Yarın için motosikletli kardeşlerime ihtiyacım var

1 kişi ön ayak olsa baya giden olacaktır herkesin işi mi var yapmayın Allah aşkına nerde kaldı motorculuğumuz böyle zamanda birbirimizi korumazsak ne zaman koruyacağız??

şimdi "konuyu görüntüleyen" kısmında ismi yazanlar yarın akşam haberim yoktu diyecek.
Dürüm buluşması olsa kimse geri kalmazdı...

işim olmasa kesin giderdim bu genç kardeşe destek için münübüscü taksici bide otobüscü ifrit ediyolar insanı , alayı ukala ve terbiyesiz bende ümit ediyorum gelecek dostlar çıkar diye :cat:

Ehliyet vb bütün herşeyim vardı. kendisi büyük klup önünde orta şeritten benim olduğum sağ şeride atladı ve hızla motoruma yandan çarptı düştüm kalktım ve kendisine yöneldim kapıyı hızlı açıp küfretmeye başladı bana tekme savurdu bende düşerken kendisine doğru elimi savurdum kaşına geldi. eldivenlerim vardı carbonfiber olandan kendisi itip kaktı beni sonra motorcular durdu ben o arada polisi aradım. kendisi elini beline atıp delik deşik edicem hepiniz aynı $>£# falan dedi. polis gelene kadar taksisiyle olay yerinden kaçtı.

vay şerefsiz vay, önüne gelen, işi gücü olmayan, dikiş tuttaramayan serseri tipler hep taksici oldu, hepsi cins, yol vermezler, boşken yavaş doluyken ambulans gibi araç sürüyorlar, taksisi kendine ait olanlar hep sabırlı iyi sürüyorlar ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------

şimdi "konuyu görüntüleyen" kısmında ismi yazanlar yarın akşam haberim yoktu diyecek.
Dürüm buluşması olsa kimse geri kalmazdı...

yarın çarşamba, işi gücü olan çalışan bir sürü kişi var, onları da hesap etmek lazım, dürüm buluşmaları cumaları akşam saat 8 den sonra oluyor, inşallah müsait olan arkadaşlar arkadaşı yalnız bırakmazlar, ne diyelim ...

Arkadaslar yarin ne oldugunu bizede anlatirsaniz hani gelemeyenler icin olarak soyluyorum cok memnun oluruz bizde merak ediyoruz. :cat:

Aynı olay geçen benim başımada geldi. Ben arabamla gidiyordum önümdeki taksi motosikletli arkadaşı sıkıştırdı (resmen üstüne sürdü) motorcu kardeşim doğal olarak el kol yapınca taksici önüne geçip motoru durdurdu tam taksici kavgaya başlayacak motosikletin arkasında da hemen ben durdum :) arabadan 3 kişi indik 1 de full koruma motosikletli etti 4 kişi ve taksicininki yemedi doğal olarak...

Yavaş yavaş motosiklet kullanıcıları birbirine sahip çıkmaya başladı. bilinçli motorcu yetiştiği sürece 4 tekerli bazı kendini bilmezler kendilerine çeki düzen vereceklerdir.

Hepimiz birbirimize sahip çıkalım çünkü kimin nezaman başının sıkışacağı hiç belli olmaz. Bize de bizden başka sahip çıkan olmaz...

istanbul MT den pek ses çıkmadı sanırım.. bu tip durumlar sürekli başımıza geliyor,daha geçen gün otobüs sağdan sola yattı üzerime beton bariyere sokacaktı beni bi sürü küfür ettim bagara bagara duydu eliyle git git yaptı ben küfre devam ettim =) yakın olan arkadaşların gitmesinde fayda var. bir olay çıkacağından değilde,bir arkadaşımıza destek olmak için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ikametgah marmaris yardımcı olamadıgım için özür dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Özellikle İstanbul dışındakiler kimse gitmiyor falan yazmış ama sanıyorum bunları yazanlar ücretli olarak çalışmıyor. Mesela ben gitmek istesem işyerinden en az 3 saat izin almam gerekir.

Ayrıca şimdi taksici böyle bir şey yaptı diye adliyenin önünde toplanıp adamı dövecek değiliz. Taksici de isterse 150 arkadaşıyla beraber gelsin -ki hiç sallamazlar bile- sana sataşamaz, hele ki adliyenin önünde hiç bir şey yapamaz.

Tamam kötü bir olay olmuş, geçmiş olsun. Hukuka başvurarak en doğrusunu yapmışsın ama gelin bir şey olur falan diyerek biraz abartıyorsun.

2 Arkadaş gidecek sanırım.Acil112 ile emre_tnl.Bende çok kişinin geleceğini düşünürdüm fakat diğer arkadaşların dediği gibide işi gücü olan bir çok arkadaş var müsait olacak herkes gelir bence.Benimde okulum var maalesef.Böyle bir olay karşısından gerçekten gelirdim ki hele hele en hassas olduğum şey trafikte suçlu olup kafa tutan adam bozmaları.Bütün ailem sorun yaşadı bu olaylar yüzünden.Çocuk birde annemle gideceğim diyor sadece.Kötü birşey olmayacak olsa bile gidilmeli bence en ufak söz bile insanın nasıl moralini bozar annesinin yanında.Bu olaya ilgi gösteren arkadaşımızı yanlız bırakmayacak 2 arkadaşa teşekkür ediyorum öncelikle.Umarım daha fazla arkadaşta destek olur.Yarın olup bitenleri buraya yazarsanız seviniriz

yardım isteyen arkadaş 17 yaşında olduğunu belirtmiş. biraz heycan ve korku yaşaması çok normal. bende o yaşta olsam panik, heycan ve korku yaşardım...

Herkesin dediği gibi iş adliyelik olduğu için taksici bırak sana sataşmayı selam dahi veremez. adliyelik olmasa kavga dövüş olurdu ama devlete intikal ettiği anda kimse kimseye kolay kolay dokunamaz.

hatta geçenlerde forumda bi arkadaş vardı polis le takışmış ve mahkemelik olmuştu. polis memuru ellikere özüre gelmiş kapısına. yani söylemek istediğim adliyede aslanlar kedi olur....

Orda tartışma olacak diye ve ya kavga gürültü vb. için gidilmeyecek zaten, kefee kardeşimize destek olmak, ilk defa gideceği bi yerde yol göstermek için orda olunacak, 1 kişi yeterli ama bikaç kişi daha iyi olur tabi, emre_tnl abimiz sağolsun ilgilenecek kardeşimizle galiba yani artık sorun kalmadı.

Ehliyet vb bütün herşeyim vardı. kendisi büyük klup önünde orta şeritten benim olduğum sağ şeride atladı ve hızla motoruma yandan çarptı düştüm kalktım ve kendisine yöneldim kapıyı hızlı açıp küfretmeye başladı bana tekme savurdu bende düşerken kendisine doğru elimi savurdum kaşına geldi. eldivenlerim vardı carbonfiber olandan kendisi itip kaktı beni sonra motorcular durdu ben o arada polisi aradım. kendisi elini beline atıp delik deşik edicem hepiniz aynı $>£# falan dedi. polis gelene kadar taksisiyle olay yerinden kaçtı.

o Şerefsizin plakasını burada yayınla. Herkes kafasına yerleştirir. Bir gün mutlaka oltaya takılır.
Veya şu anda onun da en büyük korkulu rüyası !!! Mesela; bileği sağlam birkaç arkadaşını müşteri olarak taksisine bindir. Sota köşede kaş göz çarşamba pazarı. Bak bakalım ondan sonra motorcuları görünce eyvallah abim diyor mu demiyormu. Çünkü bir taksici bu davranışı sergiliyor ise mutlaka koportasının düzeltilmesi gerek..

2 Arkadaş gidecek sanırım.Acil112 ile emre_tnl.Bende çok kişinin geleceğini düşünürdüm fakat diğer arkadaşların dediği gibide işi gücü olan bir çok arkadaş var müsait olacak herkes gelir bence.Benimde okulum var maalesef.Böyle bir olay karşısından gerçekten gelirdim ki hele hele en hassas olduğum şey trafikte suçlu olup kafa tutan adam bozmaları.Bütün ailem sorun yaşadı bu olaylar yüzünden.Çocuk birde annemle gideceğim diyor sadece.Kötü birşey olmayacak olsa bile gidilmeli bence en ufak söz bile insanın nasıl moralini bozar annesinin yanında.Bu olaya ilgi gösteren arkadaşımızı yanlız bırakmayacak 2 arkadaşa teşekkür ediyorum öncelikle.Umarım daha fazla arkadaşta destek olur.Yarın olup bitenleri buraya yazarsanız seviniriz

ben de gidemiyorum maalesef. arada 800 km mesafe olmasına rağmen gerçekten utanıyorum! şuan perşembe sabahına kadar nöbetteyim. Antalya'da olsaydı yada oraya gidecek kadar zamanım olsaydı mesafeyi düşünmez, nöbeti başkasına bırakırdım ve sırf kimse gelmeyeceği için orda olurdum! Çok büyütüyor diyebilirsiniz ama bu kadar da kayıtsız kalınması düşündürücü.

Merhaba arkadaşlar bana çarpıp kaçmaya çalışan bir taksiciden şikayetci olmuştum ve motosikletcilere karşı olan tutumu beni biraz rahatsız etmekte. Yarın saat 10:45 de hasanpaşa adliyesinde olmam gerekiyor ve taksicilerle bi tatsızlık yaşanırsa bi ben varım bide annem. Bu konuda benimle birlikte adliyede bulunabilcek ve en azından taksicilerin anneme karşı bir tutum sergilemesini engelleyebilcek motorcu arkadaşları yardıma bekliyorum. 0541 537 46 33 (turkcell). Konu: bana çarptı sonra itiştik sonrada kendisi taksisiyle kaçtı. DÜZELTİYORUM BAHARİYE CADDESİ ÜZERİNDE OLAN 3.SULH CEZA MAHKEMESİ

kimsenin gelmesine gerek yok aslında ama gelmeye çalışırım yinede. o kadar erken olmasa kesin gelirdim ama gelmeye çalışıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar