ben acarım kardes ayrıca windys i en kötü acsalar bile 120 yi buluyo nerdeyse.bizim arkadasta var motoru aynı hafta icerisinde almıstık.onun motor tek kisi 120 anca görüyo.sürücü farkınıda göz önünde bulundurmak lazım
ben bu sitede yönetici olsam seni ve senin gibileri banlarım:farao: nedenmi?
1. insanları yanlış yönlendiriyor hatta tehlikeye sokuyorsun,
2. o kadar çok palavra atıyorsunki okurken hayret ediyorum acaba bunları yazarken nasıl bir ruh haline sahip diye,
3. sevdiğin motoru överken diğer marka ve modelleri karalamaktan hiç çekinmiyosun,
bende 2008 yılında 0 km apachi alıp kullanmış biri olarak 160 km sürati apachi yapan diyen birine dötümle gülerim

r: artık yeter ya! insanları salakmı sanıyorsun? senden olsa olsa klavye motorcusu olur:farao: senin yorumlarına cvp yazıp sana prim veren arkadaşlarıda buradan kınıyorum

r:
alın size kullanıcı yorumu; apachi fiyatına göre az yakan, sorunsuz ve performanslı bir motordur. satıldığı fiyatın hakkını veren bir makina, özellikle yeni makyajlı kasası çok çekici. dişli değişiminden sonra düz yolda sabit 110-115 km hızlarada seyir edebilirsiniz, bayır aşşağı ve arkadan rüzgar estiğinde max 130-135 gibi süratleri geçici olarak görebilirsiniz. kalışta debriyajdan elinizi aniden çekip gaza asıldığınızda kafa kaldırır, çekişi ve seriliği mz 251 anımsatırdı bana. titreşim yok diyen yalan söyler çünkü titreşim var ama ne çok, nede az, işin özü böyle. saçma sapan yorum yapıp kafa karıştıran apaçilere kulak asmayın!
son olarak, motor alacaksanız kendiniz karar verin, iradesiz olmayın. makinayı siz kullanacaksınız, fikir alın ama aklınız olduğuna göre kararıda siz verin. nedir o topicler öyle, sizce ne alayım gibi sorular. motoru kime alıyosunki? başkası için motor alacaksan zaten iradeyi kaybetmişsin demektir, motor kişisel birşeydir ve senin tarzını gösterir!