sa önümüzdeki pazartesi bankadan parayı alıyorum kısmetse ama 4 bin tlyide tvsye vermeye kıyamıorum max.4500 e çıkabılrım o da max. önerebileceğiniz bi motor var mı gt 250 r alsam aslında daha mı iyi olur
niye kıyamıyosunki :silent:
ozaman cbr125 al derim ben sıfır motorun tadı başka olur.
cbr125 4000 lira mı???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------
3000 tl ye sym xs 125k al =)
illa sıfır mı düşünüyorsun?
niye kıyamıyosunki :silent:
ozaman cbr125 al derim ben sıfır motorun tadı başka olur.
3000 liraya sym xs 125k al, durmadan tamirciye taşınmayan fiyatı uygun ender motorlardan biridir, taiwan malıdır. Apache ye yakın bir performansı vardır. (cc farkından dolayı tabiki apache kadar değildir ama atik bir motordur) kalanıyla da üst baş al, kaliteli adam gibi bi kask al, gidip de ne idüğü belirsiz kask benzeri şeylerden alma. Mont, dizlik, bellik vs onlar motosikletten çok daha önemlidir. Kaskın yoksa sharp testlerinden bakarak, 4 veya 5 yıldız almış fiyatı uygun kasklardan al. Nitro aikidoyu öneririm sharptan 5 yıldız almış çok iyi bir kasktır.
pek sarmıcak gibime gelio çünkü 250 cc motor bile yetmıoken malm ülkemizdeki benzin fiyatlarıdüşük CC ye çekio bi tane frewing buldumda fiyatı çok ne kadar iner onuda bilemiorum 4 den de pek yukarı cıkamıorum bakalım görüşücem
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-freewind-dakar-43712791/detay/
hysoung 250 ikinci el araştırsana güzel motor.
cbr125 4000 lira mı???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------
3000 tl ye sym xs 125k al =)
4 bin 4500 e temiz bulunacagını zannetmıyorum pek