arkadaşlar önce biraz sakinleşin. maalesef internet tartışmak için pek uygun olmuyor, bir şekilde hepimiz tecrübe ettik bunu. sonradan üzüleceğimiz şeyler söyleyip olayları büyütmeden yapılacak en iyi şey karşılıklı tartışmak. bunu da en iyi bir dahaki gezide yaparız ancak; hem buluşma bahanesi olur işte.
yazılan/söylenen bazı şeylere katılmakla birlikte hiçkimseye bir tavrım olmadı, hatta bu gruptan ümitliyim bile. ancak zamana ve daha iyi tanışmaya ihtiyacımız var. o süre sonunda kim ne istiyorsa onu yapar, istediği yere gider istediğiyle gider sorun değil. yeter ki iyi organize olalım.
bir tarafta birbirimizle mükemmel uyum sağladığımız 4 chopper'cı arkadaş, sdiğer tarafta beni aralarına kabul edip her fırsatta her yere davet eden BCC varken 2 haftadır ben MT grubunda motorcu olarak ilk tanıştığım ama fazlaca ihmal ettiğim arkadaşlarımla gezmek; bu arada MT bünyesinde büyüyen mevcut grubu da yakından tanımak istediğim için sizlerle olmaya çalıştım. şu gruptaki herkesten aynı tavrı bekliyorum; bir dahaki buluşmada sıkıntılarımızı-ihtiyaçlarımızı vs. şeyleri tartışmak biraz olsun fayda sağlayabilir, herkesin düşünmesi gereken bu. ama derseniz ki "büyütme o kadar hepimiz özgürüz kim ne isterse öyle yapsın" ona da eyvallah derim.
başta da dediğim gibi birbirimizi yeterince tanımadan yorum yapmak sağlıklı (ve hoş) değil. bu mesaj bana bu başlığın takip edilirliği hakkında da fikir verecek, umarım yorum yapan çok olur.