Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hep racing'ciler mi profesyönel çekim yapacak :cherry:

226375_10150190825389096_715669095_6775842_2563813_n.jpg

_10ur_ foto sağlammış baba, bi de bu cbf in siyahını aldığıma pişman ediyor bu forum beni :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------

Bu motosikletin iyi yanlarıda kötü yanlarıda abartılılıyor. :)

Son üç senedir bu motor hakkında duyduğum en doğru söz:cat:

Kırmızı Candır, Aşktır :)

Bu arada fotoğrafın devamı gelecek yaklaşık 10 tane var aynı yerde :cherry:

motorumu satıyorum 2 hftalık şuan 500 km de gri 2011 cbf 150,full yapılı angel xenon mercek far givi yan çantalar ixs 46 lt arka çanta korumalar depo kılıfı bilginize ....

fiyatta anlaşamadık... cbf arayan olursa bana ulaşsın.bundan full ü hiçbiyerde yok bu fiyata.544 346 9335

Selamun Aleykum beyler...bir süredir Bursadaydım...yeni geldim sayılır...patrona eşlik etmem gerekiyordu...bildiğiniz üzere ben şahıs korumasıyım...şoförlükde cabası...

havanında güneşli olması bu iş gezisini benim açımdan güzel yaptı...sizlere birkaç kare...konu dışında da konu açıp çektiğim kareleri sizlerle paylaşıcam...

yeni motor alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...

Bursa Çekirge Polis Evinde kaldım sizler için çektim bu kareleri...

Bursaya gelip İskender yememek mümkün mü...özellikle Bursa merkeze yaklaşırken bir botanik parkı var orası harikaydı...tavsiye edilir...

kullandığım arac A4...A6 önde biz koruma aracı arkada takipte...:p havamız 1500:p ağır abi takılıyoz ortamlarda...:p

Son düzenleme:
Selamun Aleykum beyler...bir süredir Bursadaydım...yeni geldim sayılır...patrona eşlik etmem gerekiyordu...bildiğiniz üzere ben şahıs korumasıyım...şoförlükde cabası...

havanında güneşli olması bu iş gezisini benim açımdan güzel yaptı...sizlere birkaç kare...konu dışında da konu açıp çektiğim kareleri sizlerle paylaşıcam...

yeni motor alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...

Bursa Çekirge Polis Evinde kaldım sizler için çektim bu kareleri...

Bursaya gelip İskender yememek mümkün mü...özellikle Bursa merkeze yaklaşırken bir botanik parkı var orası harikaydı...tavsiye edilir...

metehan abi gece gece bu iskender resmi koyulurmu buraya ya yapma bunu gözünü seviyim :D:queen:

Naaptın Metehan abi :sunny: :sunny:
Bu saatte açık iskendercide yoktur ki :queen:

Naaptın Metehan abi :sunny: :sunny:
Bu saatte açık iskendercide yoktur ki :queen:

İskender bulamıyorsanız köfte yiyin...:p

arkadaşlar diğer fotolarıda buraya ekledim...konu dışında...

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/89197-yesil-bursadan-yemyesil-fotolar.html

sizleri fazla rahatsız etmeyelim...daha önünüzde cbf 150 ile geçireceğiniz güzel günler var...bizden geçti artık...vakit darlığı da malumunuz...bazen 5 saat uykuyla 48 saat ayakta durduğumuz oluyor...bu işin doğasında bu var...

tekrardan Allaha emanet olun...dediğim gibi birşeyler yazarsanız bazen göremeyip cevap yazamıyorum...dikkatli olun kaza bela haberi duymak istemiyorum...:cat:

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
Bugün ilk geçen senden beri ilk defa motorla şehirler arası yola çıkıp bastım, akü dolsun diye, motorun 100 ü bile zor gördüğünü fark ettim. Acaba karbüratöre pislik falan mı geldi. Bir de karbüratörün hava ayarını ellediydim :mrgreen: sizlerden ricam sol kapağı açmadan silindir kafasının arkasında küçük bir lastik parça var, hafif öne doğru elinizle çekerseniz karbüratörün ayar vidaları görünür, solda silindir kafası tarafına bakan sarı başlı vida hava ayarı vidası, ne kadar gömülü ya da çıkık olduğuna birisi bir bakabilir mi, onun yanındaki yaylı vida da rölanti, vidası, rölantisi çok düşük olanlar motoru soğukken stop edenler ordan rölantilerini ayarlayabilirler, fakat motor sıcakken ayarlayın.

Eğer karbüratöre pislik gelmişse sağ tarafta bir vida var karbüratördeki benzini tahliye hortumundan boşaltıyor, benzin musluğunu kapatıp ordan tahliye etsem olur mu. Bir de tavsiyem motorda benzin filtresi yok, servise de rica edin bir basit benzin filtresi takın motora, karbüratöre pislik geliyor. Hepinize iyi forumlar.

Boluda 2011 cbf 150 var arçelikde.

Hemen al yoksa ikinci sabahı görmez o makina bayii vitrininde elini çabuk tut kapanın elinde kalıyor bu aralar CBF'ler.

Bugün gene 50 km kadar gezdim yarında gene o kadar gezmeyi düşünüyorum bakalım hava güzel olur inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 ----------

Bu arada bugün ehliyet sınavına da girdim geçmişim 95'le :cherry: nerden kırdılar acep 5 puan meraktayım umarım sınava giren herkes geçmiştir bakalım ne zaman kavusacaz ehliyetimize beklemedeyim artık.

herkeze selamlar
bende hafta sonu aldım :)
herkeze kazasız yollar diliyorum
arkadaşlar bir sorum olucaktı bendemi sorun yoksa vitestemi
motor çalışırken boşa geçirmekte zorluk çekiyorum ama motor kapalıyken boşa çok rahat geçiyor bir fikriniz varmı acaba?

motorumu satıyorum 2 hftalık şuan 500 km de gri 2011 cbf 150,full yapılı angel xenon mercek far givi yan çantalar ixs 46 lt arka çanta korumalar depo kılıfı bilginize ....

Üzüldüm :( O kadar da özenerek bir şeyler yapmıştın çok da şık olmuştu :( Hayırlısı olsun , sağlık olduktan sonra daha rahat zamanlarda daha güzelleri olur :cat:

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
herkeze selamlar
bende hafta sonu aldım :)
herkeze kazasız yollar diliyorum
arkadaşlar bir sorum olucaktı bendemi sorun yoksa vitestemi
motor çalışırken boşa geçirmekte zorluk çekiyorum ama motor kapalıyken boşa çok rahat geçiyor bir fikriniz varmı acaba?

Hepsinde aynı durum vardır. Ayağınızın ucuyla hafifçe dokunun ya da stop edip geçirin. Ayrıca boşa atma ihtiyacı pek olmuyor.

Hepsinde aynı durum vardır. Ayağınızın ucuyla hafifçe dokunun ya da stop edip geçirin. Ayrıca boşa atma ihtiyacı pek olmuyor.

teşekkür ederim cevapladığınız için. peki stop için kontaği kapatıp açmakmı gerekiyo yoksa daha kolay ve kısa bi yolu varmı. diğer motorlarda engine diye bi buton var ona basınca stop ediyo ne güzel bide yan ayaklığı indirince motor stop etmiyor.

teşekkür ederim cevapladığınız için. peki stop için kontaği kapatıp açmakmı gerekiyo yoksa daha kolay ve kısa bi yolu varmı. diğer motorlarda engine diye bi buton var ona basınca stop ediyo ne güzel bide yan ayaklığı indirince motor stop etmiyor.

Evet dostum kontağı açıp kapatman gerekli motorun çalışması ve durması için başkada yolu yok o düğmeyi kaldırdılar 2011 lerde yok. Motor yan ayaklıktan ayrı olarak çalışıyor onla alakası yok açsanda kapatsanda çalışıyor eğer sen çalışmasını istiyorsan tabi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar