ama balatanı değil lastiği yak....![]()
Balatayı değiştirdiğim iyi oldu artık debriyajı bırakmaya korkar oldum ya g.tü dans edıyor ya tekere geliyor :queen:
ben yaşlandım sıramı sizlere verdim..sökerim takarım sizi izlerim... ama sadece o kadar.. kendini riske atma.. sonra kaza yapınca apaçi diyorlar( allah göstermesin)
Aman abi...Ybryi elimde oynatıyorum benAllah korusun..Lastik yakarken apaçi dansı yapıcam sana dur yarın olsunda hele bi
![]()
Simitçi reco :mrgreen:
recai aga güzel olmuş ama arka ayak kısmına yaptırmsan bnce daha güzel olurmuş biraz boğmş gbi
antalyada piyasa bu anlayan bilir![]()
Bizim burdaki bayiye salcano wolf gelmiş.
Simitçi reco :mrgreen:
Recaiyi bulmak o kadar zor değil ya antalyada sor simitçi recai diye biri varmış de herkez gösterir. :mrgreen:
arkadaşlar motora kıyamıyorum kıymam da..ybr ye 150 lik taktırsam motor açıldı olacak acaba bunu titiz bir işçilikle halledeblirmiyiz yani açıldığı belli olmayan cinsten.acaba yapıldıktan sonra pişman olunurmu
enes kardeş bence değmez orjinalini bozma onun yerine ybr yi sat istediğin hızlı bir motor al iki gün sonra satacağında ucuza gider motor ve orjinal olmadığını bilirlerse alan fazla olmaz anca apacheler alır
Okan dede çok ayıpBiz bolunun efsanevi dedesi okanı sormaya geliyormuyuz hiçç..Sensin len simitci dayamı yersin Ha
![]()