Arkadaşlar uzun yolda 100 km tüketimimi 3.7 lt olarak ölçümledim.
Egsozum oynanmış durumdayken ki değer bu.
Sanki daha da az olabilirmiş gibime geldi. Gerçi aralarda araziye de girdiğim olmuştu ama toplasan 20 km değildir arazi sürüşü..
Arkadaşlar uzun yolda 100 km tüketimimi 3.7 lt olarak ölçümledim.
Egsozum oynanmış durumdayken ki değer bu.
Sanki daha da az olabilirmiş gibime geldi. Gerçi aralarda araziye de girdiğim olmuştu ama toplasan 20 km değildir arazi sürüşü..
arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak. 1 ay kadar önce yaptığım kıyıköy gezisinde depoyu tam doldurdum. İbre hep yukarıdaydı. Döndüm. Benzin azaldı ama ibre hala aynı yerdeyani en yukarıda. Bu ibrenin düzgün göstermesini sağlamak için ne yapılması gerekiyor? Yardım rica...
Ortalama hız 100 km civarı idi. Ama arazi de var güzergahta yanıltabilir..Ortalama hızınız nedir ?
Osbourne
nasıl bir ölçüm yaptın. deponun dolması benzinciden benzinciye değişiyor bence... ancak um benzını bıtırerek saglıklı olcum yapılabılecegı geldı benım aklıma. o da motora yazık dıye bır turlu tam anlayamadım ne yaktıgımızı...
slmlr
knr
bende öyle bir durum olmadı hiçbir zaman. herzaman normal gösterdi diye biliyorum. Zaten uzun yola çıktığım zaman tam doldururdum. geçen sene tatile motorumla çıktım. ağzına kadar doldurdum. Ama ibre hiç sapıtmadı. Bu ilk defa geliyor başıma.hep yukarıda.bir arkadaşım depoyu tam doldur, motoru sağa sola salla düzelir dedi. Bakalım deneyeceğim. Bu arada dün Yalıköy'e kadar gittim. Çatalca taraflarında. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel bir yer.benim comet ve arkadaşların cometinde durum şöyleydi,depo yarıya inene kadar full gösteriyor, sonrasında normale dönüyordu.
sende de durum aynımı?
evet arkadaslar 17 mayısta motorumu aldım sonunda ve 300 km de20 mayısta devir saati sapıttı garantiden değisecekmis![]()
benim comet ve arkadaşların cometinde durum şöyleydi,depo yarıya inene kadar full gösteriyor, sonrasında normale dönüyordu.
sende de durum aynımı?
...600F ile kontrol ettik yan yana ben ibrede 150 görürken o 145 görüyormuş. 5 kilometre bir hata payı var...