KOPTUMMMMMM :queen:
Sizi bu konuda yalnız bırakmıyayım bir kel adayıda burada :cherry: Hadi hayırlısı ruhsat tamam,sigorta tamam,plaka tamam.Şehir içi toplam 46 km yaptım viteslere alıştım arada sağa sola yatış viraja giriş egzersizleri de yapıyorum bugün ilkkez tek başıma inat ettim ıkına tıkına motoru sonunda orta sehbaya kaldırdım ama çok önemli bir şeyide öğrenmiş oldum.Ne yapmıyormuşuz asla benzin deposunu tam silme full doldurmuyormuşuz yoksa yan sehpaya alınca depo kapağından benzin sızdırmaya başlıyormuş aman sigara içeyinale:
:cyclopsan:queen: Ay başında nasipse maaşımı alır almaz hemen en kaliteli 4T 20-40 tam sentetik motor yağı alıp değiştiriyorum.Sonrasına bakacağız.
Değerli dostlar hayırlısıyla şimdi yola çıkacağım ancak sahil yolundan gelirken göstepe iskelesini geçince yol sağa dönüş yapıyor inciraltına oradan girince baya gidiyoruz.Peki oradan ne tarafa döneceğiz sahilemi ineceğiz? Ve helikopter pistinin etrafında yanılmıyorsam cafe ler var orada hangi Cafede olacaksınız?
Ne olur ne olmaz diye yazıyorum olur ya cafeyi bulamazsam 0536 591 90 70 İhsan
amca nasıl beğendin mi bizim açık hava cafesini. cafe Cengizin yeri :cat:
bu arada tanıştığımıza memnun oldum.:rendeer:
Selamlar izmirli mt'ciler her perşembe aynı yerde mi toplanıyorsunuz yoksa tek seferlik miydi? Eğer her hafta veya iki haftada bir standart buluşmalarınız varsa güzel olur yoksa da böyle bir gelenek başlatılabilir :rendeer:
açalım :cat: sen hazırlayıver yazısını ancak onaylanır :rendeer:
29 nisan teras kafe buluşma başlığı açıldı..... Onaylanmayı bekliyor....
Görüşmek üzere. :rendeer::cat::rendeer:
açılan başlıklar onaylanıyo mu bide? vay bea daha neler öğrenecez.r:
eee ya onaylamazlarsa toplanamayacakmıyız bizzz. :queen: