valla ne bileyim fazla iddialı olduğuna karar verdim :mrgreen: toplumumuz henüz hazır değil bu tür modifiyelere![]()
hocam vallahi her gören burun kıvırınca ben de etki altında kaldım sanırım. şu an kararsızım açıkçası bi sökeyim diyorum bi dursun bi kaç gün daha diyorum. :silent:emir hocam keşke sökmeseniz seleyi. birilerinin hazır olmasından ziyade sizin beğenmeniz değilmi ?
ya ne yaptın sennn!!!Ben o selenin hayali ile yatıp kalkıyorum nice zamandır :queen: zaten geçen günde sırf senin motorun selesine binmeyelim kirletmeyelim diye gelmedin buluşmayahep bu toplum baskısı sana bu kararı aldıran ya biliyorum ben
![]()
Mehmet bey gittikçe çoğalıyoruz ayağınızı denk alınız lütfen bakın taraftarlarım topraklarım tertiplerim git gide çoğalmakta bilmem farkettiniz mi :queen:
tarık hocam da toprak çıktı iyimi :mrgreen:
buluşmalarda illa motoru olacak veya motorsuz gelenleri kovalıyoruz gibi bir durum yok almadan gelmesi kendisi için daha iyi bence aklındaki motorları görme imkanı vs olur![]()
o değil de artık karar verdim abicim.
Birdahaki alacağım motorda üzerine binip, test edip, gazlamadan almayacağım.
Gerekirse istanbula gidip 1 gün kiralayacağım, ondan sonra :mrgreen:
Yaş ilerledikçe hız istiyor insanın canı :bounce:
vaay o da iyiymiş, hazır kıta bekliyorum diyosun.bu kadar olacağını bilmezdim. hehe:cherry:
250 lik kullanmış adamsın kardeşim.bence bekle şu 250 ler otursun iyice bayiye gelsin alırsın.Ciddi ciddi vuruyorum kafaya neden aldım diye bazen.Ama ben aldığımda da 250 muhabbeti yoktu aldıktan sonra ortaya çıktı.
Nasiip kısmet bi süre benimkiyle idare edersin artık :mrgreen: