Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar bu kuralkan dan bi şipariş werdim 2 hgafta oldu yahu ne gelen warrrr ne giden yurt dısından mı sipariş werseydim:salut::salut::salut: komedi gibi:D

Kardeşim kuralkan siparişleri adresine en yakın bayisine yollar sen de ordan alırsın bence ara bitakip et boşa bekleme.

Ben didim de yasıyorum siparisi sabah verdim ertesi aksam aldım bide istan bulgibi bi yerde yasıyosan deha erken olmalı verdiğin parçalar ellerinde yoksa ondanda bekletirler diye düşünüyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

ek olarak sunuda söyleyim bayiden değilde kuralkana üye olup siparişini ordan gecsen daha garanti olur ben kuralkana verdim siparişi bayiye geldi ve teslim aldım

siparişi bayiden werdim ztn her gun ariorum ama her gun ayni cewap:D GELMEDİ

merhaba abdullah ne siparişi verdinde bu kadar bekliyosun ki ben sürekli sipariş veririm kuralkandan nasıl vrdin istersen beni bi ara yardımcı olayım sana hem bayadırda görüşemiyoduk seninle 05308759390

serzenişimi yaptim siparişimin yarisi geldi yan kapak geldi hawa filtresini beklioruz artik:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazık yemeden bi gv250 satın almak mümkün değil mi 2. el ;oD

arkadaşlar sissy bar ve ön cam alacam. sissy bar ufak sade olsun istiyorum. ön cam ise tam tersi biraz heybetli büyük olsun istiyorum.

elinde fazla olan, satmak isteyen yada herhangi bir ilanda gören yada bi tanıdığında olan varsa özelden yada burdan mesaj yazarsa sevinirim.

tabi uygun yollu olursa iyi olur netten bakıyorum da daha uygun bulabilirmiyim diye sizlere sorayım dedim

kazık yemeden bi gv250 satın almak mümkün değil mi 2. el ;oD

mümkün tabiki ama biraz sabır,acele etme ve temiz bir gv250 için inançlı ol.o kendiliğinden gelecektir :p ne konuştum bea :queen: dostum valla içim gitti senin bu durumuna.valla bu sezon motorsuz kalmayacağımı bilsem verecem benim karacayı sana :p ya temiz elbette bulursun ama istanbul bölgesinde denk gelirmi yoksa başka yerde mi olur bilemem.hayırlısı diyelim.acele etme.olacak inşallah :wiinkk::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mümkün tabiki ama biraz sabır,acele etme ve temiz bir gv250 için inançlı ol.o kendiliğinden gelecektir :p ne konuştum bea :queen: dostum valla içim gitti senin bu durumuna.valla bu sezon motorsuz kalmayacağımı bilsem verecem benim karacayı sana :p ya temiz elbette bulursun ama istanbul bölgesinde denk gelirmi yoksa başka yerde mi olur bilemem.hayırlısı diyelim.acele etme.olacak inşallah :wiinkk::cat:

iyi dileklerin ve insanı motive eden dipgazın için sonsuz teşekkürler yörük ;oD bu gazla atar artçımı sırtıma alır gidonu elime yalınayak turlarım ege koylarını ;oD

iyi dileklerin ve insanı motive eden dipgazın için sonsuz teşekkürler yörük ;oD bu gazla atar artçımı sırtıma alır gidonu elime yalınayak turlarım ege koylarını ;oD

Valla ben uzun süre araştırdım.Hatta bir ara baktım temiz bulamıyorum 0 km Spyder bile düşündüm.Ama en sonunda bir tane buldum ve aldım.Cumartesi kaporayı verdim.Yarın aksilik olmazsa noter satışı var.İş resmiyete dökülüne motorsiklet alım hikayemi ve fotoları paylaşacağım:cat:

Hava filtresi bekleyen arkadaşlar biraz daha bekleyecek anlaşılan, fabrika dahil hiçbir yerde yok. 10 gün önce bir haftaya gelir demişlerdi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla ben uzun süre araştırdım.Hatta bir ara baktım temiz bulamıyorum 0 km Spyder bile düşündüm.Ama en sonunda bir tane buldum ve aldım.Cumartesi kaporayı verdim.Yarın aksilik olmazsa noter satışı var.İş resmiyete dökülüne motorsiklet alım hikayemi ve fotoları paylaşacağım:cat:

çok çok çok hayırlı olsun şimdiden, kendim almışım gibi sevindim nedense (belkide böyle güzel sonla biten hikayeler, benim hikayeninde güzel sonlanabileceğini hatırlattığından)

lastiklerin düz bassın mı denir ondan işte ;oD (öğrenicem bunları da)

hayırlı olsun, kazasız sürüşler :cat:
bir tek sizin oralar (anadolu yakası ) kaldı gv bakmak için zaten burada 3 tane baktım 3 üde kötü çıktı..aslında bakılacak motor var ilanda ama onlar fiyatları uçuk istiyorlar..
anadolu yakasında da tanıdığım usta yokki bakayım.. :mrgreen:

:mrgreen: kardesim düşmek istemediğin duruma ben düştüm fakat biraz özenli bakım ve doğru parçalarla sıfırına değişmeyeceğim hale geldi bu motorda fazla çekinme

motoru aldıktan sonra değiştirdiğim parçaları söyleyeyim

manifoltlar
fren balataları
müşürler
lastikler
zincir
dişliler
far ampulu

sonrasında kromları parlattım boyasına pasta cila kılıfları ve benzin şamandırasını değiştirdim en son depoyu temizletip bujileri değiştirdim şükürler olsun tamkıvamına geldi ALLAH kaza bela vermezse uzun yıllar hafif bakımlarla kullanmayı planlıyorum yanı sıra bunlarla uğraşınca motorumu daha iyi tanıdım kanım daha ısındı 2. elin derdi ayrı sıfırın daha ayrıkısaca dikene katlanıyorum....:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
:mrgreen: kardesim düşmek istemediğin duruma ben düştüm fakat biraz özenli bakım ve doğru parçalarla sıfırına değişmeyeceğim hale geldi bu motorda fazla çekinme

motoru aldıktan sonra değiştirdiğim parçaları söyleyeyim

manifoltlar
fren balataları
müşürler
lastikler
zincir
dişliler
far ampulu

sonrasında kromları parlattım boyasına pasta cila kılıfları ve benzin şamandırasını değiştirdim en son depoyu temizletip bujileri değiştirdim şükürler olsun tamkıvamına geldi ALLAH kaza bela vermezse uzun yıllar hafif bakımlarla kullanmayı planlıyorum yanı sıra bunlarla uğraşınca motorumu daha iyi tanıdım kanım daha ısındı 2. elin derdi ayrı sıfırın daha ayrıkısaca dikene katlanıyorum....:p

düşmek istemediğim duruma düştüğünü söylediğin iyi oldu zira düşersem kalkma konusunda tecrübeli biri var artık yanımda ;od

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar