Reco nerlerdesin aga ya özlettin kendini çık bi pazar YAYLAya yollar müsait![]()
bendede artçı var.... erken çık dikkatli ve yavaş yavaş gel....
Kardeşim gelecem çok yakın zamanda merak etmeAyarlıyım kısa zamanda yanındayım..
Abi en iyisi otoyol 1 saat 47 dakika burdan kandıra.Shellden bi kgs alıcam 2 tl ye 10 tl yukletsem gıder gelir miyim ?
beklerim kardeşim gel.Gökhan seni sorup duruyor çık gel bi pazar havalar güzelkentofaşa binipte acaba bana kro derlermi diyen Recai:queen::queen::queen::queen:
Gökhana selam söyleGelecem planı yapayım 2 ybr geliriz..Fazlası zarar Sana
Tofaşa falan binmiyorum la
Ben dükkana kaçayım mesai başladı.. Ordan girerim
![]()
10 lira yeterde artar bile...istersen plaka kapat beleş geç... şey ben söylemedim sen duymadın....![]()
İstanbuldan ramazan can adlı şahıs beni azmettirdi.Aracının plakası 34 .. .... :mrgreen::mrgreen:
3.000 den aşağı vermeyin o motoru![]()
ağa al sana satayım....:cat::cat::queen::queen::queen::queen:
Yok abi ya motorum olmasa düşünürdümama 3000den aşağı verme bence.Biz burda 15 Binde ybr'yi 3.250 liraya verdik..Senin motorunda + Aksesuar var..Ben olsam 3.000den aşağı fiyat çekmezdim.
![]()
ağa tok satıcıyım nede olsa.... salla gitsin..hemi satacağım kişiyi gözüm tutmazsa 5000 bile verse vermem.... bide türkiyenin her tarafına elden teslim edebilirim... işin özü sabah 0425 de kalkınca can sıkıntısından koydum .... dur bakalım.... satılmasın da bineyim...
Şu motorla bi gün tıp'a çıkacam kardeşim..Ölmeden yapacağım son şey![]()
Tamam abi Benim için o fiyata Bi 50 lira zam yap![]()
abi o motor cidden 12.000 demi? daha 0 ya...