Derbi Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bir de bu Derbi'lerin yedek parça durumu nedir? :silent: Malum artık üretilmiyor...

Peki 250cc motosikletler ile (ninja250r, hyo gt250r vs) kıyaslandığında alınan zevk hangisinde daha fazladır.? :mrgreen:

Peki 250cc motosikletler ile (ninja250r, hyo gt250r vs) kıyaslandığında alınan zevk hangisinde daha fazladır.? :mrgreen:

Ninja250r ve gt250r ile pek kıyaslanmaz ama ninja ve hyosung tabiki ağır ve torklu daha kuvvetli modeller.Derbi onlar kadar kuvvetli ve son hızı onlar kadar değildir.Tabiki iki zamanlı motor olduğu için üzerinde, sesi kalkışı ve düşük süratlerde ivmelenmesi size zevk verebilir geneldede öyle oluyor :)

slm arkadaşlar öncelikle yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın ben gecenlerde kazalı derbi gpr 125 r aldım ama bodrumda hıcbir parçasını bulamadım sizler derbi kullanıcıları olarak bana yardımcı olırsanızz sevınırımm bu motoru toplayarak gelebilecek en guzel sevıyeye getırmeyı dusunuyorumm dedıgım gıbı hıc bır parcasını bulamadım öncelikle egzoz, granajlar ve kafa acıl lazımm cvp yazarsanız sevınırımm...

slm arkadaşlar öncelikle yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın ben gecenlerde kazalı derbi gpr 125 r aldım ama bodrumda hıcbir parçasını bulamadım sizler derbi kullanıcıları olarak bana yardımcı olırsanızz sevınırımm bu motoru toplayarak gelebilecek en guzel sevıyeye getırmeyı dusunuyorumm dedıgım gıbı hıc bır parcasını bulamadım öncelikle egzoz, granajlar ve kafa acıl lazımm cvp yazarsanız sevınırımm...

öncelikle hayırlı olsun, izmirdeki yeşil motoru mu aldın?

İstanbul bahçelievlerde motovizyon var, orada çıkma parçalar vardı,istersen bir ara
bu oradan egsoz ilanı;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-derbi-gpr-125-nude-125-komple-egsoz/detay/?

tesekkurler ama o motor degıll ben bu sıteye uye olmadan once sızın kendı aranızda konustuklarınızdan takıp edıyordum zatenn sızı ama bana ıstanbuldan veya izmirden bu parcaları bulabilecegim daha dogrusu parcaların hepsını bulabılecegım bı telefon numarası flan olursa hepsını bı kerede halletmıs olurumm o egzoza da inan ki 50 defa baktımm yınede bu motrda nelere dıkkkat etmem gerekıyoo neyı nasıl yaparsam ıyı olurr bu paylasımları beklıyorumm bıde bu motor 3 yıl karada yatmıss motor 2006 model ilk sahıbı sıfır almıs 1 ay sonra kaza yapmıs ve 3 yıl kadarda yatmıss sımdıı nerelerını degıstırmem gerekıyoo ne yapmama gerekıyoo paylasırsanızz sevınırımm

tesekkurler ama o motor degıll ben bu sıteye uye olmadan once sızın kendı aranızda konustuklarınızdan takıp edıyordum zatenn sızı ama bana ıstanbuldan veya izmirden bu parcaları bulabilecegim daha dogrusu parcaların hepsını bulabılecegım bı telefon numarası flan olursa hepsını bı kerede halletmıs olurumm o egzoza da inan ki 50 defa baktımm yınede bu motrda nelere dıkkkat etmem gerekıyoo neyı nasıl yaparsam ıyı olurr bu paylasımları beklıyorumm bıde bu motor 3 yıl karada yatmıss motor 2006 model ilk sahıbı sıfır almıs 1 ay sonra kaza yapmıs ve 3 yıl kadarda yatmıss sımdıı nerelerını degıstırmem gerekıyoo ne yapmama gerekıyoo paylasırsanızz sevınırımm

yapman gereken en mantıklı iş ebay üzerinden alman bence, fercodaki parça fiyatları belli (çok uçuk) ,ikinci el parçaları da yok pahasına satıyorlar.
Ben ebay'la uğraşamam diyorsan bahçelievler motovizyonu ara, bir de zeytinburnunda karizma motor var (0212 6796364 ) parçaları yunanistandan getirebiliyor onu ara.
Ha bir de sahibinden de antalyada bir tane yeşil derbi vardı parça parça satılık diye, hala duruyorsa o ilana bak.
bU arada resimleri varsa eklersen iyi olur merak ettim motoru.

:D var varr eklıycemm ama motor cok guzel yaa dedıgın yerlerle yarın hemen baglantıya gecıcem tesekkur edrımm soyle bakıcamm pıyasaya eger parcaları yanı r 125 kafa ve granajları pahalı gelırse bana motorun 2. versıyonu olan gpr 125 nude ye verıcem motoru yanı onun granajlarını takıcamm sonra accerbis farr ondan sonra da motor aksamına da bakılacak yerler varsa ya ıste yavas yavas toplıcam motoru zaten nude nın dıreksıyonunu taktım bılee nude ye donmeye basladı motor verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur edırım .....

bence motorun bütün sıvılarını değiştir.
Fren hidrolikleri ön arka,Şanzıman yağı,Mümküse depoyu da temizle

.

bence motorun bütün sıvılarını değiştir.
Fren hidrolikleri ön arka,Şanzıman yağı,Mümküse depoyu da temizle

.

zaten arka fren hıdrolıgı,ön fren hidrolıgı,sanzıman yagını 10*40 olarak degıstırdım bıde koltugun altındakı yag deposuna da 10*40 koyarak bınmısler ama baya bınmısler 1 ay kadar onuda 2t olarak degıstırdım ama oda tam sentetık 2 t olması gerekıyomuss bılmıyodumm suan ustunde 2 t var onuda bırkac gune kadar degsıtırcemm ....

zaten arka fren hıdrolıgı,ön fren hidrolıgı,sanzıman yagını 10*40 olarak degıstırdım bıde koltugun altındakı yag deposuna da 10*40 koyarak bınmısler ama baya bınmısler 1 ay kadar onuda 2t olarak degıstırdım ama oda tam sentetık 2 t olması gerekıyomuss bılmıyodumm suan ustunde 2 t var onuda bırkac gune kadar degsıtırcemm ....

Allahtan kızartmalık ayçiçek yağı koymammışlar :)
Bu arada motoru kaça aldın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar