Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar uzaun bir geziye çıkmıştım aranızda yoltum 5 gün o gezide bir kaza geçirdim motorun ön far km saati itti bizde ybrninkini taktık bu arada Allah kimseye kaza bela vermesin

Uploaded with ImageShack.us

gazı verip bıraktığımda hafif oluşan titreşimde egzoz'dan zırıltı gibi bi ses geliyo nedendir acaba içerde bi parçamı kopmuştur??

arkadaşlar merhaba yaa antalya da hiç gezen tozan yok mu yaa bir hafta sonu buluşalım gezi falan etkinlik yapalım :cat:

o zaman 10 numara açıköğretim sınavın var herhalde benimde var istersen pazar günü takılırız sınavdan sonra :cat:

olur farketmez ama benim sabah da öğleden sonrada var sınavım pazar günü cumartesi sadece sabah haberleşiriz özelden sana msn ve telimi yazdım

balıkesir edremitden balıkesire doğru giderken oldu yolun manzarası hoşuma gitti artık ondan mı kaza anını hatırlamıyorum fazla dalmış da olabilir önüme bir baktım kepçe ona çarpmayayım diye sağına girdim girincede kaydık motor tarlaya uçtu bende asvalta allahdan bana birşey olmadı motora bir baktım debriyaj maneti ön siperlik km saati dağılmış direksiyon aşya yamulmuş neyse iyi kötü çıkardım direksiyonu düzelttim iyi kötü somaya kadar gittik orada önüne far km saati flan taktık bakalım Allahdan bana bir şey olmadı ona şükrediyorum

balıkesir edremitden balıkesire doğru giderken oldu yolun manzarası hoşuma gitti artık ondan mı kaza anını hatırlamıyorum fazla dalmış da olabilir önüme bir baktım kepçe ona çarpmayayım diye sağına girdim girincede kaydık motor tarlaya uçtu bende asvalta allahdan bana birşey olmadı motora bir baktım debriyaj maneti ön siperlik km saati dağılmış direksiyon aşya yamulmuş neyse iyi kötü çıkardım direksiyonu düzelttim iyi kötü somaya kadar gittik orada önüne far km saati flan taktık bakalım Allahdan bana bir şey olmadı ona şükrediyorum

geçmiş olsun fatih... bide iyi yönden bak... biraz daha ybr olmuş senin motor....

geçmiş olsun fatih... bide iyi yönden bak... biraz daha ybr olmuş senin motor....

sağol ramazan abi evet ybrci bir arkadaşla gitmiştik buradan önden bakınca ybr250 zannediliyor dedi deponun genişliğinden :D abi bir siperlik bulmam gerek buna ufak tamda büyük olmuyacak şekilde rüzgarı kesecek bu şekilde iyi rüzgar yiyorum ne önerirsin

Son düzenleme:
fatih kardeşim geçmiş olsun allah korumuş seni
sende bir şey yok ya önemli olan bu
siperlik benim kinden taksak olmaz mı

bugün kaptırmış gidiyodum 4 ten 5e bi attım bi boguldu motor kaldı öle. şişti zannettim ama alakası yoktu sonra anladımki karbüratörden. 3bin devirden sonra boğuluyo gitmiyodu bi tamirciye kadar duman ata ata gittim 2 zamanlı motor gibi :) sonra karbüratör söküldü temizlendi takıldı düzeldi ama bu sefer ateşlemede sorun çıktı baktık buji kapkara olmuş. onuda değiştirdik 20 lira girdi bana :) kendi yapabileceğim şeye para vermek bana dokundu biraz ama eve gitmem bir saatimi alırdı o şekilde. bide usta bi gezdi motorla bunun kıçı başı ayrı oynuyo dedi kompresörlü bi aletle bütün civatalarını sıktı bende binince anladımki harbiden oynuyomuş yani kıçı başı :D neyse asıl konuya geleyim. eve geldikten sonra rolenti dengede duymuyodu hava ayarını açtım biraz dengeye geldiği noktada bıraktım sizce yanlışmı yaptım havayla oynamakla?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar