Kıl Payı Kurtulmak Bu Olsa Gerek

:mrgreen: bu da iyimiş...Bende app plaka düşünüyordum ama sanırım gerek yok...:)

Yine de ben her türlü riski göze alıp geziyorum APP ile Yeni aldığım VN ye de aldım plaka. Hatta eski motorumdaki APP ile muayeneden bile geçmiştim. Muayene pulu APP plaka üstündeydi :). Eski motorumda çanta vardı mühürlü plakayı taşıyordum yanımda. ama VN ye çanta takmayı düşünmüyorum. APP den vazgeçmem :p

şans mı denir kısmet mi denir bilinmez neyse herkesin yaptığı kendine...olunca oluyor kasksız dizliksiz çıkmayan arkadaşım sınav için evden çıkıp yaklaşık bi 400-500 mt. sonra çevrildi..kask yüzünden ceza yedi..hiç yapmadığı şey kaskı koluna takacağına başına taksa olmayacaktı...hem de tatil günü pazar sabahı 8 gibi..

@Arbetus yahu aklımda app plakada...Böyle normal plakalar tepsi gibi hiç güzelde değil...Bende yapayım bari...Hatta yan tarafa mı alsam hazır oturma pozisyonum alçalmışken iyice bir bobber havası mı versek?:)

@Arbetus yahu aklımda app plakada...Böyle normal plakalar tepsi gibi hiç güzelde değil...Bende yapayım bari...Hatta yan tarafa mı alsam hazır oturma pozisyonum alçalmışken iyice bir bobber havası mı versek?:)

Benim motorda arka sehpa için takoz vidalarının takılacağı delikler var. oraya braket yapıp takabilirim aslında ama. normal plakanın olduğu yere daha çok yakıştı Benim VN eski kasa olduğu için palaklık altta.. Yeni VN ve DS classic in plakalığı dik ve yukrıda duruyor. Güzel durmuyor bence de o. Sen yana al yana :p. Yan taraf için ışıklı plakalık alıp takarsan daha güzel durur bence.

Benim motorda arka sehpa için takoz vidalarının takılacağı delikler var. oraya braket yapıp takabilirim aslında ama. normal plakanın olduğu yere daha çok yakıştı Benim VN eski kasa olduğu için palaklık altta.. Yeni VN ve DS classic in plakalığı dik ve yukrıda duruyor. Güzel durmuyor bence de o. Sen yana al yana :p. Yan taraf için ışıklı plakalık alıp takarsan daha güzel durur bence.

Bir kaç değişiklik daha yapıcaktım zaten bu konuyla da ilgili ar-ge çalışmalarına başlıyayım ben:)

Mersin İl Temsilcisi
büyük geçmiş olsun. ya üzerindeyken olsaymış inan çok üzülürdük senin için. Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun.

Mağazadaki arkadaş keşke kilometresine baksaymış. Oradan anlaşılırdı motoru kullanıp kullanmadığı.

Teşekkürler arkadaşlar.

@izmaritçi

Dostum mağaza hususunu pek anlayamadım ben. Açar mısın biraz?

barış verilmiş sadakat varmış cidden.. geçmiş olsun yeni gördüm kusura bakma..Sağlıcakla kal..tekerin düz bassın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar