burdakiler bayisi değil ,birde 4250 fiyat söylüyorlardı. eski kasasına 4100 . dediğim gibi honda yetkili servisinden çıkma arkadaşlarım var onlara baktırırım.
Arkadaşlar konuşmanıza göz misafiri oldum bende dalmak istedim. Rodajlar da dikkat sıkıntılı ve zevksiz bir dönemdir ama önmlidir. Bende antalya da ikamet ediyorum tanışmak isterimm antalya da bulunan arkadaşlarla
arkadaşım burdakiler nasıl bayisi değil yahu :silent:
tvs sitesinde bile yazıyo yetimoğlu diye. 3850 peşin fiyatı dediler adamlar.
ben aldım antalyada sadece yetimoğlu var, yanında da servisi var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 ----------
inş organizasyon olursa etkinlik toplantı vs bende istiyorum
benim motor cbf
tabi orası öleama tutupta 4 bin vermeye kıyamıorum ya çünkü ilerde kuryelikde yapabilirim o yüzden 4 bin çok fazla gibi yani üstüne bi 2 3 bin daha koysam cilllop gibi doğan şahin alırım
)
zaten bu aralar takıntı oldu doğan slx 1.6geçen ark aklıma girdi kiralayalım takılalım diye zaten arabayı sürmeye başlamamla bi tutku başladı içinde doğana karşı hele bide apartı egzoz yolda giderken bağırtıyorum birden bi gazlıyorum fenna şekli oluo
) baya bi zevli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
gt 250 r da ilgimi çekio ama comet anca gelio o PARAYA ne kadar köfte o kadar ekmek![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-2011-model-kirmizi-48629896/detay/
ilana bakın iyi bakın bu hızı nasıl yaptı acaba:silent:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-2011-model-kirmizi-48629896/detay/
ilana bakın iyi bakın bu hızı nasıl yaptı acaba:silent:
Arablarda denir ya camlarda sanki gitmiyomuş gibi gösteriyor diye
Ne sahtekar insanlar var memlekette :farao:
motorun km sine baktınmı 200km :S vala bende cözemedim 160 çok ucuk bi rakam benimkini yırtıyodum yokuş aşşa 135 fln anca yapıyodu.
açılmamış sıfır motor maksimun gücünü verir buda çok saglam bi yokuşta abanmış vede kilosu boyu cok ufak biri galiba aklıma başka bişi gelmiyonasıl yani??
sen sahtekar diyosun walla ben anlam veremedim.
bilader aramış adamı doğru söylüyomuş adam, olsa bile rampa aşağıdır kesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------
İlk 500 km'lik rodajı her 100 kmde yağı değiştirilerek çevre yolunda yapılmıştır.
diye açıklama var ama satış kısmında 200km de diyor.
söyleyelim videoya alsın düz yolda :cherry:
bu sayfanın başlarında bir arkadaş vardı,yıkamacıda,ön tekeri tazyikli su ile çeviriyordu,buna benzer bir hız yapıyordu.hatırladınız mı ? sonradan açıklamıştı böyle yaptığını.onun gibi birşey herhalde.
Bende motorumda 500 km yi tamamladım.Rodaj aşamasında fazla zorlamadım .Bugun işe gelmeden otobanda vites aralarını uzun tutarak motoru acma çalışmaları yaptım,lakin sabah hava fazlaca ruzgarlıydı oda ister istemez perdeledi yinede 110 km hıza ulaştım.Bu ilk denememdi her gun sabah işe gelemden yavaş yavaş yuklenecem ,dişlilerin değişmesiyle daha ii bir randıman alacagımı sanıyorum.şunuda söylememde fayda var o hızdayken en ufak bir sarsıntı ,rahatsızlık durumu sözkonusu olmadı motor gayet rahat ve yol tutuşu mukemmeldi
bu sayfanın başlarında bir arkadaş vardı,yıkamacıda,ön tekeri tazyikli su ile çeviriyordu,buna benzer bir hız yapıyordu.hatırladınız mı ? sonradan açıklamıştı böyle yaptığını.onun gibi birşey herhalde.
Nasıl yaptınız ki tazyikli su o kadar döndürebilir mi tekeri :silent:İşte o arkadaş benim bora abi :queen:
Aynen bi ara motoru yıkatırken yapmıştık :queen:
Bende motorumda 500 km yi tamamladım.Rodaj aşamasında fazla zorlamadım .Bugun işe gelmeden otobanda vites aralarını uzun tutarak motoru acma çalışmaları yaptım,lakin sabah hava fazlaca ruzgarlıydı oda ister istemez perdeledi yinede 110 km hıza ulaştım.Bu ilk denememdi her gun sabah işe gelemden yavaş yavaş yuklenecem ,dişlilerin değişmesiyle daha ii bir randıman alacagımı sanıyorum.şunuda söylememde fayda var o hızdayken en ufak bir sarsıntı ,rahatsızlık durumu sözkonusu olmadı motor gayet rahat ve yol tutuşu mukemmeldi
İşte o arkadaş benim bora abi :queen:
Aynen bi ara motoru yıkatırken yapmıştık :queen:
Nasıl yaptınız ki tazyikli su o kadar döndürebilir mi tekeri :silent: