forumda resimleri paylastigim yer neresiydi bulamadim PMden resim atarim. Motoru satip satmamak arasinda gidip geliyorum. Ayrica forumdam metci arkadasimizda talip motora
http://www.motosiklet.net/forum/enduro-off-road/84709-yamaha-dt-50-babamin-yeni-dag-kecisi.html
Arkadaşlar bir de bu Derbi'lerin yedek parça durumu nedir? :silent: Malum artık üretilmiyor...
Hocam bu hatay'daki derbiyi senmi düşünüyorsun ?
Arkadaşlar bir de bu Derbi'lerin yedek parça durumu nedir? :silent: Malum artık üretilmiyor...
Evet benim...![]()
Peki 250cc motosikletler ile (ninja250r, hyo gt250r vs) kıyaslandığında alınan zevk hangisinde daha fazladır.? :mrgreen:
Peki 250cc motosikletler ile (ninja250r, hyo gt250r vs) kıyaslandığında alınan zevk hangisinde daha fazladır.? :mrgreen:
Hacım sana özel mesaj atacaktım alamıyorsun motora baktırdık.
[email protected] msnden ekle beni detayları söyleyim.
Çok sağolun şimdi okuldayım akşam eklerim görüşürüz :rendeer:
slm arkadaşlar öncelikle yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın ben gecenlerde kazalı derbi gpr 125 r aldım ama bodrumda hıcbir parçasını bulamadım sizler derbi kullanıcıları olarak bana yardımcı olırsanızz sevınırımm bu motoru toplayarak gelebilecek en guzel sevıyeye getırmeyı dusunuyorumm dedıgım gıbı hıc bır parcasını bulamadım öncelikle egzoz, granajlar ve kafa acıl lazımm cvp yazarsanız sevınırımm...
tesekkurler ama o motor degıll ben bu sıteye uye olmadan once sızın kendı aranızda konustuklarınızdan takıp edıyordum zatenn sızı ama bana ıstanbuldan veya izmirden bu parcaları bulabilecegim daha dogrusu parcaların hepsını bulabılecegım bı telefon numarası flan olursa hepsını bı kerede halletmıs olurumm o egzoza da inan ki 50 defa baktımm yınede bu motrda nelere dıkkkat etmem gerekıyoo neyı nasıl yaparsam ıyı olurr bu paylasımları beklıyorumm bıde bu motor 3 yıl karada yatmıss motor 2006 model ilk sahıbı sıfır almıs 1 ay sonra kaza yapmıs ve 3 yıl kadarda yatmıss sımdıı nerelerını degıstırmem gerekıyoo ne yapmama gerekıyoo paylasırsanızz sevınırımm
bence motorun bütün sıvılarını değiştir.
Fren hidrolikleri ön arka,Şanzıman yağı,Mümküse depoyu da temizle
.
zaten arka fren hıdrolıgı,ön fren hidrolıgı,sanzıman yagını 10*40 olarak degıstırdım bıde koltugun altındakı yag deposuna da 10*40 koyarak bınmısler ama baya bınmısler 1 ay kadar onuda 2t olarak degıstırdım ama oda tam sentetık 2 t olması gerekıyomuss bılmıyodumm suan ustunde 2 t var onuda bırkac gune kadar degsıtırcemm ....