Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Special olanlarda da hararet göstergesi yok diye biliyorum.Yani hararet göstergesi yerine benzin göstergesi koyulmuş :)

Son düzenleme:
sabah 10:00 ve buluşma noktasındayım

image0476.jpg

image0478.jpg

Derken ninjalar geliyor..

image0477.jpg

Kahvaltı yeri..
image0479m.jpg

Ninja!
image0480.jpg

Şile'den 2 kare
image0482.jpg

image0483.jpg

bakarız kardeşlerim en büyük sorunu nedir sizce kardeşlerim bu ninja 250 nin?* neye dikkat edeyim alırken 2 el alıyorum nesine bakayım en çok sizin yada en çok çektiniz sorunlar neler

bakarız kardeşlerim en büyük sorunu nedir sizce kardeşlerim bu ninja 250 nin?* neye dikkat edeyim alırken 2 el alıyorum nesine bakayım en çok sizin yada en çok çektiniz sorunlar neler

ilgilendigin ilan cok temiz almadan önce z motorda expert yaptır okey verirlerse gönül rahatlıgıyla al derim...

dostum nereden alacaksın ninja'yı?

sana bi usta tavsiye edeyim, uygun bir ücret karşılığı motora bakmaya seninle birlikte gider. benim ismimi verebilirsin.

ben ve abim uzun zamandır bu ustaya götürüyoruz motorlarımızı, ninja'mıda ona göstererek almıştım.

bu arada en büyük sorunumuz sorun çıkarmaması :p

Şaka bir yana en büyük sorunumuz motorun üzerinde kilit asacak yer bile olmaması.

Eger kismet olursa 28 ve 29'unda sizlerle beraber olacagim ve hayallerimden biri gerceklesecek cunku motorumu bu siteyi bu konuyu ve sizleri takip ederek aldim..giresun'da oldugum icin sizlerin etkinliklerinize katilamiyordum ama su askerlikte iyice aklima koydum,umarim yaklasik 900 kusur km'yi gelebilirim ve haftasonu etkinligine katilabilirim,askerligin bitimine de tam 7gun kaldi,ilk once istanbul'da rehabilitasyon,askerlik psikolojisinden kurtulabilmek icin sonra da giresun'a dondukten sonra giresun-istanbul gezisi,benim icin bu kadar uzun ilk deneyim olacak umarim o zamana kadar cesaretim kirilmaz:) ninja konusunda sorulan sorulara ufak bir yorum:guclu ve yeterince buyuk motor,gosterisli sinifinda ustun,asla pisman olmayacak ve uzun sure sıkılmayacaginiz bir motor bence..

Eger kismet olursa 28 ve 29'unda sizlerle beraber olacagim ve hayallerimden biri gerceklesecek cunku motorumu bu siteyi bu konuyu ve sizleri takip ederek aldim..giresun'da oldugum icin sizlerin etkinliklerinize katilamiyordum ama su askerlikte iyice aklima koydum,umarim yaklasik 900 kusur km'yi gelebilirim ve haftasonu etkinligine katilabilirim,askerligin bitimine de tam 7gun kaldi,ilk once istanbul'da rehabilitasyon,askerlik psikolojisinden kurtulabilmek icin sonra da giresun'a dondukten sonra giresun-istanbul gezisi,benim icin bu kadar uzun ilk deneyim olacak umarim o zamana kadar cesaretim kirilmaz:) ninja konusunda sorulan sorulara ufak bir yorum:guclu ve yeterince buyuk motor,gosterisli sinifinda ustun,asla pisman olmayacak ve uzun sure sıkılmayacaginiz bir motor bence..

bu planını 05.06.2011 gercekleştirirsen bizle boluda abant keyifli bir gün gecirirsin ankaradan gelceklerde var...

geziler harikara arkadaşlar. Bu geziler insana arabasını sattırıp ninja aldırır walla:queen:

benim için dış aksan çok okadarda önemli olmuyor motora baktığın zaman eli yüzü düzgün olsun,belirgin bir görüntü kirliliği olmasın yeter çünkü sonuçta 2. el bi motor alcaksın ve hiç çizik bile olmasın diyosan zaten gidip sıfırını alırsın amaaaa motorun iç aksanı motor kısmı çok önemli anahtar deymemiş olmalı işte bu çok önemli. ( kendi fikrimdir, farklı düşünen arkadaşlara saygı duyarım...)

arkadaşlar ninja 250 nin arka kuyruğunu kestirmeyi düşünüyorum bu konuda değişiklik yapan yada farklı fikirler verecek arkadaşların destekleirni bekliyorum .

kuyruğu kestirme. vidaları sökülerek iptal edilebiliyor. :cat:

kestirirsen bir daha düzelttrime şansın olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar