Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yzf 125 asla hızlı olamaz

arkadaşım kullanan arkadaşın varsa bir sor derim...
son hızı cbr 250den fazla buna inanabilirsin...
birşeyleri ispatlama çabası içersinde de değilim....
sadece fikir amaçlı yazdım...

wolky tamamı ile ss olduğu için şehir içinde rahatsızlık verebilir ve buna bağlı olarak uzun yoldada verir...
benim cbr dan daha çok hoşuma giden bir makine...
aklınızda bulunsun diye söyledim...
hazır motoru bekliyorken bir piyasa araştırın derim...

wolky tamamı ile ss olduğu için şehir içinde rahatsızlık verebilir ve buna bağlı olarak uzun yoldada verir...

güzelde honda azcık st gibi ondan hoşuma gidiyor :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

o zaman tamam wolki sen ne diyerek aldın parano?

ben almadım daha parayı bekliyorum zamanım var azcık daha olmadı bakarız

wallahi bende cbr250r alicaktim ama her bayii ayri bir tarih ve fiyat verdi zam sozleride telafuz edilince ninja250r aldim

hayırlı olsun senin adına çok sevindim. inan ol motoru kullandıkca ne kadar doğru bir karar verdiğini anlayaksın.
sıfır sorunlu bir motordur. aslında 40 hp güç üretebilen ve bu güce dayanıklı bir motoru vardır. ama avrupada 33 hp sınırı yüzünden gücü törpülenmiştir. bu yüzden motoru asla zorlamış olamazsın buda sana uzun ömür olarak geri dönecektir.:cat:

Burdayım Motokurt abi çok uzaklara gitmedim. Yeni resimleri bu akşam sizlerle paylaşcam.. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------

Evet arkadaşlar Motorun rodajı bitmek üzere yakın zamanda son hızı ve yakıt tüketimiyle ilgili bilgileride sizinle paylaşcam. Şuan Yan Çantalı resimleriyle idare edin. iyi akşamlar :rendeer:

yan çantalar çok güzel olmuş, tam bir touring motoru :)

ayrıca eklemek isterim ki eğer haziran sonuna gelecekse cbr 250 ler, hiç boşuna yazınızı zehir etmeyin arkadaşlar bu honda haziran sonu der temmuza erteler bi bakmışsınız motor elinize geçmiş ancak en güzel zamanlar geride kalmış sezon bitmiş :), yani diceğim şu ki cbr 250 yi bende çok çok beğendim 1-2 sene içersinde almayı planlıyorum fakat sizler bu şartlar altında yeni alternatifler aramalısınız ;) (örnek olarak kawa ninja 250r)

arkadaşlar bugün, manisa honda bayiine uğradım. Sizin aldığınız cevaplarla hemen hemen aynı cevabı aldım.. İlk partide 5 tane sipariş vermelerine rağmen 1 adet gelmiş ve satılmış. yaklasık 1,bucuk 2 ay sonra 2. partinin geleceğini söylediler yani haziran sonu. Kaç adet dediğimde aldığım cevap şaşırtıcıydı :) yalnızca 1 adet. Fiyatı, liste satış fiyatıymış. İlgilenen arkadaşlara bi haber vereyim dedim :) iyi günler..

fiyat zammi olmadan bu motorlari toplu getirmeyecekler, talebi gorduler, forumda herkes gorus belirtti cok uygun fiyat diye, burnumuzdan getirecekler :p

şehir efsanesi bunlar :)

2 zamanlı olsa tamamda..

http://www.youtube.com/watch?v=M87hwDP_9UQ&feature=related

fayatta bi değişiklik olmasında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------

bu arada honda müşteri hiz. geri ararız dediler
acaba kaç gün içerisinde geri dönerler bir fikriniz varmı

arkadaşlar selam artık iyice cb 250 soğudum artık beni,m için bitti cbr 250 dosyası salı günü itibariyle allahın izniyle ninjayı alıyorum(2nciel) kendinize iyi bakın beyler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar