Motoru kaplatmak için nekadara anlaştınız??
sayın comet kullanıcıları, motosikletinizle en çok ne kadar yol yaptınız?çok yoruyor mu? artçılı yolculuklarda rahat mısınız? yakıt tüketiminiz nedir? bu konularla ilgili olarak bilgilendirirseniz minnettar olurum.
alana hayırlı olsun . cok icime sinmişdi makine ama kısmet deilmiş işde 1 hafta daha dayansaydı hiç düşünmeden alıcaktım ama neyse kısmet . baktığım butun cometlerı seninkiyle kıyaslayacağım için comet alacağımı pek sanmıyorum r lere bakıyorum bu ara içime sinen bişey bulursam alırım.. tekrAR hayırlı olsun alanada satanada . bu arada ben senin yerinde olsam temiz bi tdm 850 bulurudum
tam senin ihtiyaçlarını karşılayacak bi makına bence
(benim hayalimdeki motorda kendileridir ) :cat::cat:
Şuankilerin fiyatları yüksek ama uygun fiyatlı birşey bulabilirsem düşünüyorum evet.
@Sozker
İmkansız diye birşey yoktur. Pes eden insanlar vardır.
Dediklerin mümkün. Ama neden direkt Comet alıp ön grenaj takmıyorsun merak ediyorum.
Bu arada motorumu kaplatacağımı söylemiştim. Bugün teslim aldım. Gerçekten harika oldu. Boyadan farksız. Ve solmaya karşı garantili. Motorum 2-3 yıl gençleşti sanki. Bayağı masraf ettim ama deydi.
![]()
Alternetif Link
Şimdi tekrar hyosung ve comet yazılarını reklamcıda yazdırıp yapıştırmak. Çoğu kişi ducati yada benzeri markaların ismini yazmamı söylesede ben Hyosung'umdan utanmıyorum. Yazdıracağım yazıda orjinal markası olacaktır.
Sonucu beni tatmin etti. Tank pad alınıp stiker'ları yapışında son hali ortaya çıkacaktır.
Merhaba,
Bandit'i kaça aldınız? Ben de bir sonraki sezon için Bandit bakıyorum.
Çok benzin yakar mı Bandit? Adaylarım arasında kendileri...
Selam arkadaşlar. Elinde orjinal egsoz olup da satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Elimde olan 2007 Yamaha R6 egsozuyla da takas edebilirim.
[email protected]
555 345 67 78
engin bey ne yaptınız sattınızmı motorunuzu umarım gerek kalmamıstır bayagı emek verdıgınız bır motor artık forumda yazınızı goremıyorum satıldımı motorunuzEngin abi sağlık nedeni değildir inşallah?
Hayırlı satışlar.
kardeş bu sorunun cevabı çok basit
motosikletin kaç vites ise o kadar balata (debriyaj tasının içinde) vardır
Ciddi misinbende 7 tane balata var ama 7 vites değil :mrgreen: