Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bugün kaptırmış gidiyodum 4 ten 5e bi attım bi boguldu motor kaldı öle. şişti zannettim ama alakası yoktu sonra anladımki karbüratörden. 3bin devirden sonra boğuluyo gitmiyodu bi tamirciye kadar duman ata ata gittim 2 zamanlı motor gibi :) sonra karbüratör söküldü temizlendi takıldı düzeldi ama bu sefer ateşlemede sorun çıktı baktık buji kapkara olmuş. onuda değiştirdik 20 lira girdi bana :) kendi yapabileceğim şeye para vermek bana dokundu biraz ama eve gitmem bir saatimi alırdı o şekilde. bide usta bi gezdi motorla bunun kıçı başı ayrı oynuyo dedi kompresörlü bi aletle bütün civatalarını sıktı bende binince anladımki harbiden oynuyomuş yani kıçı başı :D neyse asıl konuya geleyim. eve geldikten sonra rolenti dengede duymuyodu hava ayarını açtım biraz dengeye geldiği noktada bıraktım sizce yanlışmı yaptım havayla oynamakla?

kardeş motorunda sorun varken oynadıysan ve düzeldiyse kafana takma önemli olan düzelmasi bence ha öncesinden daha kötü olduysa o zaman başka :D

kardeş motorunda sorun varken oynadıysan ve düzeldiyse kafana takma önemli olan düzelmasi bence ha öncesinden daha kötü olduysa o zaman başka :D

yok abi usta oynama bu havayla sakın dedi tamam dedim sonra eve geldim stop etmeden önce bi baktım 1000 1500 arasında gidip geliyodu devir bazende stop etcek gibi oluyodu kıstım biraz daha kötü oldu açınca dengede durmaya başladı bnde iyi oldugu bi noktada bıraktım yani öncesinden iyi durumda ama açtım diye bi zararı olurmu zengin yada fakir karışım gibi

yok abi usta oynama bu havayla sakın dedi tamam dedim sonra eve geldim stop etmeden önce bi baktım 1000 1500 arasında gidip geliyodu devir bazende stop etcek gibi oluyodu kıstım biraz daha kötü oldu açınca dengede durmaya başladı bnde iyi oldugu bi noktada bıraktım yani öncesinden iyi durumda ama açtım diye bi zararı olurmu zengin yada fakir karışım gibi

sıkarsan zengin karışım açarsan da fakir olur ancak senin motor önceden zengin karışımda duruyorda olabilirdi açınca dengelenmiş olabilir önemli olan sürünce gaz yemesi gidişi bunlarda sorun yoksa problem olmaz yani ayardan sonra şöyle bir tur atmadın mı nasıl olmuş diye

sıkarsan zengin karışım açarsan da fakir olur ancak senin motor önceden zengin karışımda duruyorda olabilirdi açınca dengelenmiş olabilir önemli olan sürünce gaz yemesi gidişi bunlarda sorun yoksa problem olmaz yani ayardan sonra şöyle bir tur atmadın mı nasıl olmuş diye

yok daha atmadım ama birazdan cıkıp atıcam :)

fatih ustam şu benim kingle senin motorun fotolarıa at bakalım :)

tamam enes kardeş hemen :D

100_1096.jpg

100_1092.jpg

yok daha atmadım ama birazdan cıkıp atıcam :)

tamam inş. düzelmiştir :D

zenon u bu günde takmadım.... biraz haylazım.... yakında zenon lu haylaz ı yani ybr mi göreceksiniz...

ramço abi kirli hali o benim Kingin:) fat280 binince coşkuya geldi uzaktan booppp sesini duyuyordum:):queen::queen:

57252391.jpg

13541039.jpg

15798043.jpg

okan sekizbuçukta çıksan büyük ihtimal bize yetişirsin.... biz 10 da hareket etcez.. yarım saatte kandıra çıkışındayız.. sen bizi kandıra çıkışında beklersin....

Tamam büyük ihtimal artçım olucak.Bakalım nasipse geliriz :) 20 tl lık o 20 tl lık ben atarım hem ucuza gelir hahaha :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar