Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hımm...cbf 250 kullandın nasıl motor abi? 125 lik 150 lik motorla beni çekmiy :D cbf 250 ybr 250 gt 250 :) bunlardan düşünüyorum en ucuzuda cbf aralarında?

cbf 250 alana kadar comet 250(hyosung gt250) almanı tavsiye ederim...
cbf 250 yağ yakar... titreşim azda olsa var.... eğzantirik zinciri devamlı bozuluyor... arka dişli ve zinciri devamlı bitiyor ve en önemlisi parçası çok pahalı..

comet 250 daha seri daha atak ve 150 km süratlerde sorun yaşatmayan motor... bastınmı 160 170 arasına yolu var...

cbf 250 maksimum 150 oda rampa aşşağı..3 adet cbf 250 eskitmiş biiri olarak söylüyorum... comet im olmadı ama hyosung gt250r ile motoru aynı... o yüzden konuşuyorum...

.orjinal aynaları değiştirilip 2,5 cm daha uzuzn ayna takılarak kör nokta engellenmiştir... ön far düğmesi takılmıştır demişsin Ramazan... bana bir izah et bakalım şu işi, benim omuzlar geniş orj aynalarla bişey görmüyorum. hangi marka taktın nerden kaça aldın? far işini özellikle bekliyorum. :)

far için siperlik kenarına düğme atarak olayı çözdüm... ayna olayı ise yan sanayi bir ayna... normalden 2,5 cm daha uzun demiri var ve o sayede kör noktayı alıyor... 30 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.....

cbf 250 alana kadar comet 250(hyosung gt250) almanı tavsiye ederim...
cbf 250 yağ yakar... titreşim azda olsa var.... eğzantirik zinciri devamlı bozuluyor... arka dişli ve zinciri devamlı bitiyor ve en önemlisi parçası çok pahalı..

comet 250 daha seri daha atak ve 150 km süratlerde sorun yaşatmayan motor... bastınmı 160 170 arasına yolu var...

cbf 250 maksimum 150 oda rampa aşşağı..3 adet cbf 250 eskitmiş biiri olarak söylüyorum... comet im olmadı ama hyosung gt250r ile motoru aynı... o yüzden konuşuyorum...

ulen geçen yaz ben de bi niyet etmiştim hadi sonra er5 alırım diye vazgeçtim. demekki bu yüzden ucuz cbf250'ler

far için siperlik kenarına düğme atarak olayı çözdüm... ayna olayı ise yan sanayi bir ayna... normalden 2,5 cm daha uzun demiri var ve o sayede kör noktayı alıyor... 30 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.....

Rica etsem detaylı bir foto koyar mısın... bana da lazım ona göre alayım aynısından

Son düzenleme:
okan sana müjdem var zenonlar elimde... monza marka balans var... kablo operasyonuna başlayacağım yarım saat sonra....

slm arkadaşlar biliyorsunuz ki motorumun önünü yuvarlak ybr farı taktırdım aydınlatması iyi değil iyi olması için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

S.a Uzun Zamandır girmiyordum! siteye :) Tekrar qeLim dedim Bi kaç deqişkLik yaptım 2 ay önce aLmıştım Motoru fotograflarını koydum :) yaptıqım yerniLikLer! Ön Amatsör Düşürdüm!
Bi kaç yazı we ŞekiL Attım Ön arka Kırmızı Buz beyazı RenkLer ! deponun aLtında PoLis Siren Lamba Sistemi :) AngeL Eyes Far! En önemLisi :D Kuruk Demiri Kestirdim İşte Bi kaç ayar Motoruda Açtım 2 Kişi 115 yaptım Düz yoLda ikimizde 90 kilo üstü :)

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------

:D bu arada farın kısa hali + motor biraz kirLi :) kusuruna bakmayın... :)

Birşey soracaktım, angel farları nasıl taktınız acaba. Angel'ların çıkışına anahtar mı bağlıyoruz. Bende de var mercekli angel far. Haftasonu bir ustaya gösterdim senin fara sığmaz bu dedi. Ama bence sığar. Sadece bağlantı konusunda tereddütlerim var. Xenon bağlantısını yapabiliyorum ama angel'ın ucundan çıkan iki tane uç var. Onları nasıl bağlayacağım bilemedim, yoksa onları park'a mı bağlıyoruz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar