Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Recai kitap kaplıklarını kaça aldın :) Heralde 1 ncı sınıfa giden kardeşinden arta kalanlar :mrgreen:

Tamam recai bu kadarda belli etme ya :p Simitçilik,apaçilik,içkicilik her .ok var ::repci::

:p Kralsın. dedecim..
932.jpg

Son düzenleme:
s.a ybr 125 de yağ ölçümü yaparken.yağ çubuğunda 4-5 tane çizik var bunun neresinde olması lazım,birde ölçerken yağ çubuğunu sıkıyormuyuz yoksa sıkıştırmadan batırıp çekip mı bakıyoruz.(birde ben yagını 2010 da degişdirdim 1 senede 1000 km anca yapmışımdır bu yag 1 senede durdugu yerde bozulurmu degiştirmem gerekirmi bunuda söylerseniz sevinirim) yag castrol 10-40 koymuştum şimdiden tşk ederim....

:p Kralsın. dedecim..

Tikkat et recai dedeler ..... :p

sapik-dede.jpg

s.a ybr 125 de yağ ölçümü yaparken.yağ çubuğunda 4-5 tane çizik var bunun neresinde olması lazım,birde ölçerken yağ çubuğunu sıkıyormuyuz yoksa sıkıştırmadan batırıp çekip mı bakıyoruz.(birde ben yagını 2010 da degişdirdim 1 senede 1000 km anca yapmışımdır bu yag 1 senede durdugu yerde bozulurmu degiştirmem gerekirmi bunuda söylerseniz sevinirim) yag castrol 10-40 koymuştum şimdiden tşk ederim....

Yunkur çizginin en üstünde olması lazım + ilk çıkar sil tekrar sık sonra gene çıkar öyle bak yağda 1 senede bozulabilir değiştirirsen iyi olur.

sene 2005.. ben o zamanlar 65 kiloyum....
o zamanlar içimde bir apaçi var.. sıfır nolan n 102 var.. full revit mont pantolon var... ama ben kask sız montsuz ve pantolonsuz motora biniyorum... bu arada kamyonet gibi yüklemişim mubareği...

Uploaded with ImageShack.us

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar