yeşil bursamızı beğenmiş olmanız ne güzel nedendir bilmem sanki gurur duydum şehrimle![]()
yalovayı gene es gaçmişin len...:mrgreen:
bursa kadar gıcık bi yer yok bikere...:mrgreen:
senin yatacak yerin yok metehan. başkada bişey demeyecem.
bak canım iskender çekti...
abıcım gıttıgın yerlerı ben cok ıyı bılıyorum fakat sunuda eklıyorum SEN BİDE DÜZCE tarafına gel ,gelde mekan gör ınsan gör doğa gör....resımler ıcın sağol
![]()

inanamıyorum,iş seyahatinde yediğin kebabın parasını cebinden mi ödüyorsun,patron ödemiyor mu :hmy:: cebinde akrep var herhalde:farao:
ama şuda bir gerçek memleketimde kebap çok güzel ama çok para alıyorlar namıssızlar,1,5 bol etliye 44 lira fiyat alıyorlar iki kişi gitsen kahvesi tatlısı kolası 100 lirayı geçiyor,bursalıların yüzde 80ni ömründe hiç kebap yememiştir(iskender,hacıbey,uludağ kebapçısı gibi marka yerlerde tabi),tadını bilmezler.
yahu o resim karelerinden çok canım iskenderle o tahinli pideyi çekti off gece gecede ayıp olmuyormu metehan abi forumdan bir an önce ihracını diliyorum![]()
herşey güzel iyi hoşta sabahın 5 i + karnım aç iskenderi gördüm çok fena oldum.Bursa çok güzel bi şehir sende güzel fotoğraflar çekmişsin abi eline sağlık.
Abi bursanın her yeri yeşil ama sanırsam merkezdeki en yeşil bölge birde dağ yolu ordan başlıyor bununda etkisi var sanırım dediğin gibi geceleri bir yer ama bir o kadarda sakin oluyo elit kısım oturuyor daha çok
Keşke gitmişken tarihi çınara da uğrasaydınız
İnşallah bi gün banada motorla gitmek nasip olur
saygılar![]()
Sabah tahinli pide, öğle yemeğinde iskender... Kasıt var!..:cherry:
Tarihi çınarı görsek tam süper olacaktı:mrgreen: 1997'de görmüştüm:salut:
14,15,16 sında bandırmadaydım bursada olduğunu bilseydim gelirdim len pandacım :cherry:
yeşil bursamızı beğenmiş olmanız ne güzel nedendir bilmem sanki gurur duydum şehrimle![]()
Memleketin her yeri güzel ama işte biz (en azından ben)bukadarını görüp beğendim.
İlerde param olursa önce ülkemi dolaşıp tanıycam yurt dışına çıkmaya gerenk yok :mrgreen:
mete yakmışsın yine ortalığı iskenderde çok güzel gözüküyor afiyet olsun yanlız o tereyağını fazla kacırınca döken baya rahatsız eder
yarın allah nasip ederse yalova uzanacagız ardakadaşa uyarsa bi iskenderde biz götürelim olmazsa köfteyle yetiniriz
Mete harikasin..
Benimle böyle gezmiyorsun ama...![]()
patron matron hikaye kesin iskender yemeye gitmiştir :mrgreen:
metehan abi sen hangi konuyu açcan hıt oluyor bu senın guzelııgınmı yoksa gıttıgın yerlerın cektıgın resımlerın guzellıgimi afiyet olsun sen bu ıskender resmını google reklamlarına koysaydın ıskenderın parası cıkardı be ya.....
Tabi ki Bursa !!!
seninle aşk yuvamız Çınarcığa akıcaz...:queen:hele bi gel...
![]()