Bence ASYA motorlar daha kaliteli fiyatı ve yedek parçaları mondiale göre kat kat ucuz o da türkiyede toplanıyo hem onları profesyonel arkadaşlar topluyo sorun yaşamazsınız bu topiğe uymadı konu ama söylemek istedim:cherry::wiinkk::wiinkk:
ben buna gerçekten gülerim :queen::queen::queen::queen:
mondialde burada toplanıyor parça fiyatları aynı sayılır motorların fiyatlarıda hemen hemen aynı sayılır mondialin fabrikasında kaybolursun emin ol yedek parçası mondial kadar olan yoltur ve şu anda euro3 motor sadece mondialde var :cat: biz karpuzuna mondial almadık ben büyük konuşmayayım ama bu haliyle asyaya binmeye niyet bile etmem :cat:
Motorun gerçekten iyi duruyor kazasız belasız kullanman dilegiyle
Ama çantayı bagladıgın yer demir degil plastik sadece kulaklar demir ve elinde kalır
ikincisi xenon aşırı ısı verecek farı eritmezmi bir sorun çıkmasın birde xenona verecegin parayla lastikleri degiştirsen bence daha iy yapardın
mt 65 in arka tekerlegin profili daha kalındır motoruda yormaz topcase taktıgın plastik topcase bile taşımaz az yuklendik elimde kaldı
bencede bak eminimki begeneceksin
benim arka lastik sanki virajlarda kayıyor yada göbekten sallanıyor aynı hissi yaşayan varmı
merhaba arkadaşlar benım boyumda 180 cıvarı bu motordan alıcamda boyle racıng gıbı yatılabılırmı ustunde yanı tam racıng gıbı olmasada nasıl olur ?