bozok diyarının yiğit evladı....

hamur, sofra vs gıda maddeleri olan kareleri hızlı geçiyoruz... yoksa bir kontak açacağım; Aksu'da köfte, Burdur'da şiş, Dinar'da katmer ve kaymaklı ekmek kadayıfı, Konya'da etli ekmek... Nereme yiyeceksem artık:p
Fotoğraflar çok güzel, bu forumu bu yüzden seviyorum içinde motosiklet olmayan paylaşımlarla da başka başka yerlere götürüyor bizi...

Uploaded with ImageShack.us

teke sakalı denilen bir ot.... köyde tarlalarda çıkıyor..çok güzel bir tadı var... ekşi ile tatlı karışımı....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------

hamur, sofra vs gıda maddeleri olan kareleri hızlı geçiyoruz... yoksa bir kontak açacağım; Aksu'da köfte, Burdur'da şiş, Dinar'da katmer ve kaymaklı ekmek kadayıfı, Konya'da etli ekmek... Nereme yiyeceksem artık:p
Fotoğraflar çok güzel, bu forumu bu yüzden seviyorum içinde motosiklet olmayan paylaşımlarla da başka başka yerlere götürüyor bizi...

yozgat ta testi kebabı , veya arabaşı veya madımak... ama ben özellikle arabaşını tavsiye ederim... bu arada arabaşı bizim oranın şivesidir... bazı kaynaklar arapaşı derler ama doğrusu arabaşıdır... kaz etiyle yenildiğinde güzel olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 ----------

:queen::queen: hazıra dağ dayanmaz :pale: normaldir ramazanım ....

aynen.... ama durum vaziyet ne olursa olsun testi kebabı yemeye motosikletle giderim.... konu açsak gelen olurmu..???

Şehir hayatından kaçıp bazen köy hayatına girmek lazım enerji verir ruha bedene Ramazan hiç köye gitmemiş biri olarak imrendim vallahi

Çok güzel vallahi:cat:

sen o kadar yolu yap yemeklere ister istemez yer açılır :queen::queen:

aynen.... ama durum vaziyet ne olursa olsun testi kebabı yemeye motosikletle giderim.... konu açsak gelen olurmu..???

zaman müsait olursa ben gelirim :queen::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------

yola çıktımmı yemek falan hikaye valla, sadece çay molası önemli benim için....

zaman müsait olursa ben gelirim :queen::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------

yola çıktımmı yemek falan hikaye valla, sadece çay molası önemli benim için....

biri çay mı dedi.. bayılırım.. semaverde çay yaptım pendik göz dağında 12 kişi katıldı..sen nerdeydin...

biri çay mı dedi.. bayılırım.. semaverde çay yaptım pendik göz dağında 12 kişi katıldı..sen nerdeydin...

ne zaman yaptın :silent: şayet bu gün ise çalıştım :salut:ama geçen cuma viaport'a geldim göz dağı tabelasını görünce aklıma gelmedin değil hani :cherry:

ne zaman yaptın :silent: şayet bu gün ise çalıştım :salut:ama geçen cuma viaport'a geldim göz dağı tabelasını görünce aklıma gelmedin değil hani :cherry:

geçen ay yapmıştım.... konu açıp resimleri falanda paylaşmıştık.. yakınlarda yine yapcam... cumartesi veya pazar akşamlarına denk getiriyorum genelde....

hee tamam o zaman :)benim o gün misafirim vardı gelememiştim ...bende yeni yaptın zannettim :cherry:

yok yaparken haber ederim.... konu açarım yani... zaten bu sefer 2 yada 3 semaver olmalı..çay dayanmıyor motorcuya...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

umarım bu yaz bende senin çayından içme fırsatını bulurum abicim..:mrgreen:
saygılarımla..

inşallah.... temmuzun ortalarına a-kadar bir kaç kez yapacağım....

yaw yemek diyonuz çay diyonuz köy diyonuz dağlar bayırlar ovalar diyonuz. ahada yarın beypazarına doğru açacam gazı. kaz bulamasakta vardır yöresel yemekleri . varmı ankaradan beypazarına giden benle.

eyvallah toprağım. sabah 7 de kalktım kahvaltıyı beypazarında yapayım diye , dışarda bir yağmur sorma gitsin. yattım tekrar . gün rezil oldu evde kös kös.

eyvallah toprağım. sabah 7 de kalktım kahvaltıyı beypazarında yapayım diye , dışarda bir yağmur sorma gitsin. yattım tekrar . gün rezil oldu evde kös kös.

valla ben bu gün pejo 106 motoruyla uğraştım.. ama yarin akşam balık tutmaya gidiyorum.... doğa ile iç içe olacağım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar