[Ankara - MT]

Sayfamızda toprakcılık, tertipcilik kokusu almaya başladım... Cross'cular da çoğalmış... Yunus bey boş durmuyorsunuz... Dün akşamın intikamını alman yakın galiba... :queen:

Mehmet bey gittikçe çoğalıyoruz ayağınızı denk alınız lütfen bakın taraftarlarım topraklarım tertiplerim git gide çoğalmakta bilmem farkettiniz mi :queen:

tarık hocam da toprak çıktı iyimi :mrgreen:

Mehmet bey gittikçe çoğalıyoruz ayağınızı denk alınız lütfen bakın taraftarlarım topraklarım tertiplerim git gide çoğalmakta bilmem farkettiniz mi :queen:

tarık hocam da toprak çıktı iyimi :mrgreen:

valla bilmem yunus bak burada bir cruser kardeşliği var alırız aklını, zincirleri gidonlara dolayıp geliriz haberin ola =P

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ankarada da var ilkerim almak bişey değil de, onu aldıktan sonrası var bi de 190kg bu bacakla nasıl dengede tutarım sorun o yoksa alırım.

bu arada kuzen84 isimli arkadaş sürekli konuyu okuyor görünüyor ama hiç daha bi mesaj atmadı kendisinden bir merhaba bekliyoruz öle okuyup okuyup kaçmak yokk!!:)

bbg evi gibi oldu :p cbr 250 alıcak kendisi.gelsin de bol bol görürüz buralarda sanırım=)

buluşmalarda illa motoru olacak veya motorsuz gelenleri kovalıyoruz gibi bir durum yok almadan gelmesi kendisi için daha iyi bence aklındaki motorları görme imkanı vs olur :)

o değil de artık karar verdim abicim.
Birdahaki alacağım motorda üzerine binip, test edip, gazlamadan almayacağım.
Gerekirse istanbula gidip 1 gün kiralayacağım, ondan sonra :mrgreen:

Yaş ilerledikçe hız istiyor insanın canı :bounce:

125 i beni paklamadı açıkcası,scooterde de 80 90 ı yapıyordum ben.Başımızda bir büyük olsaydı alırken hiç yoktan 2. el bi ninja falan bakardım :cherry:

Olmadı senin motor modifiyeden çıksın tadına bi bakarız abi, ne dersin :p

yüksek hacim cidden cazip ama 4 silindire hiç bulaşmamak lazım. evet sesi,soluğu ıvır zıvırı çok çekici kabul ama yakıt öyle böyle değil, 2 silindirin üstü zarar ama şu var ki bi kez alışınca da bırakamıyosun :( öyle lanet bişey bu.

600 lük makine belki 3-5 sene sonra emir abi.ama ciddi ciddi aklımda.yeni kasa 600f ler mükemmeller.açık öğretim 3 yıl bide askerlik 4.Askerden dönüşte güzel bir işe girersem şimdi yaptığım gibi ilk maaşı yatırıp üzerine bikaç yılda ona çalışıp :p alırım güzel bir alet :mrgreen: ama 3 sene içerisinde ne olur bilmiyorum. kafamda tilkiler dolaşıyor gene her an herşey olabilir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------

o değil sen egzoz u ne yaptın abi, takılmadı mı daha ?

İlkercim gönlüne göre olsun inşallah.
elimdeki two brothers egzosun ara borusu triumph speed triple için titanyum bi ara boru. bu boruyu kesip biçmek istemiyorum. benim motorun orjinal egzosunu da kesip biçmek istemiyorum. ustamla konuştum orjinal bi 600f egzosu bulmuş onun araborusunu kesip benim elimdeki tüpe bağlayacak. böylece ara borumun ebatları da orjinal olmuş olacak inş. kısmetse yarın akşam iş çıkışı gideceğim ve halledeceğiz hayırlısıyla.

bu arada :)) seledeki yılan derisi kaplamayı söküp orjinale dönme kararı aldım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar