İyi günler arkadaşlar az önce D&B motordan aradılar ve motosikletlerin pazartesi günü ellerine gelecegini benim en geç pazartesiye kadar gidip ötv kdv ücretini yaklasık telefondaki
bayan 800 lira falan dedi bırakmamı istedi pazartesi gelince peki motorumu görebilecekmiyim dedim evet dedi pazartesi günü motosikletler
showroomlarımızda olcak dedi teşekkür ettim kapattım eger bekleyen arkadslar varsa hala onlara dönülmediyse bayilerine acıp sorabilirler.
arkadaşlar mrb lar,benim motorumda nisan partisindeydi ve bugün yarın haber gelir fakat benim kafam çok karışık,sebebine gelince cbr250 yi gördüm ve bayıldım makinaya.
öncelikle şunu belirteyim ben çanakkale de genellikle şehiriçinde kullanıcam hafta sonları bazen dışarı açılırım cbf150 benim için süper makina ceylan gibi amma cbr 250 de çok asil duruyor yalnız yakıt çokmu yakar ve şehir içinde fazlamı gelir acaba,kısacası ben hangisini alsam acaba bana bu konuda açıklıyarak yorumlarınızı yazarsanız çok mutlu olacağım.
Allah hepinize kazasız cezasız sürüşler nasip etsin
saygılarımla
slmlr
Ercan MALERİ
Arkadaslar plaka işlemleri ne kadar tutuyor kendisi yapan arkadaslar varsa çok çok acil bildirebilirler mi acaba bi karşılaştırma yapmam lazım teşekkürler.
185 tl herşeyi ile birlikte sigorta dosya yazdırma parası vs.
185 tl herşeyi ile birlikte sigorta dosya yazdırma parası vs.
TüV Türk'ten tespit falan yapılıyor diye duydum böyle bir şey var mı peki?
TüV Türk'ten tespit falan yapılıyor diye duydum böyle bir şey var mı peki?[ne tespiti ya zaten aldığınız bayi size trafiğe uygunluk belgesini faturasını vs gerekli bütün belgeleri veriyor alırken. o belgelerle direk şoförler odasından bi dosya alıyorsunuz o belgelere göre doldurtturup veriyorsunuz aynı gün veriyorlar plaka ve ruhsatınızı bide yeni sigorta yaptıracaksınız başkada bişisi yok
TüV Türk'ten tespit falan yapılıyor diye duydum böyle bir şey var mı peki?[ne tespiti ya zaten aldığınız bayi size trafiğe uygunluk belgesini faturasını vs gerekli bütün belgeleri veriyor alırken. o belgelerle direk şoförler odasından bi dosya alıyorsunuz o belgelere göre doldurtturup veriyorsunuz aynı gün veriyorlar plaka ve ruhsatınızı bide yeni sigorta yaptıracaksınız başkada bişisi yok
:cat: iki hafta önce ben de aynı şekilde yaptırmıştım. hepsi bir gün![]()
Az önce durakta beklerken sabah sabah bir V-Storm gördüm zaten , hiç iyi olmadı benim açımdan Ezelden beri bi enduroist ruhu taşırım. Yılın 24 ayı motosiklete binmişimdir Havalar hiç sorun değil yani:salut:
Keşke inansaymışız çünkü Konşuk motor'dan az önce beni aradılar ve nisan stoğunun bayiye ulaştığını plaka ruhsat üzerinde pazartesi günü teslim edebileceklerini söylediler. Çok mutluyum sonunda motorum geldi :rendeer:
Abi vallah bıllah yalandırbu cocuk benım kardesımdır.tamam ıkımızde sıpariş ettık ama daha onu aramadılar beni aradılar benım agzımla konusuyo uye degıldım dıye ahanda uyede oldum.beni aradılar beni))

ercan selam,
paran varsa cbr 250yi kaçırma derim. ben 125'e bile deli oldum. 250 cc motor şehir içinde normaldir, fazla yakmaz. şehir dışında da 140-150 vurur.
ancak sıfır cbr 250 fiyatına er6 f de düşünülebilir. herkesin motorunu denerim, onlarca motora bindim, er6 f kadar rahat ve keyiflisini görmedim. tipi tabi ki görecelidir.
Motorunu alacak herkese şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sorunsuz sürmeniz dileğiyle :rendeer: Sizleri az daha heyecanlandırayım madem Siyah İncim'e az önce duş aldırdım 'beni çek beni çek :queen: ' diye tempo tutunca dayanamadım aldım fotoğraf makinemi elime...
usta motoru parlatmışsın ama sende benim gibi kırmızı alsaydın daha dikkat çekiyor ateşlim benim![]()