Yalova "Şelale" Çınarcık "Köfte" Armutlu "Deniz" Gemlik " Eve Dönüş"

Yalova "Şelale" Çınarcık "Köfte" Armutlu "Deniz" Gemlik " Eve Dönüş"

çok güzel bir geziye imza attık herşeyin tadı aklımızda kaldı özellikle çınarcıkta köfte armutluda sahilde durduk ama bir de ne görelim çam agacına arılar yuva yapmış hemen kaçtım uykumuz geldi denize sifir şekerleme yaptık piyerlotide günü sonlandırdık kazasız sürüşler

Siyah Zeytin Yeşil Zeytin Ve Açı Sos Alarakta Kendimi Mükafatlandırdım;)

çok güzelmiş geziniz :) Yalovamız güzeldir her gelenin hoşuna gider keşke haberimiz olsaydı misafir ederdik sizleri . bir çayımızı içerdiniz . yine gelirseniz başımızın üstündesiniz .

Yalova Termal'de hemen yakınımdan geçmişsiniz.Haberimiz olsaydı eşlik eder yada çay kahve eşliğinde gezilmesi -görülmesi gereken yerler hakkında bilgi verirdik.Paylaşım için teşekkürler.

bak canım köfte çekti..çınarcıkta az mı köfte yedim... gerçekten tadı başkadır....

çok güzelmiş geziniz :) Yalovamız güzeldir her gelenin hoşuna gider keşke haberimiz olsaydı misafir ederdik sizleri . bir çayımızı içerdiniz . yine gelirseniz başımızın üstündesiniz .

Teşekkürler,İnşaallah başka Zaman Başınız Var Olsun

Yalova Termal'de hemen yakınımdan geçmişsiniz.Haberimiz olsaydı eşlik eder yada çay kahve eşliğinde gezilmesi -görülmesi gereken yerler hakkında bilgi verirdik.Paylaşım için teşekkürler.

Saolun Teşekkürler Sık Sık Termale Gelirim Alacağımız Olsun

bak canım köfte çekti..çınarcıkta az mı köfte yedim... gerçekten tadı başkadır....

Kimin Canı köfte Çekmez ki :)

Mezziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt!!!!:queen:

güzel olmuş eroldayı... imrenmemek zor...:cat: :rendeer:

yukarıdaki cümlenin sizinle alakası yok..sahibi gelir yazar birazdan....:cherry:

F54

güzel gezi olmuş be abi hele ekmek kadayıfı varya herkez köfte der ama sonunda tatlı yoksa ona yemek demiyorum ben :cherry:

metehan ı gangamı kandırayım da en kısa zamanda geçelim çınarcığa...

ramço gangam senle gezmek ayrı bir keyif emin ol...sırf senin hatırın için motoru sürerim dağlara taşlara uçurumlara aşkitom...özlettin aga...:rendeer:

metehana köfte sözüm var giderken haberim olsun müsaitsem bende gelirim

metehan tek başına 2 porsiyon yiyor ona göre.... köfte öncesi mercimekte cabası...söylemedi deme....

Sorun yok yarasın arkadaşıma:cat:

Oyy oyyy köfteler ekmek kadayıfları uçuşmuş abim...e mercimek çorbası içilmezmi hacı dayı...:pale:

makinan şahane gezi bahane...:p

bak ne dicem abim...gel paraya kıy motor renginde gri 46 lık patlat...bak nası makinan olacak Tyra Banks...:p

güzel gezi olmuş...bende özledim Çınarcığı...beni Çınarcığa gömün agalar vasiyetimdir...:cherry:

ama Mezit denen Yalovalı zat-ı muhterem motorsuz gelmesin mezarıma...:p

ramço gangam senle gezmek ayrı bir keyif emin ol...sırf senin hatırın için motoru sürerim dağlara taşlara uçurumlara aşkitom...özlettin aga...:rendeer:

Oyy oyyy köfteler ekmek kadayıfları uçuşmuş abim...e mercimek çorbası içilmezmi hacı dayı...:pale:

bak ne dicem abim...gel paraya kıy motor renginde gri 46 lık patlat...bak nası makinan olacak Tyra Banks...:p

güzel gezi olmuş...bende özledim Çınarcığı...beni Çınarcığa gömün agalar vasiyetimdir...:cherry:

bi telefon çak gideceginiz zaman işim yoksa gelirim hafta içi kesinlikle gelemem

ganga senin için yağmurlu havada yağmurluksuz motora binerim.... sen vakit problemi yaşıyorsun.... ben uygunum ağa..hafta içi hafta sonu....

ama Mezit denen Yalovalı zat-ı muhterem motorsuz gelmesin mezarıma...:p[/QUOTE]

yaw Metehan;
ülen adam buraya bile yazmadı..sana gelirmi hiç..mezarına kaç porsiyon köfte
koyacağını bilemez ya!!!:queen::queen: :rendeer:
( taş atalımda çıksın ortaya!!:queen::queen::queen:)

bi telefon çak gideceginiz zaman işim yoksa gelirim hafta içi kesinlikle gelemem

yaz gelsin aga düşeriz yollara...:rendeer:

ganga senin için yağmurlu havada yağmurluksuz motora binerim.... sen vakit problemi yaşıyorsun.... ben uygunum ağa..hafta içi hafta sonu....

hayırlısıyla aga sende son günlerini iyi yaşa tabi...:p:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------

yaw Metehan;
ülen adam buraya bile yazmadı..sana gelirmi hiç..mezarına kaç porsiyon köfte
koyacağını bilemez ya!!!:queen::queen: :rendeer:
( taş atalımda çıksın ortaya!!:queen::queen::queen:)[/QUOTE]

damlar birazdan kokuyu alır...:p

birde MOTOSEYYAH abimiz var onlada tanışmak çok istiyorum...:rendeer:

Çok güzel bir gezi olmuş :) Keyif aldığınız aşikar.Bu arada Çınarcık'ın esenköyde birhayli eğlenmişsiniz.Eski yazlığımız Bankta Kayalıkların orda oturdugunuz Yerin arkasındaki ,Terkedilmiş evin yanındaki evin, enüst katındaki evdi :). Bana eski günlerimi hatırlattığın için ayrıca teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar