabilcek ve en azından taksicilerin anneme karşı bir tutum sergilemesini engelleyebilcek motorcu arkadaşları yardıma bekliyorum. 0541 537 46 33 (turkcell). Konu: bana çarptı sonra itiştik sonrada kendisi taksisiyle kaçtı. DÜZELTİYORUM BAHARİYE CADDESİ ÜZERİNDE OLAN 3.SULH CEZA MAHKEMESİ