adam kuryeydizenon far motra ayrı hava katıyor bnce apacheyede garanti kapsamında sornsuz takılır
arkadaşlar,oynamayın motorlarınızla,sadece güzel görünüyor diye yada daha çok ışık veriyor diye bence yapmayın.bir yılda kaç kere,şehir dışı uzun,gece yolculuğu yapıyorsunuz da daha fazla aydınlatmaya gerek duyuyorsunuz diye önce bir kendinize sorun.bu iş elektrik işi,amperi vs.ince bir şekilde hesaplanarak o sargılar yapılmış bir sistem,o sargıların sayısı artırılmadığı sürece(ki bu masraflı/zahmetli bir iş)yakarsınız statörü.
bakın,aşağıda statör denilen,motordan aldığı güçle,motora elektrik sağlayan bir sistem,bir çeşit jeneratör diyelim.
![]()
![]()
şimdide 8 bobinden 1 i yanmış bir statör
![]()
bu da 10 bobinden 8 i yanmış bir statör
![]()
hala yapmak istiyorsanız,siz bilirsiniz.
arkadaşlar,oynamayın motorlarınızla,sadece güzel görünüyor diye yada daha çok ışık veriyor diye bence yapmayın.bir yılda kaç kere,şehir dışı uzun,gece yolculuğu yapıyorsunuz da daha fazla aydınlatmaya gerek duyuyorsunuz diye önce bir kendinize sorun.bu iş elektrik işi,amperi vs.ince bir şekilde hesaplanarak o sargılar yapılmış bir sistem,o sargıların sayısı artırılmadığı sürece(ki bu masraflı/zahmetli bir iş)yakarsınız statörü.
bakın,aşağıda statör denilen,motordan aldığı güçle,motora elektrik sağlayan bir sistem,bir çeşit jeneratör diyelim.
![]()
![]()
şimdide 8 bobinden 1 i yanmış bir statör
![]()
bu da 10 bobinden 8 i yanmış bir statör
![]()
hala yapmak istiyorsanız,siz bilirsiniz.
Hayırlı olsun abicim bize de nasip olur inşallah ilerde böyle bir makine
Hayırlı olsun abicim bize de nasip olur inşallah ilerde böyle bir makineKonfor az demişsiniz, titreşim mi var acaba ?
sizin boy 1.80 varmı acaba? bende almayı planlıyorum fakar boy konusu sıkıntı yaratırmı diye çekincelerim var birde artçı olacak sürekli
Yeni kasa apache alan arkdaşar fiyat olarak kaça aldınız acaba plaka hariç? 3.620 yazıyor heryerde ama siz kaça aldınız?
Yeni kasa apache alan arkdaşar fiyat olarak kaça aldınız acaba plaka hariç? 3.620 yazıyor heryerde ama siz kaça aldınız?
3850 peşin. bana 4100 civarı oldu.
neden 3850 verdim dostum :silent::silent::silent:
arkadaslar bu yeni part mayısın kacında gelicek bi bilgisi olan varmı acaba kesin olarak
şimdiden tsk ler
sen dişlilerle oynamısmıydın yksa orjinalmi motordaki dişliler...bide rüzgara karsı nasıl acaba savrulma falan yapıomu ...yani rüzgara karsı bayılıyormu gitmemezlik yapıyomu...
rodajda bastın servis ışığı yandı
dediğin gibiyse gayet iyi 143 km az değil yani.
bende rodajdayım 50 yi geçmiyorum ve tek kişi biniyorum. herneyse herneyse :mrgreen: