Yarın için motosikletli kardeşlerime ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar bana çarpıp kaçmaya çalışan bir taksiciden şikayetci olmuştum ve motosikletcilere karşı olan tutumu beni biraz rahatsız etmekte. Yarın saat 10:45 de hasanpaşa adliyesinde olmam gerekiyor ve taksicilerle bi tatsızlık yaşanırsa bi ben varım bide annem. Bu konuda benimle birlikte adliyede bulunabilcek ve en azından taksicilerin anneme karşı bir tutum sergilemesini engelleyebilcek motorcu arkadaşları yardıma bekliyorum. 0541 537 46 33 (turkcell). Konu: bana çarptı sonra itiştik sonrada kendisi taksisiyle kaçtı. DÜZELTİYORUM BAHARİYE CADDESİ ÜZERİNDE OLAN 3.SULH CEZA MAHKEMESİ

Son düzenleme:

E_N

En azından anneni götürme ,bu arada orada kimse hır çıkaramaz rahat ol ama çıkışı bilmem kardeşim.

En azından anneni götürme ,bu arada orada kimse hır çıkaramaz rahat ol ama çıkışı bilmem kardeşim.

17 yaşındayım annem babam ayrı mecburen geliyo. çıkışta bişey olmasın diye zaten herşey birileri bi yardım etsede. motorcuya bişi diyen olunca forumda herkez bombalıyoda bi gelsenizde desteğinizi görsek

Nfs

Dostum İzmirde olsaydın gelip desteğimizi olurduk,adliyeyede yakınız buradada...Taksicileri bende pek haz etmem...Kimse üzerine alınmasın...polemiğe kralcılığa gerek yok...

İstanbul'da olsam kesin gelirdim ama eminim destek olacak arkadaşlar vardır. Bu arada olayı tam anlatırsan belki destekleyen daha çok olur,
mesela ehliyetin var mıydı?
suç oranı neydi falan filan..

Ehliyet vb bütün herşeyim vardı. kendisi büyük klup önünde orta şeritten benim olduğum sağ şeride atladı ve hızla motoruma yandan çarptı düştüm kalktım ve kendisine yöneldim kapıyı hızlı açıp küfretmeye başladı bana tekme savurdu bende düşerken kendisine doğru elimi savurdum kaşına geldi. eldivenlerim vardı carbonfiber olandan kendisi itip kaktı beni sonra motorcular durdu ben o arada polisi aradım. kendisi elini beline atıp delik deşik edicem hepiniz aynı $>£# falan dedi. polis gelene kadar taksisiyle olay yerinden kaçtı.

Ehliyet vb bütün herşeyim vardı. kendisi büyük klup önünde orta şeritten benim olduğum sağ şeride atladı ve hızla motoruma yandan çarptı düştüm kalktım ve kendisine yöneldim kapıyı hızlı açıp küfretmeye başladı bana tekme savurdu bende düşerken kendisine doğru elimi savurdum kaşına geldi. eldivenlerim vardı carbonfiber olandan kendisi itip kaktı beni sonra motorcular durdu ben o arada polisi aradım. kendisi elini beline atıp delik deşik edicem hepiniz aynı $>£# falan dedi. polis gelene kadar taksisiyle olay yerinden kaçtı.

Elimden gelen bisey olsa inan yapardim bende ama bende ingilteredeyim. Taksicilerin hepsi dangalak degil ama bazilari cok geri aptal saptal isler yapiyolar sadice kendileri trafikde varmis gibiler Allah versin cezalarini emin ol siteden arkadaslar yaninda olucakdir. Gecmis olsun sIkma canini :wiinkk:

17 yaşındayım diyosun ehliyet var diyosun :silent:
aynı muhitte olsak gelirdim 15-20 motosiklet toplansa güzel görüntü olur, top megakentlilerde. basın falan gelse eylem gibi bişey olur.
bizleri takmıyolar trafikte, 3 öncede bana oldu taksici sinyal vermeden döndü fren falan yaptım kornaya asıldım el işareti yapıyo bana sen kimsim dercesine.

arkadaşlar numaram orda benim internet başından kalkmam gerekli bana lütfen ulaşın

Kardesim oncelikle gecmis olsun C.kalede olsa bu olay kesikle gelirdim. Sana destek olacak arkadaslar cikacaktir.

Ankara'da olsam gelirdim.İstanbul'da ki arkadaşlar lütfen yardım edin birdaha bu tarz hareketler yapmamayı öğrenir o cahil taksici en azından gözü korksun.
Bende bir dolmuşçu ile dalaşmıştım efendilik yapıp adam gibi uyardım ama dinlemedi başımda kask üstümde korumalar vardı istersem dalardım birşeyde yapamazdı ya hani :mrgreen:

merak etme güzel kardeşim sen anneni goturme 1 kaç arkadasınla git merak etme hiç kımse sana cıt bıle dıyemez cunku mahkeme korkusu olacak onlarda onun ıcın sen kufur etsen bıle etme ama :D sana bısey dıyemezler sonucta kendılerını haklı cıkarmaya calısacaklar ...

Geyik Çok ---------Giden Yok-----------......

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.

Panik yapma ve sakin ol..

MT forum üyesi olan ve özellikle kadıköy,caddebostan,üsküdar,kartal,

maltepe ve mahkemeye yakın semtlerde oturan, zamanları uyan üyelerden

katılımın olacağını ve sana gerekli desteği vereceklerini umut ediyorum.. :cat:

Yarın, mahkeme sonucunu ve diğer gelişmeleri bildirir ve paylaşım yaparsan

sevinirim..

Dostum öncelikle kimsenin gelmesine gerek yok.O taksici senin şikayetçi olmaman için eminimki yarın gelir senden özür diler.Hele hele adliye önünde sana hiç kimse bişi yapamaz.Mazallah adliye önünde kafana kuş sıçsa savcının o taksiciyi ne yapacağını düşünemiyorum.

geçmiş olsun malesefki böyle odunlar şerefsizler oluyor burası türkiye kaçıp gitmesi ve kaçarkende senin dediklerini yapması tam bir maganda oldugunu açıklıyor böylesine direk dalacaksın biri bana böyle yapacak arabasını parçalarım üstüne bide döverim zaten kaskımız var bir kafa koysak neye ugradıgına şaşırır geçtigimiz pazar günü fenerbahçenin maçı vardı fenerliler geçiyordu bende kornaya bastım önümde fiat linea grı 2010 model bi araç vardı önümde ani fren yaptı ve azdaha arkadan çarpıyordum arkamda artçıda var zaten zor fren yaptım bende sonra bu lavuk patinajla kalkış yaptı 50 metre önümde el frenini çekti yine bana el kol hareketi yaptı bende yaptım aynısını sonra bu bastı gitti altımda scooter olmasaydı canına okurdumda işte bizi küçük görüyor böyle şerefsiz kansızlar birgün canıma tak edecek böyle bir maganda denk gelecek karışacak ortalık ::158::

geçmiş olsun malesefki böyle odunlar şerefsizler oluyor burası türkiye kaçıp gitmesi ve kaçarkende senin dediklerini yapması tam bir maganda oldugunu açıklıyor böylesine direk dalacaksın biri bana böyle yapacak arabasını parçalarım üstüne bide döverim zaten kaskımız var bir kafa koysak neye ugradıgına şaşırır geçtigimiz pazar günü fenerbahçenin maçı vardı fenerliler geçiyordu bende kornaya bastım önümde fiat linea grı 2010 model bi araç vardı önümde ani fren yaptı ve azdaha arkadan çarpıyordum arkamda artçıda var zaten zor fren yaptım bende sonra bu lavuk patinajla kalkış yaptı 50 metre önümde el frenini çekti yine bana el kol hareketi yaptı bende yaptım aynısını sonra bu bastı gitti altımda scooter olmasaydı canına okurdumda işte bizi küçük görüyor böyle şerefsiz kansızlar birgün canıma tak edecek böyle bir maganda denk gelecek karışacak ortalık ::158::

Sakın kask ile kimseye dalma , Kaskı çıkar elindeyken vur vuracaksan , mazallah bir özel harekatçıya denk gelirsen boynunu kasla kırması 1 saniyeyi almaz :)

"konu 336 kere görüntülendi, müsait ıstanbullu bulunamadı"
Allah korusun adliye çıkışı tatsızlık olsa ertesi gün herkez ahkam keser!
Nöbeti bırakıp ben geleyim bari...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------

arkadaşım, yarın sonucu buraya yazarsan sevinirim.

Bu arada 379 oldu. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar