Merhaba herkese. Uzun süredir yazamadım. Hyosungsource'den sparis etmiş olduğum full windsheld elime ulaştı. Hatırlarsanız gümrüğe takıldığından bahsetmiştim. Şirket gümrükcümüz bir şekilde onu topkapıdaki depodan aldırıp kargoyla bana gonderdi. Geldiğinde, kutuyu gorunce ağzım açık kaldı. Lee, o parçayı oyle bir kutuya koymus ki abartısız, zorlasam benim gv yi içine sokucam nerdeyse. Kutuyu gordukten sonra anladım neden gumruğe takıldığını. adam inanmaz tabii onun 177 dolar olduğuna. Neyse, gece karanlıkta onu motora taktım. Motorun cehresi bir değişti ki sormayın. Normal camlarla alakası yok. Acayip cüsseli gözüküyor şuan. Fotoraflarını koymak istiyorum ama beceremedim. Daha önce sitede anlatılan yöntemle olmadı. Acaba değişiklikler mi oldu? Yardımcı olacak biri varsa, resimleri paylasmak isterim.
Merhaba resimleri bende merak ediyorum.
İmageshack sitesi üye olmadan direk link vermiyormuş şimdi farkettim.En iyisi başka bir siteden yap bu işi.
mesela:
http://www.hizliresim.com/
Ben rasgele bu siteden denedim onun için bunu yazıyorum.şimdi buraya gir gözat butonuna tıkla resmi seç sonra bir altındaki orjinal boyut yazan yerde 640x480'i seç yükle'ye tıkla yüklendikten sonra en alttaki resim adresi yazan yerdeki linki kopyala.buraya mesaj yazarken grafik ekle diye bir buton var ona tıkla ve açılan pencereye linki yapıştır.
önizleme yapıp olup olmadığına bakabilirsin.
işte resim: