Antalya'dan Tüm Motor Tutkunlarına Selamlar

Herkese Merhaba,

Uzun yıllardır motor tutkunuyum ama iş, güç, okul, kız arkadaş falan derken hiç odaklanıp motor almaya, motor tutkumu tam anlamıyla yaşamak için karar vermeye odaklanamamıştım. motor modellerini incelerken (ilgi alanım cruiser ve chopperlar) bu bilgi, tecrübe dolu siteye rastladım ve epeydir üye olmadan takip ediyordum. az önce üye oldum ve en fazla bir ay sonra hyosung gv250 alacağım bir aksilik çıkmazsa. onca model arasından tecrübeleriniz sayesinde bu motoru seçtim ve hepinize paylaşımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Motorumla rüzgarı koklamaya başladığımda bende yaşadıklarımı aksatmadan sizlerle paylaşacağım.

Yolunuz açık, rüzgar sizinle olsun.

aramıza hoşgeldin kardeş antalya içinden misin ilçesinden mi

merkezdeyim usta. aslen ibradılıyım antalya'nın ilçesi ama göçmenlikte var ailede. sen alanya'dasın sanırım. bir süre kalmıştım alanya'da. ayrı güzel, resmen bir şehirdir orası. :) yıllardır çalışmaktan gidemedim o tarafa ama motoru aldıktan sonra mutlaka bir iki tur geleceğim o tarafa.

merkezdeyim usta. aslen ibradılıyım antalya'nın ilçesi ama göçmenlikte var ailede. sen alanya'dasın sanırım. bir süre kalmıştım alanya'da. ayrı güzel, resmen bir şehirdir orası. :) yıllardır çalışmaktan gidemedim o tarafa ama motoru aldıktan sonra mutlaka bir iki tur geleceğim o tarafa.

gel kardeş hem tanışırız zaten ben arada gidiyorum antalyaya 2 arkadaşım var zaten o taraflarda seninlede tanıırız inş.bir gün

teşekkürler arkadaşlar hepinize.
gelirim tanışırız fat280 antalyadaki arkadaş sayında böylece 3'e çıkmış olur. :)

Ben de birkaç günlük üye olarak ev sahipliği yapayım:cherry:
Hoş geldin IzuaL. Motoruna en kısa zamanda kavuşman dileğimle. Sağlıcakla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar