merhabalar. Hocam soran olmuştur=) okudum fakat kulanan bırınden bire bir bilgi almak istiyorum.
Dün spydr baktım yanlız 250cc kalmamıs 350 cc vardı.
350cc ye 6900 tl dedi mayıstada 250 cc gelicekmiş 5100 tl.
şimdi bakınca motorlar aynı arastırdım sorusturdum. Motor gücünün farkı aman aman fark ediyormu? ( 125cc scooter le 150 cc scooter farkı gibimi) yoksa baya bir fark varmı. Benim motordan beklentım şu.
Sağlam olsun ufak tefek şeyler dışında sorun yaratmasın yolda bırakmasın uzun yol gotursun.
Hız dersek 120-130 rahat gorsun ( gerektıgınde )
ne bilim vibrasyon 120 kmde cok olmasın .=)
neyse özet şu memnunmusunuz motordan . Sizce 250ccmi 350 ccmi?
Aman aman fark varmı motor genel tavsıye edermısınız?
Hocam şöyle söyleyim ; ben spyder hiç kullanmadım ama çok araştırdım ve zaten Soner'de de var bu motordan... Benim motorum 250 CC 250 E 9B eski kasa modeldi ama sanırım sorularınızı yanıtlayacak kadar Regal Raptor bilgim vardır...
Ben 2011 motoshow'a özellikle Spyder almaya gitmiştim ama hesabım tutmadı ertelemek zorunda kaldım... Fuardaki Regal Raptor bölümündeki yetkili ile uzun uzun konuştum... Aynı soruyu sordum keşke 250 cc fiyatına 350 cc olsa dedim... Bana dedi ki ; bu motorların herşeyi aynı sadece motor bloğu farklı, şanzumanları aynı olduğu için bu bloklar birbirine uyumlu dedi... 7.000 TL verip 350 cc alacağına, ÖTV indirimi de varken 5.100 TL'ye 250 cc al, sıkılana kadar bin daha sonra istersen al motoru getir bayilerimize, kutusu açılmamış 350 cc motoru takalım, 250 cc olanı da ister sat, ister yedek olsun diye garajına koy dedi... 400-500 TL'ye bu işlem halledilir boşuna 350 cc diye fazla para verme dedi... Bu olay da bana çok mantıklı geldi... Durumu düzelteyim bu işi yapıcam zaten... Zaten öyle güç olarak da bi uçurum yok... 250 cc olan spyder 22 HP 350 cc olan ise 26 HP... Aradaki 2.000 TL fiyat farkını hissettirecek bi güç farkı yok bence...
Bu işin maddi boyutu... Manevi boyutuna gelirsek... Motordaki beklentilerini sıralamışsın, bende sana söyleyim tüm beklentilerini rahatlıkla karşılar... Ben biraz rampa yardımı ile eski kasa 250 CC de 140 km hızı gördüm ki yeni motor da rahatlıkla çıkar o hıza... Ortalama 100 - 120 km hız arasında rahatlıkla gidebileceğine eminim... Bu da 250 cc bi chooper motor için yeter de artar bence...
Sen sıfır alacaksın anladığım kadarıyla... Tüm motor üstadlarının, motor firmalarının bağırıp durduğu, kataologlarında yazdığı bi olay var... Rodaj... Bunu kuralına uygun yaparsan, motorun bakımlarını da düzenli yaptırırsan emin ol öyle anlatıldığı gibi titreşim yaratan bi motor olmadığını göreceksin... Belki bi ' V ' motor kadar titreşimsiz çalışmıyor kabul ediyorum ama öyle zangır zangır da titrediğini ne kendi motorum da gördüm ne de diğer kullanıcılardan duydum... Belki 110 km hızın üzerine çıktığında titreşim biraz daha artabilir ama öyle abartıldığı gibi kollarını uyuşturup kontrolden çıkaracak kadar değil... Zaten bu makineler hız motoru olmadığından çok uzun süre o hızlarda seyredebileceğini düşünmüyorum zaten gerek de yok bence... Yer yer hızlanırsın ki o dönemde de titreşim pek etkilemez insanı...
Bu motor rakipleri arasında hem fiyat, hem görsellik, hem de kalite açısından çok önde bence... Bi kere su soğutmalı olması büyük avantaj... Yakıtın bitene yada popon koltuğu dayanana kadar durmaksızın gidebilirsin, şişme filan yapmaz hemen fanı açar...Başka parçalarda da düzgün kullanıldığında kolay kolay sorun yaşayanı da görmedim... Parça sorunu da yok İstanbul'da, Ankara'da, Konya'da kolaylıkla parça temin edebileceğin büyük bayiiler var... Hatta diğer illerde de var... Bi telefonla hemen kargoluyorlar istediğin parçayı...
Spyder'ın beğenmediğim bi kaç yanı da yok desem yalan olmaz... Alınca müdahale edebileceğim yanlarına zaten müdahale edicem... Mesela bu kadar alımlı bi motora böyle dandik görünümlü plastik sinyaller hiç yakışmamış... En azından nikelaj görünümlü olabilirdi... Ayrıca şu motor blok gövdelerini siyaha boyamak yerine nikelajlı yapsalar daha hoş olur bence... Bir de Soner (pinkkuvars) çok iyi bilir bu motora çanta olmuyor... :cherry: Yani takabilirsin ama bence de yakışmaz... Bir de Regal raptor mühendisleri bu muhteşem kasaya bi V motor koymayı akıl etseler çoğu Japon motoru dahil hepsini mahveder rakiplerinin... Tabii bunlar benim görüşüm... :mrgreen:
Unutmadan söyleyim... Bu motor custom chooper havasında üretildiğinden oturuş poziyonunda ayaklar çok önde olmak zorunda kalıyor... Benim boyum 1.75 civarı ve ben kullanacak kadar yetişebildim pedallara... Ama daha kısa boylu birisi sorun yaşayabilir... Tahminimce o pedallar belki bi miktar geriye de çekilebilir o zaman bi sorun çıkmaz...
Umarım sorularına yanıt verebilmişimdir... Yanlış bilgi verdiysem bilen arkadaşlar lütfen düzeltsin...