haklısın da fotoğraf çekmeye hisarın içinde başladık bi sonraki gezide inş ilk motorumuzu çekerizBirer fotoda motorlarla birlikte alaydınız yahu
Valla artiz mektebi ilanları gibi olmuş
zafer 61 nöbete gideceti bu yüzden vakit kısıtlıydı emirgana bu hafta sonu uğrayacam istersen buluşabiliriz eyüpcümBen hergün oralardayım kalkıpta konu açıyormuyum .
Keşke Emirgan korusunda da bir uğrasaydınız en güzel döneminde şu anda. Lale bayramı yarışması felan derken heryer rengarek.
Not: pazar günelri buralara sakın olaki araba ile gelmeyin.Araçla gelenler yüzünden motorumla trafikte kalıyorum![]()
Olabilir. Ama arabayı pazara götürebilirim .Şuanda belli değil. duruma göre haberleşiriz. Bir gurup yapıp azcıkta yol yaptıkmı mis gibi olur.
saol oğuz abi teşekkür ederim bi ara buluşalımmı abi oturup konuşuruz dertleşiriz bu aralar canım çok sıkkın sana ihtiyacım varMurat kardeşim, güzel kareler :cat:çekmişsiniz, Zafer'e de selam olsun. ::asker::
saol oğuz abi teşekkür ederim bi ara buluşalımmı abi oturup konuşuruz dertleşiriz, bu aralar canım çok sıkkın sana ihtiyacım var.
Tabi ne zaman dersen, haberleşiriz..Birkaç gün sonra, hava durumu güzel
olacakmış..![]()
Herkese yorumları için teşekkürler. 2.5 yıldır anadolu hisarında çalışıyorum 15 yıldır istanbuldayım hiç Rumeli hisarına gitme fırsatım olmamıştı innovacı abiminde katkılarıyla mini bir gezi yapalım dedik motosiklet resimleri koymayı düşünemedik hisarın o eşsiz güzelliğini görünce.Mutlaka gidip görmenizi tavsiye ederim 1 mayıs pazar günü işçi bayramını mini bir geziyle kutlamak isteyen arkadaşlara bir tavsiyem var ben ve İnnovacı abim Karaburuna kadar gidip gelmeyi planlıyoruz. (Kemerburgaz, Göktürk köyü, Işıklar köyü, Karaburun) dahil olmak isteyen motosiklet sevdalılarını bekliyoruz buluşma yerini innovacı abim bildirecek herkese saygılar sevgiler.
Yukleresim.com[/URL]