aykan teşekkür ederim resimler ve öneri için. altındaki tek bağlantı kemerini bile bağlamaya üşendiğim için(aslında göbekten eğilemiyorum ) geçen bi rüzgar çıktı baktım branda balon olmuş havalanmakta, o günden beridir bağlıyorum mecburen.
aykan teşekkür ederim resimler ve öneri için. altındaki tek bağlantı kemerini bile bağlamaya üşendiğim için(aslında göbekten eğilemiyorum ) geçen bi rüzgar çıktı baktım branda balon olmuş havalanmakta, o günden beridir bağlıyorum mecburen.
depa kılıfı ben siyah taktırdım gayet güzel ama sen kendin bilirsin bendede 2011 siyah cbf var sport duruyor kılıf takınca
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:15 ----------
![]()
alper150zc kardeşim kazıklandım derken kaça aldın ben bahçelievlerde fatih kılıçlıdan aldırdım 35 liraya aldım 5 liarada takma ücreti 40 liraya mal oldu otosevere sordum 60 lira dedi bende fatih kılıçlıya taktırdım orjinal cbf 150 depo kılıfı bu çünkü marka modeline göre değişiyor depo kılıfları
iki aylık bir beklemenin ardından motosikletime kavuştum.Cumartesi sabahı sabah saat 7:30 da antepe gitmek için yola çıktım akşam 18:40 gibi vardım.motorumu teslim alıp gece 00:20de geri döndüm.Öğlen 11:40 gibi eve geldim.28 saattir yollardaydım4 saat önce gelebildim.Ama ne olursa olsun aldım motorumu.Gaziantepte bana hertürlü yardımı gösteren ali AYDEMİR'e,ibrahim halil ŞAHİN'E ve haruna yardımları ve ilgileri için sonsuz teşekkürler.onlar olmasaydı motosikleti Erzincana getiremezdim.:cat:
![]()
![]()
Bana hertülü yardımı esirgemeyen gaziantepli sevgili dostlar.Ali abi yok burda
![]()
Yeni motorumla bugün bir 120 km daha yaptım.
![]()
![]()
Notlar :
1) Bir arkadaşın şikayet ettiği konu (motordan çıtır çıtır ses gelmesi) yok.
Yalnız ben rodaj kurallarına harfiyen uyuyorum. 60 km/h ve 5000 deviri geçmiyorum. Ani yüklenme, zorlama yapmıyorum. Sürekli Hız ve vites değiştirmeye üşenmiyorum.
2) 2 saat devamlı kullanınca gidon elcikleri rahatsız ediyor. Uzun süreli sürüşler için yumuşak elcik bulmak şart.
3) Benim kullandığım devirlerde elektrikli motor gibi sessiz.
4) Yine bazı arkadaşların şikayet ettiği stop etme durumu yok. Yalnız bir iki kere rölanti hızını ayarlamam gerekti.
İyi sürüşler.
Aykancım o brandayı her Allahın günü öyle yapamazsın yahu....o branda zamanla yağ olacak...ellerin yağ olur aga uğraşma öyle...
İsa gardaş hayırlı uğurlu olsun mürüvetini gör makinanın kazasız belasız...
Acemi usta birşeyler sormuştum ama okumadın herhal...
bugun sipariş verirsen hazirana gün veriyolar diye biliyorummerhaba arkadaşlar,2011 cbf 150 almak istiyorum en kısa zamanda ne zaman bayilerde olacak bilginiz var mıdır :silent:
2011 CBF kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Yağ yakma sorunu için görüşleriniz tecrübeleriniz nelerdir?