Yarın için motosikletli kardeşlerime ihtiyacım var

emre_tnl abimiz sağolsun geleceğini belirtti kendisiylede yarın buluşcaz zatenb. konuyu buraya taşıma nedenim birincisi 17 yaşında bi hayli cılız biri olmam ve karşımdaki muhattabın pis bi taksi durağından değişik bi insanının olması zaten kavga gürültü istemiyorum sadece önlem amaçlı. Bide bence birilerinin vefat ettiği davalar dışındakilerede motorcuların birbirini desteklediğini anlatmak için gidilmeli. Kel alaka bi saatte herkezin işi var farkındayım destek veren herkesede teşekkür ederim. zaten bikaç arkadaşım ve babamda ufaktan gelicek sizede karar ne çıktı haber veririz illaki. Şeyi unuttum adam bana karşı dava açmış özür dileyeceğini sanmıyorum.

bismillahirrahmanirrahim... noluyoz arkadaşlar MT akın akın harp e çıkmış sarı kafalara karşı :p
Ağalık gerekiyosa cbf ciler yeter oraya..

insanlık halidir olur böle şeyler, geniş takılalım, takisicidir işte onlarda stres sıkıntı içindeler, bizlerde öyle.. Dünya bu binbir türlü hali var, gerek yok yani kırmaya kırılmaya

ben şirketten mesai saatleri arasında ayrılamıyorum maalesef. Ancak dikkat edilmesi gereken bir durum var. Şimdi böyle motorcu kardeş vatan millet sakarya durumlarında biz duygusal türkler genelde yanlış işler yaparız, tarih de böyle hatalarla doludur. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum ama gidenlerden ricam "kolluyoruz" imajı verirken uzlaşımcı ve sakin olun, sorun çıkarsa da 1 taksiciye siz 3-4 kişi olsanız da diklenmeyin. Çocuk annesi babası ayrı diyo, 17 yaşındayım diyo... hayat boyu koruyamayız, biz motorcuysak onlar da taksici bizden 100 kat daha organizeler... eleman gurur yapar, yarın öbür gün çocuğu bi yerde yalnız sıkıştırır, allah korusun yani... alttan almakta fayda var bu tür durumlarda, gidebilenlerden ricam mümkün olduğunca da uzlaşımcı ve sessiz tutun genci...bitsin gitsin kapansın yani

geçmiş olsun gelmek isterdim ama patrondan geçen ay 1 gün bu ayda 1 gün izin aldım bu yüzden izin alamıyorum izin istersem herhangi birşey oldugunda sen izin isterken biz bişey diyomuyuz mevzusuna giriyor hemen bu da beni sinir ediyor çalışmıyor olsaydım kesin gelirdim ama sonuçta orası adliye birşey yapamaz sıkar korkmana gerek yok

kardeş ben malatya'dayım haliyle gelmem mümkün değil. ama orda olan arkadaşların bu genç kardeşimize sahip çıkması gerekiyor. anlayın işte abilik yapıp yanında bulunmanız gerekiyor. başka zaman motoruyla dağ, ova dinlemeyip gezen, piknik yapan, bunun fotoğraflarını paylaşan müsait 3-5 kişi çıkacaktır eminim. aksi halde çok yazık. motorcuymuş, dayanışmaymış filan hepsi hava gazı, hatta ara gazı. gez dolaş, motorum var de hava at. pehh.

Kardeş öncelikle sakin ol.Kimse kimseye bir şey yapamaz.En azından adliyede kafan rahat olsun.Adliyede hakimi var,savcısı var,polisi var,varda var yani...Benim sana nacizane tavsiyem,ki haklı olduğunu biliyorum,ama yapabiliyorsan barışma yoluna git kardeşim.Sana içtenlikle kardeşim diyorum.Daha 17 yaşındasın.İlerki yaşlarında gülüp geçersin:wiinkk:Çoğu arkadaşın dediği gibi adamlar bir anda organize olabiliyorlar.2 yıl önce amcamlarla arabada giderken aniden bir taksici önümüze kırdı zor durduk.Sonrası hır gür.Adam tehdit falan etti.Arkadaşları geldi.Ama 2 amcamında ordu mensubu olduğunu öğrendiklerinde neredeyse ellerimizi öpeceklerdi...Yani kardeş diyeceğim o ki,senin benim böyle bir lüksümüz yok.Asker değiliz,polis değiliz,hakim değiliz,savcı değiliz.Sanırım sinema-tv okuyorsun.Devlete bağlı asayiş görevlisi olsan sonuna kadar git diyeceğim ama,bu adamlarla uğraşılmaz kardeşim...Yalandanda olsa adamla barışıp,gelecekteki hayallerine bak derim...Her şey gönlünce olsun:wiinkk:

Vay be..
Okudukca tüylerim diken diken oluyor..
Artik Türkiye buralara kadar geldi.. :pr:
Insanimiz mahkemeye yanliz cikmaya korkar olmus..:pr:
Gazetenin 3. sayfasini okuyorum sanki..

Kardesim sanada yarin kolay gelsin...
Umarim bir sorun cikmaz..

Ahh saatler uysa okulla gelirdim :mrgreen:
Sen canını sıkma kardeşim burdan da abiler de geliyor
Onyx250 nin de dediği gibi aman yanlış bişey yapma bu davadan pek bişey çıkacağını zannetmiyorum.
Tekrar söyleyelim taksiler otobüsler minübüsler dikkat edilmesi geren taşıtlar aman dikkat !

bu kardeşimizin davası bugündü sanırım herhangi bir sonuç çıktı mı bilgisi olan var mı?

benim iş yerimde bahariye'de ancak mesai saatleri içinde izin almam maalesef mümkün olamıyor :pale:

Öğle arası geldiğinde telefon açıp arkadaşa ulaşmaya çalışacağım, sonuçta iki adımlık yer.

E_N

Bu arkadaş ortak değerimiz oldu. davanın sonucunu merak edenlerdenim.

arkadaşlar taksi sürücüsü 2000 tl ceza aldı. beni yanlız bırakmayan acayip ve myhammer adlı abilerime çok teşekkür ederim. taksici kendini hakime rezil etti. baksana zaten kaskını çıkarmadı biliyo bu işleri demekki dedi. hakimde çıkarsa vurcaktın yani kafasına dedi adam tıkandı falan. bende dedim vurucaktı çıkarmadım. Yaralamaktan 2000tl 5 sene ertelenmiş ceza. Herhangi bir suç işlediğinde cezayı hemen ödemesi gerekicek. hakaretten yemedi bişey çünki ikimizde küfür ettik.

arkadaşlar taksi sürücüsü 2000 tl ceza aldı. beni yanlız bırakmayan acayip ve myhammer adlı abilerime çok teşekkür ederim. taksici kendini hakime rezil etti. baksana zaten kaskını çıkarmadı biliyo bu işleri demekki dedi. hakimde çıkarsa vurcaktın yani kafasına dedi adam tıkandı falan. bende dedim vurucaktı çıkarmadım. Yaralamaktan 2000tl 5 sene ertelenmiş ceza. Herhangi bir suç işlediğinde cezayı hemen ödemesi gerekicek. hakaretten yemedi bişey çünki ikimizde küfür ettik.

ceza ertelenmese daha iyi olurmuş.başımıza bu tür olay gelirse emsal olabilecek bir dava.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar