oohoo tamam o zamansüper ama bi kağıt verdiler bana imzalı kapora aldıma dair verdime dair
verdilerde ortada motor yokki
oohoo tamam o zamansüper ama bi kağıt verdiler bana imzalı kapora aldıma dair verdime dair
yzf 125 asla hızlı olamaz
yaniii sanada vermi,lermiydi ölee bi kağıt
arkadaşım kullanan arkadaşın varsa bir sor derim...
son hızı cbr 250den fazla buna inanabilirsin...
birşeyleri ispatlama çabası içersinde de değilim....
sadece fikir amaçlı yazdım...
wolky tamamı ile ss olduğu için şehir içinde rahatsızlık verebilir ve buna bağlı olarak uzun yoldada verir...
benim cbr dan daha çok hoşuma giden bir makine...
aklınızda bulunsun diye söyledim...
hazır motoru bekliyorken bir piyasa araştırın derim...
o zaman tamam wolki sen ne diyerek aldın parano?
almadınmı aldım dedinde?? tamam
Nasip bu iþler![]()
arkadaşım geçen hafta burhaniyede gördüğüm cbr 250r sizin miydi acaba??
doğrudur arkadaşım burhaniye ye pazar günü gelmiştim.yağmur yağmaya başlayınca döndük geriye![]()
wallahi bende cbr250r alicaktim ama her bayii ayri bir tarih ve fiyat verdi zam sozleride telafuz edilince ninja250r aldim
Burdayım Motokurt abi çok uzaklara gitmedim. Yeni resimleri bu akşam sizlerle paylaşcam.. :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------
Evet arkadaşlar Motorun rodajı bitmek üzere yakın zamanda son hızı ve yakıt tüketimiyle ilgili bilgileride sizinle paylaşcam. Şuan Yan Çantalı resimleriyle idare edin. iyi akşamlar :rendeer:
![]()
hayırlı olsun motosikletiniz bir gün yolunuz burhaniye ye düştüğünde tanışalım kardeşim..
arkadaşım kullanan arkadaşın varsa bir sor derim...
son hızı cbr 250den fazla buna inanabilirsin...
birşeyleri ispatlama çabası içersinde de değilim....
sadece fikir amaçlı yazdım...
wolky tamamı ile ss olduğu için şehir içinde rahatsızlık verebilir ve buna bağlı olarak uzun yoldada verir...
benim cbr dan daha çok hoşuma giden bir makine...
aklınızda bulunsun diye söyledim...
hazır motoru bekliyorken bir piyasa araştırın derim...
arkadaşlar selam artık iyice cb 250 soğudum artık beni,m için bitti cbr 250 dosyası salı günü itibariyle allahın izniyle ninjayı alıyorum(2nciel) kendinize iyi bakın beyler