Salı günü bende allahın izniyle ninja sdahibi oluyorum 2 el
bakarız kardeşlerim en büyük sorunu nedir sizce kardeşlerim bu ninja 250 nin?* neye dikkat edeyim alırken 2 el alıyorum nesine bakayım en çok sizin yada en çok çektiniz sorunlar neler
bakarız kardeşlerim en büyük sorunu nedir sizce kardeşlerim bu ninja 250 nin?* neye dikkat edeyim alırken 2 el alıyorum nesine bakayım en çok sizin yada en çok çektiniz sorunlar neler
oo güzel gezmişsiniz gitmiş kadar oldum![]()
teşekürler dosttum şehir içi etkinligimiz olursa beklerim her daim...
saolasın :rendeer:scooter ile size yetişemem ama mct250 alırsam belki biraz yetişebilirim:queen:
önemli olan motor degil önemli olan motor üstündeki insan....:cat:
Eger kismet olursa 28 ve 29'unda sizlerle beraber olacagim ve hayallerimden biri gerceklesecek cunku motorumu bu siteyi bu konuyu ve sizleri takip ederek aldim..giresun'da oldugum icin sizlerin etkinliklerinize katilamiyordum ama su askerlikte iyice aklima koydum,umarim yaklasik 900 kusur km'yi gelebilirim ve haftasonu etkinligine katilabilirim,askerligin bitimine de tam 7gun kaldi,ilk once istanbul'da rehabilitasyon,askerlik psikolojisinden kurtulabilmek icin sonra da giresun'a dondukten sonra giresun-istanbul gezisi,benim icin bu kadar uzun ilk deneyim olacak umarim o zamana kadar cesaretim kirilmazninja konusunda sorulan sorulara ufak bir yorum:guclu ve yeterince buyuk motor,gosterisli sinifinda ustun,asla pisman olmayacak ve uzun sure sıkılmayacaginiz bir motor bence..
kuyruğu kestirme. vidaları sökülerek iptal edilebiliyor. :cat:
kestirirsen bir daha düzelttrime şansın olmaz.